Ločevanje živil 90. dni - 5. del

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

21. feb 2006 8:00

Halo punce! Dobro jutro, dober dan! Ali kaj čutite? Dan se daljša - dekleta pa po opravkih. Ene levo ene desno in vse manj klepetave. Nič hudega - vse bi rade - rade shujšale! In.!!!! No nič nisem pridna. Kar obtičala sem. Pa saj imam še cel življenje čas hujšat!. No saj ni taka kriza. No sam dol - dol ne gre. Bodite pridne in včasih prisluhnite tudi ptičkom - ne tistim ta nevarnim - ampak takim kmečkim, ki oznanjajo, da bo prišla pomlad. Jaz pravim samo še ena ohladitev potem pa zares!! Ali so na štajerskem kurenti pridni, da bodo opravili s to zimo- potem bo že marec? Lep pozdrav! Jana janadr

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

21. feb 2006 8:37

Dobro jutro vsem! Res je, janadr, pri nas je tako lepo, sončno jutro, da bo zimo odgnalo že danes! Sicer je še hladno, ravnokar sem se vrnila iz daljšega sprehoda, da vsaj malo napolnim pljuča s svežim zrakom. Zdaj pa veselo na delo! Danes imam OH, planiram testenine z omako in solato, za večerjo pa krof!! Mi je že včeraj tako dišal, povsod so nekaj pekli, tako da sem zvečer podlegla in še sama spekla krofe, naši jih niso mogli prehvalit (recept sem vzela iz baze), sem pa karakter, niti poskusila jih nisem včeraj, torej bo več veselja danes!! Želim vam lep, vesel dan ! Lp darkad

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. feb 2006 9:20

Jutro! Res je tišina zadnje čese tu na forumu. Vse nas že daje pomladna utrujenost in lenobnost.... Včeraj sem udarila "PRISILNO", svoj prvi B dan po dolgem času. Res da je bil količninsko gledano, vse kaj drugega kot dietni. Pa vseeno začetek je pa le!!! Zvečer je bilo malo pregrešnih misli,...., vendar sem si rekla, da en dan bom pa ja zdržala brez prigrizkov. In če ne bo šlo drugače, bo šlo tako naprej iz dneva v dan, dokler me želja po slaščicah ne mine !!!! Sicer pa si v mislih pripravljam vse za OH dan. Danes zjutraj se mi je že prikazoval tisti ta pravi KLIK, ko sem se zjutraj pogledala v ogledalo. :) Upam, da bom kmalu spet ta prava v glavi, kar se tiče prehranjevanja. In seveda čimprej spet jaz, kar se tiće kilogramov. Res da se dolgo nisem mogla privaditi svojemu novemu telesu in izgubi kilogramov, sem se na zadnje le tako navezala nanj, da zdaj ne smem dopustit, da bi se mi še kaj nabralo. Skratka čaka me trd boj, do poletja!!! Ujela sem zadnji vagon!!!! Moj cilj je, da mi maja ne bo treba kupit spet novih kopalk (večjih) za na morje. Sicer sploh ne vem koliko so mi premajhne, ker še nisem zbrala poguma, da ji pomerim, vendar bo treba... Za kosilo kuham krompirjev golaž, seveda zame brez hrenovk! Skratka, lep dan želim vsem! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

21. feb 2006 9:27

Hojla, pridnice! Jaz sem spet zašla na stara pota in dobila nazaj izgubljene kilce: +3 kg. Zeljne juhe imam vrh glave. Sem se pa zamislila in klik je bil v glavi, tako da sem dobila eno-mesečno dieto od kolegice, ki je shujšala 15 kg. Se držim, ker ni težko, sem pa šele na začetku tako da rezultate šele poročam. To vse počnem (jo-jo diete) po moje brezveze in samo čakam, kdaj bom spet začela s 3MD - če mi je pa ful težka brez grehov, pa ne vem zakaj. Rada vas berem in spremljam, da se motiviram, da moram manj jesti in bolj misliti na druge bolj pomembne stvari v življenju. Pomlad prihaja... Uživajte life in vztrajajte. Pogrešam Marjanco45, Marjetka Cvetka je pa zakon za streznitev! Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

21. feb 2006 10:17

Rožica , samo tako naprej, po en dan naenkrat! Jaz delam podobno od prejšnje srede, pa zaenkrat še kar gre. Sredini 1/2 pizzi dopoldne, ki je nekako zaokrožila mojih nekaj pregrešnih dni, je sledilo streznenje s 74 sadnimi urami oz. sadna sem bila vse do sobotnega kosila, ki je bila grška solata s kosom kruha. Nameravala sem imeti 2 sadna dneva, ker pa nisem najbolje začela, sem pač še malo podaljšala, saj sem bila ravno "ta prava". Za večerjo polovična doza vključno s pol kosa kruha. V nedeljo sem si dala duška in za kosilo pripravila lignje z zelenjavo v voku in mešano listnato solato. Za večerjo so bili bolj zelenjavni ostanki sobotnega in nedeljskega kosila, zato si nisem mogla kaj in sem čez kako uro poskusila še jabolčno pecivo, ki sem ga spekla popoldne. S količinami nisem pretiravala (kar je bil zame po prejšnjem vikendu dosežek!) in ker je v ponedeljek sledil sadni dan, nisem imela hude slabe vesti, pa tudi telo se ni pritoževalo (s kakšnim tiščanjem ali nočnim potenjem). Vikend je bil torej pretežno beljakovinski s kančkom OH. Včeraj mi je uspel sadni dan, danes pa po mojem programu naprej, torej spet B, jutri Š, pa OH in S. Za vikend pa spet kakšna druga kombinacija. Saj vem, da to ni 3MD, ampak meni 3. krog nikakor ni uspeval in sem ubrala pač eno svojo pot, ki mi pomaga vztrajati. Doslej več kot 10 brezgrešnih dni še nisem spravila skupaj, zato jih bom tokrat! Računajte name! Rožica, ti mi moraš pa obvezno delat družbo. Pa še katera naj se oglasi in se nam pridruži, ki jo je volja po 3.1.2006 malo minila. Da se bomo spodbujale... Encijan

Rožica  

21. feb 2006 11:08

Živjo Encijan! jaz ravnokar glodam hruško, moram vzdržat!!! Kako pa kaj kilogrami? Si jih pridelala veliko, al jih še vedno lepo vzdržuješ. Sama sem poskušala vsemogoče, da bi mi kliknilo, pa nič. :( Zato sem malo na silo sklenila, da tako več ne gre, čeprav mi je v glavi drugi glasek pravil drugače. Jaz se tolažim s tem, da se bom s časom privadila na tak način in mi ne bo več tako težko. Res pa je, da tudi jaz nazadnje nisem vzdržala več kot 10-12 dni... Vendar skušam ne misliti na to, ker sem vedno bolj odločena da vzdržim do konca.... čeprav dan + dan+.... Bom se pač vsak dan znova zjutraj motivirala in si vbijala v glavo, kako je dober kuhan krompir, brez dodatkov, ali obratno oziroma, kako me jabolko zadovolji enako kot čokolada. :))) Kako sploh še nisem lačna, saj še ni preteklo toliko in toliko časa od zadnjega obroka.... :)))) Grem zdaj še na en kozarec vode,... Nazdravje! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

21. feb 2006 11:09

Goga o kakšni dieti ti to govoriš? Povej malo več, ker sem tudi jaz že slišala nekaj o tem.... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

21. feb 2006 11:39

Živjo! Tudi jaz bi začela to dieto,pa me samo zanima,če se moram držat tega,kar piše tu,ker tu na forumu,če hočem kaj poiskati nazaj,imam preveč branja a je to to -http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete hvala za pomoč Saša vemves

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

21. feb 2006 11:51

Vemves, ja to je ta dieta, 3MD, s katero se trudimo. Se nam boš pridružila? Več nas bo, več bo uspeha. Lp darkad

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

21. feb 2006 12:10

Rožica, moji kg so trenutno takšni kot so bili lani, ko smo se dobile v Celju -1 (64), tako da sem se ravno začela počutiti kot človek (kot je zadnjič napisala Saniteta), ampak od januarja pa do zdaj sem bila že 2-krat na 63 in dvakrat spet na 68, začela sem pa s 67, in ker vem, da to nikamor ne pelje, sem se odločila, da temu napravim konec. Zdaj samo čakam, da mine 10 dni in potem v neizprosen boj z glasom v glavi. Zankrat mu ne pustim do besede, če se pa oglasi, ga pa prepričam, tako kot ti. Drugače pač ne gre. Upam, da je za tabo kaj manj nihanja! Šibam delat... Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti