Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

17. feb 2006 4:50

Claudia12, pokorno javljam, da sem še vedno tu (ali pa vedno bolj), in seveda: obvezno na seznam za 10.3. ob 18h. Včeraj nas je imelo 7 čvekačic mini srečanje pri Jurmanu v Ljubljani - kaj vse smo si imele za povedat Vse so take face, da je kaj! Večer je kar prehitro minil. Beba me je opozorila, da me pogrešaš, pa sem se morala takoj javit. Prepričana sem, da bo 10.3. tudi tako prijetno v vaši družbi Zadnje čase se res dosti ne javljam, imela sem kar nekaj zdravstvenih težav. Tudi foruma prav natančno ne spremljam, se pa obvezno oglašam na čvekalnici, predvsem ko potrebujem kako lepo besedo ali družbo. In vedno je prijetno.Ne me vprašat po izgubi kilogramov ali centimetrov, gor mi ravno ne gredo, ampak tudi dol ne V maju imam trden namen močan drugi krog 3MD začet, natančneje po 6.5. - bom imela morda takrat kaj lepšega za povedat. Za sedaj samo vsem lep pozdrav in na svidenje 10.3. na srečanju 3MD-jevk (sedanjih in bivših)Naj vam uspeva borba s kilogrami Dušanka

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

17. feb 2006 10:08

Punce, samo da vam povem, da sem bila včeraj pridna, kar pomeni 100% sadna. Zebe me sicer full že dva dni, ampak vztrajam. Orbija sem zvečer izpustila, mogoče se ga usmilim danes. Claudija, katero gostilno pa imaš v mislih v Trzinu? Če jo slučajno poznam... Nena-morje, kako pa narediš tisto pito po tvoje, po kakšnem receptu iz kulinarike? Jaz imam doma še nekaj starih jabolk in ko bo naslednji teden enkrat na vrsti sladica, moram nekaj naredit iz njih. Daj nam razodeni recept, prosim... Tejčica, kam si se skrila? Sem mislila, da boš danes kaj napisala, pa nas je razveselila samo Dušanka. Imejte se lepo in bodite pridne. Jaz si morda čez vikend privoščim kaj morskega z zelenjavo. Marina45 najbrž tudi, tam doli na regati, a ne? Encijan

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

17. feb 2006 10:46

Živjo punce! Tudi meni je včeraj kazenski sadni dan uspel, sem imela kar dva sadna dneva skupaj. Tudi na tehtnici se malo pozna. Bom morala pa biti malo bolj pridna čez vikende, med tednom mi gre tako lepo, potem pa čez vikend vse pokvarim!!!! Kje pa ste vse, kar zatišje je tukaj na forumu zadnje dni. Upam, da ste vse pridne in vztrajate na dieti ter klatite kilc. Encijan gostilna se imenuje Orhideja. Tam je dovolj prostora, pa tudi hrana je dobra, pa še dogovoriti bi se dalo kaj bi jedle... aja...pa voda je iz pipe, ker po izkušnjah iz prejšnega srečanja jo ogromno popijemo in bi bankrotirale, če bi nam tisto v stekleničkah nosili. Sicer za lokal še nismo 100% zmenjene, tako, da so vsi vaši predlogi zelo dobrodošli!!! claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. feb 2006 10:58

Hojla! Koliko lepih besed,bile so mi pravi balzam,saj sem tudi jaz v rahli krizi,no do včeraj sem bila.Danes zjutraj pa sem se zbudila in rakla,punca,konc neumnosti,preden se kile vrnejo. Že ob poldevetih sem bla na orbiju in ga mučila pol ure. Ja,sem ga res sračkala zadnjih nekaj dni.Že dva večera sem imela pojedino in to ob enajstih zvečer.Ja,ja,tako pridna sem bila! Ampak zdaj sem se napapcala prepovedanih jedi in zdaj imam zadost,lušti so potešeni,jaz pa grem veselo naprej. Oh,saj res,tole pa ni najboljša motivacija za vse nove hujšarice.Ups,pardon punce,jemljite to na drug način.Naj vas ne bo strah,kaj bo drugi mesec ampak dobro preberite,kako ga sračkamo in si recite,evo,tega pa me ne smemo početi,to pa ni dobro,takole pa me že ne bomo delale. Bodite boljše kot pa smo me grešnice! V glavnem,jaz grem naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. feb 2006 11:36

Ekola mene tu, punce! Sem od zjutraj ko sta mojedva šla v vrtec oz. službo pa do sedaj čistila stanovanje. Imam spet naval faraonk in sem vse zdrgnila in našpricala. Mi žrejo živce že odkar smo v tem stanovanju. Danes peljem malo k mojim na Gorenjsko za cel teden. Ji obljubljamo Gorenjsko že od začetka decembra, pa je vedno nekaj vmes prišlo. Najprej je dobila norice, potem je gor niso mogli imeti ker je bila nečakinja bolna, pa jaz sem zbolela, ona je imela škrlatinko, potem zobarja... Kadar pa nam je uspelo iti gor vsaj za vikend (2x v 2 mesecih - katastrofa), smo imeli ob nedeljah velike probleme jo domov spravit. Ko se je danes zbudila je najprej vprašala, če gre danes res k Emi (njena 10 mesečna sestrična). Saj prvih par dni ko je ne bo doma bo kar prijalo malo počitka, ampak potem mi je pa vedno grozno. Hodim kar gledat v posteljo če je pokrita, pazim da ni "šundra" zvečer... Pa da še malo o dieti povem, da ne bom samo nakladala. Danes sem si najprej privoščila BELO KAVO. Res mi manjka na ostale dneve. Danes mi začuda ni mleka zmanjkalo, kar se mi je že parkrat na B dan naredilo. Sadje danes še čaka v skledi, bom pa najbrž kakšno jabolko pojedla. Za kosilo bo pa najbrž meso, nisem pa še sigurna. Sedaj me čaka še pokanje, kar mi je velika muka. Pa še v trgovino moram, da mojemu malo hladilnik napolnim, da ne bo stradal čez vikend. Zaradi dela ne žalost ne more z nama, tako da bo sam kraljeval doma. Kar sploh bo doma. Upam da se vam uspem pred odhodom še kaj javit, drugače pa uživajte čez vikend. Pa seveda brez grehov. Pozdravček! tejčica

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

17. feb 2006 11:46

Danes imam sadni dan, zato sem slabe volje in se nisem nic javila..... Tudi sama imam rahlo krizo, vcasih bi najraje kar vse skupaj pustila, no, pa se se vedno nekako poberem in dobim voljo, da grem naprej!Vidim pa, da nas je ,iz zacetnega zagona od 3.1., ostalo bore malo..... Trenutno sem slabe volje, ampak si ze v zivo predstavljam, kako bom jutri za kosilo jedla polnjene in se mi zdi svet kar nekako lepsi Iz taksnega zalostnega stanja me lahko prebudi v zivljenje samo nakupovanje (sem pravi odvisnik!)nakupujem vse, kaj potrebujem in kaj ne...samo da kupim!Zato se bom kar odpravila ven in se javim zvecer. lp vsem skupaj! Nena Nena-morje

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

17. feb 2006 11:50

Sem se včeraj po dolgem času (in kar nekaj grehih) tehtala in bil čisto osupla - od vodnega dneva naprej sem izgubila še dodatna dva kilograma!! Se pravi vse skupaj 6kg. Zdaj pa s še večjim navdušenjem naprej!! Za kosilce sem si kupila svinjske zrezke - jih bom premazala z gorčico ter veliko začimbami... Zraven sem mislila naredit " ta mehko" solato, vendar sem si premislila, glede na dejstvo da je solata v vrečki že od ponedeljka in da ni niti uvela, niti ni postala rumena... Bogve s čim vse jo poškropijo da je tako lepa... Tako da bom danes nekaj naredila za svoje zdravje in bom imela kosilo brez solate. Ni vse zlato kar se sveti!! LP ivonja

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

17. feb 2006 11:52

Tejcica, pravkar sem prebrala, da imas tezave s faraonkami.Mislim, da ti nobeno spricanje ne bo pomagalo...to je en sam strup, ki ga potem vdihavate...Kupi taksne pasti za mravlje, ne vem kako se jim rece, zgledajo kot ene majhne okrogle skatlice...notri je strup, ki ga mravlje pojejo in odnesejo v gnezdo, kjer se se ostale zastrupijo!Uniciti se mora namrec matica in gnezdo! lp Nena Nena-morje

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. feb 2006 16:02

Nena-morje, hvala za nasvet, ampak smo že sprobali pa ni delovalo. Tudi deratizatorji so bili že pri nas, pa bi se moral cel blok odločiti za akcijo da bi kaj pomagalo. Na žalost se ne strinjajo in tako se sama borim s tem (imamo jih pa skoraj vsi). Sem pa danes našpricala vse, okna, vtičnice, stikala, pipe, pod elementi... Tako akcijo naredim vedno kadar hčerkice ni doma, ravno zato, da ne pride v stik s strupom. Mene tudi ne bo čez vikend, moj bo pa delal in bo samo spat hodil domov. Pravi da če ob meni zdrži, ga tudi ta strup ne bo uničil. Meni je šele sedaj uspelo pojesti 2 jabolka, tako da bom danes brez kosila. Za večerjo pa sem se že zmenila z mami da mi pripravi lignje. Kako mi uspe vikend, poročam v nedeljo zvečer. Gorenjska, prihajam! tejčica

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

17. feb 2006 22:21

Dober večer, punce! Kako ste kaj preživele današnji dan? Jaz bi morala biti danes na OH, vendar sem imela cel dan noro gnečo, šele dobro sem prišla domov. Nisem imela časa za kosilo, pojedla sem nekaj sadja, pa tudi zdajle ne mislim večerjat, je že prepozno. Jutri imam "ta pravi" sadni dan, upam, da mi bo uspelo zdržati. Claudia, čestitam za dva sadna dneva, mene malce skrbi tale vikend, ker bom sama doma, sicer imam veliko dela, pa vseeno... No, bom povedala jutri, kako bo šlo. Ivonja, tudi tebi čestitke za izgubljene kg! Nena-morje, te je nakupovanje spravilo v boljšo voljo? O, Marjetka-cvetka, grešnica, še je čas, da se odločiš za pravo pot! Poglej, kako smo nekateri zagnani!! (zaenkrat še!!). Ura bo kmalu enajst, da ne boš podlegla skušnjavam! Vsem želim lahko noč, lepe sanje, jutri nas čaka nov, lep dan!!! Lp darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti