Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

14. feb 2006 10:32

Saniteta! 10. marca bomo imele srečanje v Ljubljani. Bomo vesele, če se nam pridružiš! In seveda čestitke za tvojo odločitev! claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. feb 2006 10:41

Hojla! Marina,meni datum ustreza,pa še petek,ko se mi ne bo mudilo domov. Torej v petek 24.2. v Santani v Celju na pijačko. Saniteta,tako se to dela,ne jutri,ampak danes. Drugače se bomo pa 10 .marca srečale nekje v Ljubljani,v Santani v Celju pa se dobimo samo na pijači.Da ne bo katera kaj pomešala. Kar se pa grehov tiče ja pač tako,da nas je veliko drugi mesec diete,ko smo že rahlo naveličani,pa kile grejo bolj počasi dol in ni več takšne motivacije kot prvi mesec in potem hitro zaide v usta kaj prepovedanega. Ja,ampak za zgled pa res nismo s temi packarijami,zato punce,ne ga več takole fiksat,ker bo drugim padla motivacija.Bodimo jim no za zgled,a velja! Grem mojim kaj dobrega skuhat,ja pa sebi tudi.Danes bom prebranec! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

14. feb 2006 13:54

Lepo pozdravljene vse skupaj! Se vam ponovno oglasam iz Amsterdama!Obisk doma je bil tako kratek, da se mi zdi kot da sem ga sanjala!!! Nisem pa bila prevec zalostna, ker vem, da se cez mesec in pol ponovno vrnem Kot vidite, sem dobila pluskota in ze veselo uporabljam vse znake! Vodni dan mi je vceraj uspel na celi crti, danasnji B pa se je slabo zacel...s prvim (sirovim) sendvicem na letalu ob osmih zjutraj, pa se dva pri prijateljici doma, ko sem jo sla pozdraviti!Tako si bom za kosilo naredila solato s tuno, za vecerjo pa ponovno paradiznik z mozzarello.Kilograme pa javim drugi teden, ker si se vedno ne upam na tehtnico...sem pravi zajc in se bojim, da mi bo morala padla, ko vidim kilograme! Tako, sedaj pa gem malo pocivati, ker se vam ne bom zlagala, ce vam povem, da sem v 4 dneh spala 20 ur.... Lep pozdrav od Nene Nena-morje

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

14. feb 2006 14:01

Nena-morje: sladko spančkaj in kaj lepega sanjaj Marjetka-cvetka, saj ti veš, da nam vedno manjka idej (skuhamo že, toda kaj?) jankica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

14. feb 2006 19:45

Nena-morje, lepo se naspi in si spočij, saj je to za dobro počutje pomembno. Ko boš počivala, bom pa jaz gledala tvoje slikice iz Nizozemske, ker še nisem uspela vseh videti. Muca je pa tako ljubka in tako fotogenična! Res si se potrudila s to zgodbico. Ogledala sem si tudi Polly in kuh. mojstrovine, ostalo pa - vsak večer nekaj. Saj si bom Nizozemsko ogledala kar iz domačega naslanjača in ne bom rabila tja hodit Pozdrav vsem riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 14. feb 2006 20:36:03

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

15. feb 2006 9:03

Dobro jutro! Kje pa ste vse??? Ste včeraj dolgo s svojimi dragimi valentinovo praznovale in ste danes vse zaspale? No jaz imam danes in jutri sadni dan "kazensko" sam včeraj malo pretiravala pri hrani in se moram malo spucati, potem pa dalje naprej z vsemi tistimi, ki smo začele 03.01.2006. SREČANJE 10 MARCA No punce ste kaj razmislile, pregledale koledarje? Za enkrat nas je bolj malo zainteresiranih. Pa bi bilo fino, če bi se v čimvečjem številu dobile in poklepetale! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 15. feb 2006 09:03:54

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

15. feb 2006 9:25

Dobro jutro, evo me. Res lepo je bilo včeraj. Sicer jaz nisem pristaš teh komercialnih praznikov, a mi je vseeno všeč da imamo razlog da si en dan naredimo malo drugačen. Ne vem zakaj se večkrat ne spomnim npr. prižgati svečke v spalnici.....malenkost a je čisto drugače.... Moram vam tudi povedati da že 4 dni pridno ločujem hrano in da je tudi moj začel hujšati. To mi da še dodatno spodbudo, pa tudi lažje je hujšati v družbi kot pa sam. Sem v ponedeljek kupila revijo Vitka, pa je celo preštudiro, sploh nisem mogla verjet da ga vse tako zanima. Zanimivo! Claudia jaz sem sigurno 10.3. v Ljubljani na srečanju, pa tudi Luno 12 vpiši, ker bo prišla. Lep dan vam želim tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. feb 2006 10:25

Hojla! Tuna ti pa si hitra, pošlji še meni KLIK!!!! :) Čestitam, zdaj pa vstrajaj do konca, saj imaš spodbudo tudi doma. jaz si kaj takšnega ne morem privoščiti, ker imam enak problem, kot mislim, da ga je omenila jankica, Moji so vsi "podhranjeni" in moram ravnati z njimi, kot z dojenčki in kar naprej nekaj opominjam, da je treba jest in pripravljam prigrizke. Zdaj šele vidim, kako močno voljo sem imela, ko sem bila na dieti. Pripravljaja sem vso hrano, prav tako kot vsak dan, tudi na moj vodni dan, le da je jaz nisem jedla. Zdaj pa hitho podležem skušnjavi. :( Nič, grem se stehtat!!!! Mogoče me bo ob pogledu na štvilke udarilo kot strela z jasnega! Upam!!! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

15. feb 2006 10:46

Dobro jutro! Tako, naspala sem se, sedaj pa z novim elanom v nov dan! Moj elan je sicer bolj kilav, ker zunaj dezuje in piha veter.... ni tako lepega soncka kot v domovini.... pa bo ze za vzdrzat! Premagala sem strah in zjutraj stopila na tehtnico....imam 73 kg in sem se za en kilogram zredila!Od danes naprej pa ponovno resno!!!!! Za kosilo bo kuhan krompir z zelisci ter mesana solata, za vecerjo pa pire krompir (zeeeelo malo zabeljen) in solata iz rdece pese. Riba-ribica, ti kar glej slikice!!!Do mojega ponovnega odhoda domov, konec marca, jih bom se gotovo nekaj nalozila gor!Pa se nekaj dopustniskih tudi!Junija sem 10 dni v Franciji, v Provansi, novembra pa greva za en mesec v Avstralijo, kar bo tudi zanimivo! Lep pozdrav vsem skupaj od Nene Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti