9. feb 2006 16:50
hojla vsem. Ja, Smile ima prav. Tudi meni so v drugem mesecu diete kile stale, a se splača vztrajat, ker v tretjem spet kopnijo. Dejte punce zdržat. Se splača. Kar ven iz kuhinje. LANES
9. feb 2006 16:50
hojla vsem. Ja, Smile ima prav. Tudi meni so v drugem mesecu diete kile stale, a se splača vztrajat, ker v tretjem spet kopnijo. Dejte punce zdržat. Se splača. Kar ven iz kuhinje. LANES
9. feb 2006 17:47
ČAO,SE ŠE JAZ POFLOČKAM.Danes sem imela za zajtrk 1 jabolko,za kosilo po polnozrnato štručko s sirom in paradižnik.Prejle pa sem si privoščila 2 jogurta.Tud men ta mesec motivacija pada na nulo,ampak se strinjam z Marjetko cvetko,da se mislim tudi jaz kg znebit in bo ta boj trajal cel življenje,ampak se ne mislim predat.Bo ta mesec potrebno mal več telovadbe.Ravno danes sem dobila od nekega prijatla kompliment,da sem se lepo skrčila in da zdaj ne smem popustit. luna1
9. feb 2006 19:07
Pozdravljene punce! Marjetka cvetka, dobro napisano. Saj jaz se spomnim lanskega kroga, ko so mi v drugem mesecu kilogrami skoraj stali, centimetri so pa občutno kopneli. Punce, res ne smemo popustit, saj smo že kar nekaj truda vložile, da je nekaj kilogramov šlo stran. Zdržimo do konca. Z mojim črevesjem se pa nekaj čudnega dogaja. Prej sem en teden stokala, da mi prebava stoji, sedaj imam pa že dosti tega letanja na wc. Že zadnje dva dneva se je stanje dosti izboljšalo s slivami in kivijem, danes pa imam norišnico. Sedaj sva bile z malo v Hipermarketu, pa sva morale pustiti vozek sredi trgovine in letet na wc. Tudi dopoldan pri zobarju sem ves čas letala. Upam da se mi počasi ustavi, saj ne vem več kaj gre sploh še lahko iz mene. Zobar, ja... Norišnica, kot sem pričakovala. Ampak danes je bila mala res boga. Ima en zobek res čisto uničen in ji je mogla iti čisto do živca in tisto je res bolelo. No, sedaj ima v tem zobku zdravilo, pa še eno zvezdico je dobila, tako da je bil dan kljub vsemu uspešen. Si predstavljate, da ima kljub redni higieni zobkov in da pazimo da je sladkega res minimalno, še pri ne štirih letih že 4 plombice, 2 pa mora še dobiti. Žalostno! Še dobro da ima tako potrpežljivo zobozdravnico. Res je enkratna za delati z otroki. Za kosilo sem danes jedla zelenjavno omleto, kot sem planirala. Naredilo sam jo iz 3 jajc, notri pa sem narezala še kisle kumarice, ker druge primerne zelenjave nisem imela doma. Eno jajce pa sem naribala še v radič. Sem planirala jesti omleto tudi za večerjo, pa jajc niti povohat več ne smem. Sem se jih pri kosilu najedla za en mesec nazaj in naprej. Še najbolj bi mi pasal en navaden jogurt. Vem da paše v drugo skupino beljakovin, ampak najbrž bom kljub temu naredila tako. Dosti nakladanja za sedaj. Bom še kasneje kaj napisala, da ne "zatežim" preveč naenkrat. tejčica
9. feb 2006 19:24
Pozdravljene! Naj se še jaz malo pohvalim, da sem bila danes pridna , kljub praznovanju rojstnega dne s prijateljicami. Seveda jim nisem nič povedala, da hujšam, vendar so same že opazile, da me je malo manj. Za kosilo (dobile smo se ob 12 uri- pač upokojenke), sem naročila pečeno postrv po tržaško in veliko zelenjave. Pila sem pa samo vodo. Rekla sem, da jemljem neke tablete in ne smem alkohola,tako me je podučila Marina 45, in ratalo je. Za večerjo pa sem zmazala skledo solate s tunino. Upam, da bo jutri lažje in se mi ne bo treba sprenevedati in izgovarjati. Vsem lep pozdrav, jutri pa uspešen dan! marja
9. feb 2006 19:38
Hej, dekleta! Jaz pa sem danes, na osmi dan diete, prvič grešila. OH dan, sladica - dva še malce topla francoska rogljička, potem pa napad tiste "grozne lakote" in sta sledili še dve banani. Na srečo imam doma samo sadje, drugače bi v želodček romalo še kaj. Drugič bom namesto sladkega raje pojedla malce testenin, ker mi sladke stvari povečajo apetit. Čokolade pa itak ne smem, ker imam alergijo prav na čokolado. K sreči imam nocoj še aerobiko, da si bom malce izboljšala vest. Darkad, pozdravljena. Me veseli, da je poleg mene še ena začetnica. Od torka dalje se bova celo ujemale po dnevih, saj bom v ponedeljek poskušala držati luno, tudi za to, da bom imela na Valentinovo OH dan:))))) Lep večer cukrck
9. feb 2006 20:26
Hehe Marjetka Cvetka dobro si jih okregala grešnice predrage!! Kljub temu da se že dolgo nisem oglasila, moja začetna zagnanost ni pojenjala! Je pa res, da sem se eno leto nazaj ko sem hujšala, malo več oglašala na tale forum. Takrat sem rabila pogovor in podporo, zdaj pa sem že stara hujšarica in ne rabim več posebnega moralnega supporta... Res se tudi jaz kdaj pa kdaj malo pregrešim, a to so zgolj minimalna odstopanja. Prilezla sem iz 69 na 65, če bo šlo še kakšne tri kilce dol bom prav vesela... danes sem se po dolgem času spet spravila moj zaprašeni ab-toner uporabljat in pridno delala trebušnjake. no takole da se vam malo oglasim... Lepo hujšajte še naprej!! LP ivonja P.S. Aja, še to; Sem opazila da imam izredno nizek pritisk - se mi pogosto kar malo v glavi vrti. Ima še katera podoben problem?? Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 09. feb 2006 20:28:31
9. feb 2006 20:33
Lep pozdrav, Pojma nimam, če se me katera še sploh spomne! Ja, nekaj časa sem hujšala z vami ( in seveda tudi drugimi ), pol pa se nekako nisem več oglašala in poročala kako in kaj. Zdaj sem spet poskušala ponoviti dieto, pa mi kar nekako ne gre. Takrat sem kar dobro shujšala. Sedaj pa imam že kar 6 kg več. Kar mi sploh ne paše. Sploh ne vem, zakaj mi ne uspe biti, da ne grešim niti en teden!? Groza!!!!! Moram nekje dobiti neko dobro motivacijo. Sej ne rečem, da nimam volje. Ravno naspotno! vole in tudi željo imam veliko, zelo veliko. Kako pa kaj tistim "ta starim" ? Ste vse obdržale svoje kg-je? Upam, da ste kaj bolj pridne, kot jaz. LP, in se mejte. Taja
9. feb 2006 21:27
Hojla! Mislim Dramik,da se te še spomnim.Vsaj ime mi je nekam znano.Dobrodošla spet med nami. Hja,saj se tudi nam dogaja tako kot tebi,kile dol,pa kile gor.... Tejčica,sej ni to zaradi hrane,tvoja mala pač ima bolj slabe zobe.Moja mala sploh ne je nobene zelenjave,tudi sadje bolj tako,tako,poje veliko sladkih stvari(palačinke,rižev narastek),pa špagete,kosmiče,sam strup za zobe,pa ima do sedaj samo eno zvezdico,pa bo stara sedem let. Starejša,ki bo letos dopolnila štirinajst pa nobene.To je čisto odvisno od zoba in res ni vedno kriva hrana. Jaz na primer imam vse zobe v plombah in ker ni več katerega za plombirat imam zdaj mir in ker se zobozdravnika tudi zeeelo bojim,ga nisem obiskala že celih šest let.Upam,da se bo kdo našel in me zvlekel do zobarja še preden pride do kakšnega groznega zobobola. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
9. feb 2006 21:30
Pozdravljene vse moje sotrpinke. Prvič se javljam v vaš forum.Jaz sem namreč že iz 3 življ.obdobja in sem se tudi računalnik šele pred kratkim sprejela za svojo novo pridobitev, dedek mraz pa mi ji prinesel še internet in zdaj sem "ta glavna".Ja že od božiča vas spremljam, vse vaše dogovore za začetek diete,pa vaš začeke in vaša premagovanja težav, spodbujanja,vaš pohod na sv.Primoža..,vse to iz ozadja, ta trenutek pa sem se odločila, da tudi jaz stopim javno med vas.Leta in leta že hujšam pa se redim, pa sem kregana od vseh zdravnikov,vedno namreč poslušam, ja gospa predebeli ste,shujšat bo treba,jaz "pa moralno čisto na tleh, ker mi nikoli nič ne uspe.Ampak zdaj sem začela z vami ,no 9.1.sem začela,moja začetna teža je res obupna 117 kg,ampak zdaj predvčerajšnim sem imela 1 vodni dan in je bilo 109 kg, torej skuja 8 kg.Hvala vsem vam, ker ste mi bilre še edino upanje, edina motivacija. Naj bo za začetek dovolj,ko mije najtežje, vas prebiram,ampak od zdaj naprej tudi aktivno z vami. Lep pozdrav, lahko noč. teta Fani 58 teta Fani 58
9. feb 2006 22:18
Pozdravljena med nami teta Fani. T udi jaz sem ena izmed tistih , ki je v tretjem življenskem obdobju. Ravno tako sem pričela z učnimi urami računalništva , ravno sedaj v tem obdobju. V službi sem se z vsemi štirimi otepala računalnika in uspelo mi je , da se takrat nisem spoznala z njim. Ko pa sem ostala doma in sem prebirala revijo Vzajemnost, sem v njej zasledila oglas za tečaj računalništva za ljudi v tretjem življ.obdobju. Šla sem na informativni sestanek in bila vsa navdušena. Takoj sva šla s sinom kupiti to čudo in v oktobru 2005 sem že opravila tečaj. Sedaj sem vsa navdušena in vsi se mi smejijo. Od sina žena, mi je na začetku dejala, da bom sigurno šla kdaj na kakšen forum in klepetala z ljudmi. Jaz sem seveda to zanikala in ji rekla, da se še po telefonu nočem pogovarjati in da bi se potem na forumu, ne , to pa ne. In kaj je pa sedaj. Ta kulinarika in forum ločevalne diete in tudi ostali me kar potegnejo in v momentu dobim idejo za pisanje. Torej, malce sem se razpisala, ampak takšna je pač ta reč in nismo še za v staro šaro. Dobrodošla med nami in kar korajžno naprej. Pozdrav! marjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Zeljne krpice