Ločevanje živil 90. dni - 5. del

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

10. feb 2006 16:51

Pozdrav še od mene.Danes sem si privoščila ananas˙(baje topi maščobo),za kosilo pa repo in krompir v kosih,ki sem ga mal zmečkala in pomešala z repo.OKUSNO IN SITO. Bom pa zdajle imela telovadbo s pospravljanjem drva v kurilnico.Jaz pa nimam drugače nobenih težav z dieto,ampak se mi zadnje čase izpuščajo eni lišaji -sam na desni roki in na desnem licu en flekec-ki včasih srbijo,drugač pa niso moteči.Nevem,če ima to kaj veze z dieto. luna1

Maja Zoja  

član od: 17.10.2005

sporočila: 7

10. feb 2006 17:11

Ojla! Po enem tednu se vračam še jaz na forum. Nora študentska leta ali kako že...Naslednji teden imam v ponedeljek 1.vodni dan, nato v torek dva izpita in pa še v četrtek dva kolokvija. Čist "scagana"...Sploh ne vem kdaj bom šla kupiti fantu kakšno pozornost za valentinovo in kdaj bom v torek sploh našla čas za kosilo? Ah... Važno je, da še vedno vztrajam na dieti in da se veselim jutrišnje pice s paradižnikom in česnom...Njamsika. Ja kg so se pa majčkeno ustavile. Na začetku pa sem naredila že veliko napako, ker se nisem izmerila. Pri kg pa -5/6 kg. :) Punce ne obupat. Aja, glede tiste musake iz Rine...Sama sem naredila vročo omako iz čebule, gobic, pelatov in jo prelila čez krompir. Zraven sem pa še z multipraktikom speštala pol konzerve fižola in eno čebulo, temu pa dodala še celo drugo polovico in jo dala čez krompir. Nisem še preverila, če sploh lahko mešaš oboje, vendar je bilo zelo dobro in če se čisto malo pregrešim, še ne zganjam panike, ker se kg vseeno topijo. Maja Zoja

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

10. feb 2006 23:05

Dober večer vsem, naj še jaz oddam svoje poročilo: moj sadni dan gre h koncu, pojedla 2 kivija, 2 mandarini, eno banano, za večerjo pa jabolčno čežano. Počutje v redu, pila sem menda zadosti, se pa veselim jutrišnjega zrezka! Najbrž si bom pripravila puranjega, kuhano cvetačo in solato. Tudi jaz sem prebrala o možnosti znižanja krvnega tlaka, tako da sem na to pozorna, ker imam že sedaj nizkega. Kuham še za jutri, želim vam lep konec tedna in lahko noč! darkad

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

10. feb 2006 23:08

Marjetka-cvetka, od novih sem jaz iz okolice Celja, bi se vam z veseljem pridružila na kavici, če me sprejmete. Lp darkad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. feb 2006 10:18

Darkad,ni problema,ko se bomo dogovorile,kdaj,se nam kar pridruži. Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 11. feb 2006 10:19:38

luna1  

11. feb 2006 18:12

Kje pa ste danes?Jaz sem si danes privoščila špagete,malo prej pa torto in posledica je slabost,groza.Vmes sem šla na en špancir in potem se mi je zaluštalo torte,sem šla prav zato ponjo v trgovino,no zdaj mi jo pa trebušček zavrača.bom kasnej še čokolado,če mi bo kaj bolje. luna1

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

11. feb 2006 19:56

Halo dekleta! Danes ste pa res vse na svežem zraku na špancirih - sprehodih ali pa po štacunah. V Kranju je bila kar gužva, mogoče zato ker so sedaj trgovine ob nedeljah zaprte. No važno, da se na tako lepi dan ne zadržujemo v zaprtih in temačnih prostorih. Kot sem zasledila se Štajerska spet zbira. Lepo - lepo. Gorenjke, kako smo že me dogovorjene? Aha sredi februarja se bomo popisale za zmenek za 10.marec. Ok - ko bo čas za to. Moja dieta pa tako tako. Zopet se bo treba skup vzeti! Kar nekaj bluzim - kile pa *špeh* pa še kar na miru. No saj novi se ne nabira. Ha ha ha - sedaj bi morala biti na vzdrževanju!! Punce kaj je že za mutivacijo dobro? Ja mogoče kupiti nove hlače - eno številko manjše. Pa tega danes nisem naredila. Namreč v mesecu januarju je bil tak mus kupiti novo vago na decimalke *bila je zelo draga - ker sem plačala pajka /cca 30.000 SIT/*, pa se komaj upam stopiti nanjo, ker me prav nič ne razveseljuje. No saj nisem tak pesemist samo zadevo moram naprej poriniti! Bodite pridne! Jana janadr

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

11. feb 2006 20:32

En lep dober večer vsem skupaj! Hvala lepa za vse lepe spodbudne besede,ki ste mi jih namenile za moje prvo javlanje. Marjetka cvetka je celo čisto kulturniško pesniško razpoložena ali pa v daljavi morda že čuti pomlad. Jaz to pomlad težko čakam,zebe me zebe,kot mladga kužka,ne vem kdaj mi bo spet toplo? Danes je sploh hudo ker sem na sadju.Kaj je sploh smiselno to počet, se ne počutim nič dobro. Sem bila ves dan lepo pridna, sem se obvladala, samo zdajle imam pa krizo, zato sem tudi tu in vas pridno prebiram,da se tolažim in prepričam, da nisem sama. Ja saj ste kar nekaj lepih gesel napisale, ampak ........ ? Moje pa naj bo:jaz zmorem 3MD, to zmorem in zmagala bom! Lep večer in še lepši jutri.

luna1  

12. feb 2006 11:55

Meni danes črno piko,ker mal grešim. luna1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. feb 2006 12:28

Luna,nč hudega,jaz sem tudi pridelala črno piko,pa to na sadni dan. Teta Fani,tudi nas zebe,zebe,zebe.To pa zato,ker hujšamo in če nas zebe je to dober znak. Bi bilo pa dobro kakšen B- kompleks nabavit,kakšne šumeče tabletke z vitaminčki ali pa kalcijem,železom. Janadr,mislim da smo trenutno kar vsi malo v krizi.Ja drugi mesec teče,ampak punce,ne se dat,gremo dalje,sej bo kmalu konc diete,pa pomlad,pa sonček. Zmagale bomo,kajne!!!!!!!!!!!!!!!! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti