Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. feb 2006 12:52

Hojla! Pa kje ste danes punce! Se vam ne ljubi pisat,al vas je sram,ker preveč grešite. Nena-morje,vau,ti si boš pa ogledala svet po colgem in počez. Tuna,bravo,le tako naprej! Rožica,hja,veš kaj,če ti ne bo kliknalo,ti bom jaz dala en klik čez rit,mogoče bo pol pomagalo. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

15. feb 2006 13:05

Tuna, bravo, rešuješ naš ugled. Upam, da se ti kmalu pridružim. Tudi meni je mož nekaj obljubljal sodelovanje, potem pa ga je še pred prvim dnem minilo. No, mogoče nama bo pa enkrat skupaj kliknilo! Zgleda, da bi oba rabila eno v ta zadnjo. Rožica, kako je zdaj s to strelo? Te je zadela, ali ne? Mene zadane vsak dan znova, pa nič ne pomaga. Ja, tehtam se še kar, a sem trenutno prav obupana in ne spravim skupaj niti enega sadnega dne. Sem mislila, da mi bo uspelo danes, pa je kolega častil pizzo in se mi ni dalo upirati. Sem raje uživala, res je bila dobra! Zadnje čase pri jedi prav nič ne uživam, ker imam tako slab občutek, da kar ne znam nehat jest. Se moram vzet v roke, ampak trenutno še zbiram pogum in voljo. Včeraj sem bila po dolgem času v knjižnici in sem si izposodila tudi 2 knjigi na temo GI in OH. Včeraj sem začela brati eno drugo za spostitev, danes zvečer pa bom vsaj prelistala ti dve. Držite pesti zame, da me sreča pamet! Danes sem malo pokukala na voljo in našla slikci od Janjedr. Spoznajte jo v albumu! Janadr, ti si nas pa vse skupaj oglej, na mailu te čakajo gesla. L.p. Encijan

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

15. feb 2006 13:37

En lep pozdrav še od mene, berem kako pridne ste bile na luno - čestitam! Sama še nisem tako daleč, danes je moj 13. dan, vendar napredujem, tehtala se bom v petek. Rada bi se vam pridružila v Celju v Santani na pijači, vendar ob petkih vedno delam popoldan od 16ih do 19ih; pa kdaj drugič. Enako velja za srečanje v Ljubljani, upam, da se vas bo zbralo čim več, da se boste imele noro fajn pa sloh ne dvomim! O, Nena-morje, ko berem, da greš septembra v Avstalijo se mi kar sline cedijo. Jaz sem bila že večkrat "tam doli" - toplo priporočam!!! Vsem veliko uspeha in lep pozdrav!! darkad

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

15. feb 2006 15:27

Pozdravljene! Se še jaz malo oglasim. Tako sedaj je za menoj vseh pet rojstnih dnevov, ki so se vrstili v februarju.Sedaj bom spet zadihala in se z vso resnostjo lotila diete. Kljub vsemu nisem preveč grešila, a malo pa vendarle. Za srečanje v Ljubljani sem zainteresirana in se seveda prijavljam. Tako se bomo v živo spoznale. Lep pozdrav! marja

tikva  

član od: 5.1.2006

sporočila: 71

15. feb 2006 16:04

Dobro jutro vsem ! Kaj se dogaja z vami? Jaz sem imela vodni dan,potem sadni in šele danes sem se malo ogrela.Vse sem lepo izdržala.Danes je moj 14 dan in sem se tehtala -4.5kg.Zadovoljna.Tehtam se vedno po sadnem dnevu,to mi je tudi motivacija,da na sadni dan ne grešim.Za domače vsak dan pečem in kuham s pravim užitkom,saj postanem še močnejša,ko vidim da me hrana ne premaga. Pred časom sem se odločila,da preneham kaditi in sem uspela.Če mi je uspelo s cigareti,mi bo tudi s hrano IN VSEM VAM TUDI! Lep dan vam želim. tikva

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

15. feb 2006 23:44

Pozdravljene! Končno sem uspela priti do računalnika. Nena-morje ti si pa res prava uživatorka! Daj uživaj na potovanjih še malo namesto nas. Mi smo že čisto srečni če se nam uspe vsem skupaj oditi na morje. Ko so otroci večji vidiš da imajo vedno manj časa.O kako lepo je bilo ko so bili manjši. Sicer pa ima vsako obdobje svoj čar. Tuna, ti si pa res prava srečnica ko je začel hujšati tudi mož. V dvoje je res vse bolj enostavno. Rožica, kaj čemo, tudi moji so takšni kot "preste". Nekaj časa so me prav čudno gledali, ko so se vsi basali jaz pa sem jedla kar je pač bilo na vrsti. No sedaj so se že navadili. Ponavadi kuham tako, da jedo oni vse jaz pa dve stvari, ki jih pač lahko tisti dan. Smotano mi je edino na sadni dan-sploh če pride na nedeljo. Encijan, le vzemi se v roke in se nam pridruži! Sama še predobro veš koliko volje je bilo potrebno za vse dosedaj izgubljne kg. Ali se ti ne zdi, da bilo škoda zavreči ves dosedanji trud. Dobro veš, da imaš zelo veliko volje!!!!!!!!!! Jaz sem prepričana vate in ti stojim ob strani. Samo pomisli kako si vztrajna že samo na orbiju. Že glede tega si vsaj meni zelo velika vzornica! Tudi, če kdaj narediš kakšen greh ni takšna kriza,mar ne. Končno smo vsi ljudje, ki imamo včasih dober in občasno slab dan. Važno je, da gremo potem dalje! Sicer ti pa ne mislim težiti, ampak te razumem, da imaš včasih vsega dovolj. Občasno imamo vsi krize, mar ne? Zato pa imamo ta forum, da si malo potožimo in si vlivamo voljo! Punce res ste krasne! Dakard v Santani se nam lahko pridružiš tudi po 19 uri. Ko začnemo enkrat klepetati nam sploh ne zmanjka tem. Čas pa tudi tako hitro teče, da bomo takrat še sigurno tam. Tikva, ti srečnica. Povej recept kako ti je uspelo nehati kadit. Sama sem že ne vem kolikokrat nehala. Kadim ne leto ali dve potem me pa zopet prime. Joj kako sem se razpisala, bolje, da grem spat. Punce imejte se in gremo dalje!!!!!!! Marina 45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

16. feb 2006 8:44

Dobro jutro. Kje pa ste vse zadnje čase? Jaz imam danes drugi kazensku sadni dan, včeraj nisem grešila, razen zvečer tri napolitanke, mi je sladkor totalno padel. Še danes zdržim, jutri bo pa mesek, upam da se bo tehtnica kaj dol premaknila in da med vikendom ne bo grehov. Ja pa mal bi se morala spravit migat, pa kar ne gre. SREČANJE 10 MARCA Dajmo punce malo koledarje preverit in se pofočkajte, da pridete! Več nas bo, bolj veselo bo! Dušanka kje si????? Nič se ne javljaš, a prideš? Pa Marjanca tebe tudi že pogrešamo!!!!!! Pa Majdad upam, da bo do marca vse ok in se nam pridružiš. Tudi vse ostale vabljene!!!! Sploh tiste "ta nove", ki vas še ne poznamo, da vas vidimo v živo! claudia12

MATIJAMAKS  

član od: 28.12.2005

sporočila: 6

16. feb 2006 10:09

Zdravo sotrpinke in sotrpini, Kje se boste srečale v Ljubljani in čas ? Da si že zdaj rezerviram termin ??? Lp Tejči38 tejci38

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

16. feb 2006 10:10

Dobro jutro! Se strinjam s claudia12......kje pa ste vse skupaj????Na nasem forumu vlada zadnje case veliko zatisje!!!Pa ne, da ste obupale???Upam, da ne, ker pomlad se priblizuje z neverjetno naglico......pa lahka oblacila z njo, kjer se vidi vsak odvecen kilogram!!!Da ne govorim o poletju in kopalkah!!! Encijan, tvoje slike gledam v nasem albumu...res si nam inspiracija!Prav tako Korenzu, pa Beba, pa Muci Danes imam za kosilo pizzo iz polnozrnate moke, oblozeno z zelenjavo, za vecerjo pa prevrnjeno pito (iz jabolk) po moje (to pomeni nizkokaloricno!) Gremo veselo naprej!!!!! Nena Nena-morje

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

16. feb 2006 10:57

v LJUBLJANI SE BOMO SREČALE 10.MARCA OKOLI 18 URE..kraj srečanja še nismo čisto določile, sem pa našla eno gostilno v okolici ljubljane, ki se mi zdi kar v redu (Trzin) MATIJAMAKS ti se kar hitro prijavi! claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti