16. feb 2006 10:57
Punce moje drage, ko bi vedele, kako lepo je slišati vaše vzpodbudne besede: inspiracija, pa vzornica. Nena in Marina, hvala, da sta me opomnili! Ja, sebe izpred 1 leta bi si morala vzeti za zgled in se spraviti v red. Tudi sama sebi sem všeč na tistih slikah, ampak podoba v ogledalu pa danes ni takšna. Na žalost! Naj vam povem, da sem po včerajšnji pizzi dopoldan nadaljevala s sadjem do večera in sem nato celo noč hodila na WC, tako da sem bila zjutraj skoraj 2 kg lažja od prejšnjega dne. Saj vem, voda, ampak napeta sem pa že veliko manj, tako da sem dobila nov zagon za zdravo prehranjevanje. Ne vem še, kako bom nadaljevala, trenutno sem si zadala, da ukrotim napade lakote, ki me občasno obidejo. Včeraj zvečer sem začela brati knjigo Duhovna pomoč pri zasvojenih z OH ali nekaj podobnega, pa sem se zaenkrat kar našla v njej. Ko sem pred leti brala knjigo, kateri je ta le dodatek - Tudi z OH ste lahko zasvojeni - še preden sem se srečala z ločevajem in 3md, se nisem prepoznala kot "zasvojenka", zdaj pa se mi vse bolj zdi, da imam kar precej simptomov. Imam občutek, da je k temu pripomogla tudi 3md z rednimi slaščicami (pa čeprav je bil velikokrat to samo kruh z marmelado) ki sem se jih prej že 2 leti bolj ko ne izogibala. Tako da se vse bolj nagibam k Montiju, metoda, ki je predlagana v omenjeni knjigi, mi namreč takrat ni bila nič blizu. Jo bom mogoče še enkrat prečekirala. Ali pa bom sledila Ireni19, ki je začela s 3md, da je izgubila prve kg, pa potem nadaljevala z Montijem. Irena19, če nas še prebiraš, oglasi se nam še tu in povej, kako ti gre. Se mi zdi, da bom enkrat diplomirala iz hujšanja... V glavnem, še enkrat hvala za podporo! V petek sem na žalost zasedena, za 10.3. pa me Claudija le vpiši. A gremo danes kaj na orbija? Encijan