9. feb 2006 22:30
Evo mene, spet sem tu! Teta Fani, dobrošla med nami. Čestitke za zelo uspešen prvi mesec diete, 8 kg minusa je visoka številka. Mislim da nas je večina forum na začetku samo brala in nekaj časa zbirala korajžo da tudi kaj napišemo. Ko pa enkrat začneš pisati gor, pa postaneš zasvojen. Je res, da je veliko lažje hujšati v skupini, motivacije nikoli ne zmanjka. Gremo skupaj proti cilju. Marjetka cvetka, tudi zobozdravnica nam je rekla, da ima mala pač to smolo, da ima zelo slabe zobe in da nima takih problemov zaradi slabe prehrane. Na žalost. Je pa tudi mene strah zobraja. Tudi jaz sem imela kar dolgo pavzo in pri meni se JE našel nekdo, ki me je "odvlekel" k zobarju. Tašča! Me je naročila in sva šle. Pa sem ji hvaležna. Sicer mi vsak izgovor pride prav, da kdaj ta zelo naporen obisk prestavim, ampak hodim in počasi bo vse poštimano. Dramik, dobrodošla spet med nami. Tudi jaz sem med tistimi, ki kilograme vedno pridobi nazaj in upam da mi tokrat res uspe. Držim pesti da tudi tebi in nam vsem. Ivonja, če se ti problem s prenizkim pritiskom pojavlja samo sedaj med dieto, ne bi bilo slabo, da bi šla na en preventivni pregled k zdravniku. Boš bolj mirna. Cukrck, tudi jaz pri večerji na OH dan težko ostanem pri določenih količinah sladkarij. Si mislim, oh saj ta dodaten piškot se pa ne bo poznal, pa še eden, pa še eden... Potem grem pa sama sebi na živce! Če se ti sladkarij "lušta" se jim nikar ne odpovej pri tem edinem obroku ko so dovoljene. Če boš namesto sladkega jedla npr. testenine (kot si sama napisala), se ti bo zgodilo da ti bo " cuker padu" na kakšen drug dan in se bo takrat ta greh dosti bolj poznal kot pa če na OH za večerjo poješ malo več sladice kot je dovoljeno. Marja, si pa spretno speljala zadevo pri kosilu. Najlepše je bilo pa najbrž, ko si dobila take komplimente. Tako, sedaj je pa ričet za moje za jutri kuhan in tudi jaz bom šla počaaaasi v mižule. Nočko! tejčica