Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

7. feb 2006 23:33

Pozdravljene! Ponovno se javljam, čeprav se mi ne dogaja nič pametnega. Kg mi po vodnem dnevu kar lepo stojijo. So se izgleda odločili, da bodo še kar nekaj časa z mano. Zaradi tega sem se odločila, da bom svojo statistiko javila po naslednjem vodnem dnevu. Prehranjevanja se držim kar lepo po planu ampak kg se me držijo kot klop-ni kaj. Važno mi je, da se pozna na cm in da se dobro počutim. Tatjanca topinamburja nisem še nikoli kuhala, kolikor vem se ga pripravlja podobno kot krompir. Najbolje je da pogledaš v bazo z recepti. Vsem novim in starim na našem forumu želim vse naj-naj pri oblikovanju naših telesc. Pozdrav Marina 45

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

8. feb 2006 8:37

Halo pozdravljene! Kako ste kaj. Ali ste tako dobro ali ste tako slabo, da je danes vse tiho. Prešern bi bil vesel bolj zgovorne druščine. Včeraj sem bila na kuharskem tečaju, smo pripravljale same dobrote predvsem iz divjačine. Bilo je zelo dobro - zelo okusno. Pa kaj - čeprav je bil OH dan je mesek kar dobro pristal v trebuščku. Bomo videli, kaj bo vaga pokazala! Danes pa sadje - saj ni slabo! Lep dan še vsem naprej! Jana janadr

cukrck  

član od: 11.7.2005

sporočila: 9

8. feb 2006 8:53

Dobro jutro! Danes sem se po šestih dneh diete tehtala: - 2 kg. Ni slabo! je pa res, da nisem grešila, imela po spletu okoliščin dva zaporedna sadna dneva in bila 3x na aerobiki. Me zanima, če še vodite skupno statistiko, bi se rada vključila vanjo, če je mogoče. Tako, za dodatno motivacijo. Moji podatki: - višina: 162 cm - začetna teža: 75 kg - ciljna teža: 57 kg - starost: 30 Danes imam škrobni dan, bo kar krompirjev golaž. Lep dan vsem cukrck

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

8. feb 2006 9:45

Nekatere so pa kar omagale, se mi zdi!Po zacetnem zagonu 3.1., postaja vse tise in tise... Tudi mene se kg drzijo kot klopi...se skoraj nic ne premakne!Na sreco sem se premerila pred dieto, da lahko preverjam vsaj centimetre in s tem dobim novo voljo, ko vidim, da se zmanjsujejo!!! Je pa tezko, moram priznati!Drzati se pravil ob vseh obiskih, praznovanjih, zakuskah, nedeljskih kosilih..... Vstrajam zato, ker se priblizuje pomlad in z njo lazja oblacila, kjer se odvecni kilogrami prav dobro vidijo!Pa poletje tudi ni vec dalec in z njim kopalke.... Narava se je pri nas ze prebudila, zafrani so pokukali iz zemlje, drevo pred hiso pa vso v popkih !Zivljenje je lepo! Cvetoc pozdrav vsem, ki to berete od Nene Nena-morje

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

8. feb 2006 10:42

Halo ! Nena si mi kar skomine po pomladi naredila. Pri nas je pa tako mraz. Sneg je tako trd, da se ne ugreza, če stopiš nanj *ali pa sem tako lahka*. Je pa kot v pravljici. Sneg v soncu se blešči in zgleda kot,da bi hodil po kristalih. Ja malo bo še treba počakati za pomlad. Sv. Valentin ima pa že ključ od korenin - drugi teden. Lepo se imejte! Jana janadr

Marina 45  

8. feb 2006 12:07

Nena-prava srečnica si ko že lahko opazuješ prebujajočo naravo! Pri nas sicer sije sonce in je krasen dan ampak mrzlo je pa kot "sam hudič". Ne vem, ali bo kdaj konec te zime. Se mi zdi, da že skoraj celo leto kar naprej kurimo ali pa le mene bolj zebe. Danes sem namreč na sadju. Res smo postale skromne z javljanji. Punce kje ste? Ali ste vse nekam odfrčale- se vidi, da nas je danes veliko prostih pa še dan je tako lep, da te kar vabi ven. Lep dan še naprej!!!!!!!!!! Marina 45

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

8. feb 2006 12:16

Pozdravljene! Res je nekam zatišje na našem forumu. Ob začetni zagnanosti so nekatere kar "mrknile". Pa kaj če ne gredo kg tako dol, kot smo si zamislile, glavno da imamo debato in nekakšen skupni cilj in da ena drugo bodrimo. Tudi jaz nisem po vodnem dnevu nič kaj pridna. V nedeljo me čaka že peti rojstni dan po vodi. Tako da sploh ne bom stopila na vago prej kot po drugem vodnem dnevu. Ti rojstni dnevi, vklčjučno z mojim, so prava pregreha, pa bom že kako vse skupaj izpeljala, da bo prav za vse. Vsem lep pozdrav! marja

Marina 45  

8. feb 2006 12:32

Marja- ne sekiraj se glede rojstnih dni! Tudi na takšen dan lahko kombiniraš hrano po planu. Ješ pač samo tisto kar je tisti dan na vrsti, saj se vedno kaj najde. Vsaj pri meni je tako. Ugotovila pa sem, da je bolje, da nihče ne ve da si na dieti. Tako te pustijo pri miru in te ne posiljujejo s hrano-spoznaš tudi prave prijatelje in si kar presenečen.Če spiješ kakšen kozarček za nazdravit pa tudi imaš mir. Sama rečem, da jem zdravila in da ne pijem. Zabavaš pa se tako in tako lahko tudi brez maliganov mar ne?! Pozdrav Marina 45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. feb 2006 13:50

Hojla! Jaz sem še vedno tukaj,še vztrajam.Danes sem sadno-zelenjavna.Pravkar sem se pogrela z zelenjavno juhico. Bom pa kar cel dan doma,ker so punci zboleli,mož je pa v službi. Sem pa maloprej šla mal ven pogledat,pa je tako lepo sonček svetil.Ampak mrzlo je pa še in še.Tale mraz se pa res že nekam predolgo vleče! Tatjanca,tukaj je nekaj zate: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=844&besede Tuna,upam da ti bo ratalo.Včasih je dobro zamenjati dieto in se ne predolgo držat ene. Lep kulturni pozdrav! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

8. feb 2006 14:53

Pozdravljene! Jaz sem danes na proteinskem dnevi! Ravnokar sva z možem pojedla mesno solato, papriko na žaru in zeleno solato. Jaz mesno solato obožujem (goveje meso iz juhe, veliko čebule, malo bučnega olja, kis, vseliko popra, en trdo kuhan jajček), mož ni ravno navdušenec, ampak je vseeno pojedel Tu v Kranju je bilo danes zelo pestro (8. februar). Zvečer pa na orbitrek!!! MissLady Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 08. feb 2006 14:53:38

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti