Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. feb 2006 13:17

Nažalost imam jaz kar nekaj kilogramov več, kot na srečanju. :( Vendar sem odločena, da temu ne bo dolgo več tako! Vemves to je ta dieta, s katero se trudimo izgubljati kilograme. Drugače pa imaš na prvi strani te teme, kar nekaj linkov na katrih boš našla koristne nasvete, napotke in tudi recepte... Največ napotkov, pa boš dobila v Rinini knjižici 90 dnevna dieta, ki se da dobiti tudi v elektronski obliki, če se ne motim. Drugače pa ti ta knjižica ni nujno potrebna za izvajanje, dite ker se da veliko informacij dobiti povsod po spletu, če ne pa vprašaj kar tu. Z veseljem ti bomo pomagale. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

21. feb 2006 13:20

Rožica dodrodošla...nazaj. Jaz sem že 10 dni, pridna z nekaj manjšimi pregrehami, ampak uglavnem mi ratuje, sem izgubila že 1,5 kg. Bravo jaz. Saj bo tudi tebi uspelo. Lp tuna

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

21. feb 2006 13:28

Hvala za nasvet in pomoč,zanima pa me,kje se lahko preko spleta dobi knjiga.Nimam časa toliko brati za nazaj,bom pa tekoče sledila tej temi.Začnem jutri zjutraj,shujati pa enostavno moram.Pa še ena stvar me zanima.Je ta dieta izvedljiva tudi za diabetike,glede na to,da sem zasledila,da je en dan samo voda.To sprašujem za kolegico. Veliko uspeha vsem,pa seveda tudi sebi. Saša vemves

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

21. feb 2006 13:33

POZDRAVLJENE Končno spet med vami vidim da me niste nič pogrešale,nič zato, ampak jaz sem sem vas.Skoraj 14 dni sem imela pokvarjen računalnik,tako da sem imela danes veliko dela da sem vse prebrala.Vidim ,da se že prijavljate za srečanje, lepo jaz še nisem sigurna če bom lahko prišla,zato se bom z prijavo še malo počakala. Med vikendom sem bila v Čatežu tako ,da nebi preveč komentirala o mojih kilogramih,ker je šla tehnica navzgor.Sedaj se bo res treba v roke vzet. Ta teden je pa še pust in krofi tako da nevem kako bom prebrodla saj so sveži krofi takoooooo dobri pa še kolega dela pri don-don in nam zmeraj prinese cel plato krofov. Lepo uživajte v toplem sončku

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

21. feb 2006 13:41

Vemves, jaz imam dve knjigi viška, sicer sta fotokopiji, ti ju z veseljem odstopim, če želiš. Tudi sama sem začela tako, da sem informacije našla na tem forumu in na spletu, tudi knjigi sem kupila, vendar največ izveš ravno tukaj, iz "prve roke". Sporoči za knjigi. Glede diete in sladkorne bolezni pa mislim, da je najboljši predhodni posvet z zdravnikom. Lep pozdrav vsem in veliko uspeha! darkad

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

21. feb 2006 15:27

Hojla! OK če ste za sem tudi jaz. Vemves bova skup trpela. To se prav jutri začneva. LP vsem.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. feb 2006 16:06

Hojla! Matjaž,to mi deeeeelaj!Končno spet en moški med nami,da ne bomo same babe na kupu.Uspešen start ti želim! Tudi tebi vemves,naj vama dobro uspeva na skupni poti,poti do bolšega počutja. Rožica,Encijan,vem kako težko je ponovno začeti,zato za vaju še bolj stiskam pesti.Naj vama uspeva,pa če že ne bosta izgubili kakšne kile,pa da vsaj gor ne bi šle.Ampak korak za korakom in ni vrag,da ne bi šlo. Joj,Kristina,toliko jih je tukaj gor,da včasih enostavno ne pogrešamo kakšne hujšarice,če se dolgo ne javi.Pa saj si še vseeno naša,pa kar okregaj nas,ker smo te pozabile. Tuna,ja bravo!!!!!!!!Kar tako naprej! Nena-morje,želim ti čimprejšnje okrevanje.Veliko čajčkov in crkljanja,pa bo! Janadr,tudi jaz sem malo zabluzila z dieto in nekako obstala,ampak,ko sem danes prebrala poste od Rožice,Encijan in Tune,so mi dale mal za mislit in se bom raje bolj potrudila,preden mi bodo spet vsa oblačila pretesna. Darkad,prste proč od krofov,si slišala.Ne mi ga takole sračkat!Ja,to velja tudi za vse druge! Pa zame tudi! Punce,rajši se pojdite namaskirat,krofe pa naj drugi jedo. Pa res,kaj boste letos za pusta.Jaz bom letos Twiggy! Ja,mejte se lepo punce in fant! Marjanca,Bonaca,Lanes,Helena in še mnoge druge,pa kje ste?Kje se skrivate?Sam recite zdravo,da vemo,če ste še med živimi! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 21. feb 2006 16:06:42

tikva  

član od: 5.1.2006

sporočila: 71

21. feb 2006 16:45

No pa se javim še jaz,da ne mislite da sem odnehala.Še vedno delam družbo Darkad(sva namreč skupaj začeli).Vendar nisem tako korajžna kot ona.Tudi jaz hočem speči krofe,pa jih ne upam,ker ne vem če bi ostala samo pri enem.Danes sem imela že vse pripravljeno,ker imam OH dan,vendar sem se spomnila,da grem na govorilne ure pa ne vem kakšne volje se vrnem............. Danes se že od jutra veliko vrtim po kuhinji,tako da ne vem kako se bo končalo. Dobrodošla vemves in matjaž in seveda veliko uspeha pri dieti! tikva

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

21. feb 2006 17:56

Hojla, vsem! Nisem še odnehala, samo res se težko oglašam. Ko bo tale gužva mimo, se vam večkrat pridružim pri čveku. Zdaj pa grem domov. Tako sem lačna, da se mi pajčevina dela v želodcu. Se moram kar v roke vzet, da ne spraznem doma hladilnika. Držte pesti, da me ne premagajo skušnjave. Čauči! Gobica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

21. feb 2006 18:50

Hojla punce, jaz veselo uživam par dni dopusta. vas berem! claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti