9. feb 2006 9:06
Dobro jutro punce, berem da opisujete mojo priljubljeno temo "zobarja". Mi smo ga imeli v torek katastrofa in polom na celi črti...ta mala brez problemov, ta velika pa obup..ni in ni hotela odpreti ust, pa 2 zobka je treba malo popraviti, da bo dobila zobni aparat in sedaj se vrtimo v začaranem krogu..brez popravila zob, ni zonbega aparata, brez aparata pa krivi in štrleči zobje. Smo ji ukinili vse dejavnosti in tudi trening plesa, dokler se ne spravi k zobarju, vem da se sliši kruto ampak, dvomim, da jo bomo drugače pripravili do tega, ker smo že vse živo poiskušali ne želim pa, da me pri 18 letih maltretira, zakaj jo v mladosti nisem prisilila, da gre k zobarju...takrat bo žal prepozno. No kar pa se moje diete tiče..sploh ne upam na vago, ker imam občutek, da ni šlo nič dol, no pa še včeraj sem imela namesto sadnega vsejedni dan, ker sem jedla vse od mesa, kruhovih cmokov in čokolade...ni bilo volje, da bi zdržala na sadju. Sem pa zato danes pridna in bom poiskušala imeti samo sadje. Res je, da smo vse malo mrknile in je kar zatišje tu gor. Dajmo punce zbudite se, kmalu bo pomlad in takrat bomo že vesele skakljale okrog z veliko manj kilogrami!!!!!!!!!!! claudia12