Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

9. feb 2006 9:06

Dobro jutro punce, berem da opisujete mojo priljubljeno temo "zobarja". Mi smo ga imeli v torek katastrofa in polom na celi črti...ta mala brez problemov, ta velika pa obup..ni in ni hotela odpreti ust, pa 2 zobka je treba malo popraviti, da bo dobila zobni aparat in sedaj se vrtimo v začaranem krogu..brez popravila zob, ni zonbega aparata, brez aparata pa krivi in štrleči zobje. Smo ji ukinili vse dejavnosti in tudi trening plesa, dokler se ne spravi k zobarju, vem da se sliši kruto ampak, dvomim, da jo bomo drugače pripravili do tega, ker smo že vse živo poiskušali ne želim pa, da me pri 18 letih maltretira, zakaj jo v mladosti nisem prisilila, da gre k zobarju...takrat bo žal prepozno. No kar pa se moje diete tiče..sploh ne upam na vago, ker imam občutek, da ni šlo nič dol, no pa še včeraj sem imela namesto sadnega vsejedni dan, ker sem jedla vse od mesa, kruhovih cmokov in čokolade...ni bilo volje, da bi zdržala na sadju. Sem pa zato danes pridna in bom poiskušala imeti samo sadje. Res je, da smo vse malo mrknile in je kar zatišje tu gor. Dajmo punce zbudite se, kmalu bo pomlad in takrat bomo že vesele skakljale okrog z veliko manj kilogrami!!!!!!!!!!! claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. feb 2006 9:31

Ekola mene tu! Mi je današnji obisk zobarja še pospešil prebavo, ki sem jo s suhimi slivami in kivijem uspela prebuditi že prejšnje dva dni. Danes samo da pomislim na zobarja, že letim saj veste kam. Ko imam pa sama zobarja, pa že cel teden prej letam. No, upam da se bo to čiščenje poznalo v torek na vagi. Sem pa ugotovila, zakaj mi vaga v torek ni pokazala niti pol kilograma manj kot prejšnji teden. Sem včeraj dobila mesečni obisk in to se meni že kakšen dan prej pozna na vagi. Tako da punce, nisem obupala da še kaj sklatim dol! Za danes sem se odločila odpovedat mesu. Jedla bom zelenjavno omleto, kljub temu, da imam za moje pripravljeno mesno štruco. Jajc letos sploh še nisem jedla in so se mi res zaluštala. Zraven pa še skledo radiča in bo prav super. Sedaj pa še malo na delo, potem pa šibamo k zobarju! tejčica

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

9. feb 2006 9:53

Takole, punce, da ne boste mislile, da sem vas čisto zapustila. Je pa res, da sem pustila dieto pri miru in to iz zdrav.razlogov(drugič kaj več), pa še na bolniški sem. Tako, da poskušam vsaj malo manj jesti in več kaj drugega početi, kolikor pač lahko. Čestitke pa vse, ki se pridno borite in dvigate samozavest, ko klatite kg. Vas berem še naprej in držim pesti za vse. LP Rmeli

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

9. feb 2006 10:13

Hojla! Ene res malo bolj potihnemo. Moj vzrok pa je gužva v službi. Priznam, da me doma niti slučajno ne mika odpret interneta, ker imam cel dan računalnika prekleto dovolj. Moja dieta je pridna, jaz pa malo manj. Včeraj sem imela pregrešen dan. Zaluštalo se mi je suhe salame, da ne morem povedat. Vedela sem, da če želje ne bom potešila, bom samo sanjala o njej. Rezultati so sledeči: kile isto kot prejšnji dan, slabo mi je bilo za znoret, žejna pa da ne morem povedat. No, sedaj bo pa nekaj časa mir s suho salamo. Ekola, zaenkrat naj bo dovolj. Lepo se imejte. Gobica

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

9. feb 2006 10:45

haj Tudi jaz vam poročam da mi tale dieta ne gre prav pridno od rok.Včeraj sem imela sadni dan,vendar smo odšli na Bled se drsat,ampak brez blejske kremšnite ni šlo.Sedaj imajo pa še za kremšnite akcijo naročiš štiri dobiš pet.Nas je bilo štiri zato je še ena kremšnita pristala na sredino mize.Ker smo bili od ene kremšnite že siti pa seveda da peta ne bi ostala -če je zastonj marš še po njej in smo se pošteno (nažrli)-packi.Hitro smo se odpravili na led,da smo se razgibali vsaj jaz saj sem imela kar slabo vest.Ampak to še ni vse sledilo je še kosilo pri Avseniku v Begunjah.Tam sem si izbrala zelenjavni krožnik,da ne bi ravno samo zraven sedela.Tako to je bil moj sadno-grešni dan.Danes sem se pa odločila,da bo kar vodni če mi uspe,kajti jutri grem za vikend v Čatež in tam bodo sigurno kakšne greške.Danes se moram čim bolj zaposliti,da mi uspe vodni dan. LP s sončkom in dobro voljo

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

9. feb 2006 11:31

Pozdravljene, punce! Da ne bo na forumu tako turobno, naj še jaz kaj napišem. Kar se kg tiče kar stojijo, res pa se ne spravim k telovadbi, ampak tudi ta dan bo enkrat prišel. Vedno bolj imam občutek da mi dieta nič več ne prime (pa ne jamram,saj sem se toliko že predajala in to tudi uspešno, da sedaj res nekaj ni v redu). Nisem več pametna. Od sobote sem na sadju in zelenjavi. Doma imam huhan cel lonec zelenjavne juhe, za kosilo kuhano cvetačo in po njej bom posula malo mozarele z manj maščobe, da slučajno ne padem skupaj (kdo me bo pa pobiral). Sem si zbrala še to pot, mogoče sklatim še kakšen kg, bom videla. Lepo se imejte v tem čudovitem, sončnem dnevu in čim več uspeha pri dieti vam želim!!! LP beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 10. feb 2006 05:53:14

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

9. feb 2006 12:09

Tudi jaz imam danes gneco, nisem se utegnila se nic javiti! Ker sem v casovni stiski, si bom naredila za kosilo kar pecena jajca s peceno papriko in zeleno solato, za vecerjo pa ponovno paradiznik z mozzarello (ki je tako moja najljubsa jed!) Zapuscam vas za nekaj dni....se javim drugi teden! Lep pozdrav vsem skupaj od Nene Nena-morje

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

9. feb 2006 14:23

Draga dekleta, takole pa ne bo šlo! Kje je vaša začetna zagnanost? Zdaj vas moram pa jaz malo okregati namesto Marjetke Cvetke. Vedite, da prvi mesec kg najbolj hitro kopnijo, potem se pa drugi mesec ustavi in ne gre in ne gre dol za živo glavo Ampak punce ne obupat, če boste vrgle zdaj puško v koruzo, boste zelo hitro pridobile nazaj vse izgubljeno v prvem mesecu pa še kako kilo zraven. Verjemite res se splača potruditi v drugem mesecu (ki je mimogrede prelomnica za marsikoga) in pripeljati dieto do tretjega meseca, ko se spet kažejo rezultati. Punce, zato pogumno naprej - NE GA BIKSAT!!! Iz malih grehov rastejo veliki in čedalje več si dopustimo. Potem pa: ADIJO DIETA! Tudi jaz sama nisem ravno vzor, zato vam pa govorim vse iz lastnih izkušenj. Torej punce, vzemite se v roke in veselo na delo: zunaj sije sonček, svet je tako lep in z malo manj kg bo še veliko lepši. Kmalu bo pomlad in čas za novo garderobo - pomislite kako bodo pogledali znanci in sosedje, ko vas bodo videli tako shujšane Lepo se imejte, SMILE28

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. feb 2006 14:38

Bravo SMILE28! Take rabimo! tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. feb 2006 16:01

Hojla! Joj,joj,kaj vidijo moje oči,nekatere pa niso nič pridne,druge so obupale.No,no pa ne ga no tak srat. Ja,ja,drugi mesec je res prelomen,tu se šele pokaže,kdo ima voljo in moč. Sicer tudi jaz opažam,da malo bolj grešim kot prvi mesec,ko sem se pregrešila sedemkrat.Ampak tehnica me je že dvakrat streznila,tako da seveda nadaljujem po začrtani poti. Ker jaz hočem shujšati,izgubiti nekaj kilc,ne,ogromno kil in to mi bo uspelo,ja mi bo,boste že videle! Začetna zagnanost naj se nadaljuje,poglejte smo že skoraj na polovici diete,samo še polovico,pa bo tri mesece proč.Pa naj katera reče,da ni hitro minilo. Jaz sem res trdno odločena,da grejo ovečne kile proč,da se ne bodo več vrnile,ker vem,da dieta in vzdrževanje teže ne bo trajalo samo nekaj mesecev,ampak vso življenje.Dokler mi to ni bilo jasno sem sicer shujšala,ampak kile so se hitro vrnile.Zdaj pa vem,da bo bitka z kilami trajala zelo,zelo dolgo in ker hočem v tej vojni zmagati,se ne dam kar tako.Oooooooo ne.to pa ne!Jaz že ne bom na sadni dan podlegla kremšniti,če pa vem,da jo lahko pojem na oh dan. Punce,pa pomislite malo,en mesec ste se matrale,mar bo ves trud kar splaval po vodi in to samo zato,ker se že štirinajst dni ni tehnica nič premaknila navzdol.Pa kaj potem,če se ne bo še naslednjih štirinajst dni,pravijo,da pametnejši popusti,zakaj ne bi bila pametnejša tehnica. Ma,mejte se lepo in da ne berem več kakšnih neumnosti! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti