7. feb 2006 8:33
Oh, Tejčica, saj ni tako hudo! Si imela tako hud štart, da se mora telo sedaj na tako hitro spremembo navaditi. Ti samo vztrajaj, pa bo! Saj že veš, kako gre drugi mesec, kile bolj počasi, cm pa hitreje.
Meni se pa zdi, kot da je za mano šele prvi teden diete, čeprav sem začenjala skupaj z večino 3.1., saj se sedaj 8 dni že (ali pa šele, kakor se vzame) pridno držim svojega novega plana, ki je 3md zelo podoben. Prej sem ga pa kronala na veliko. Sedaj vem, da imam v ponedljek in petek sadni dan, od torka do četrtka imam B, Š in OH, čez vikend pa že vadim bolj svoboden režim, ki ga nameravam imeti tudi po 3md. V soboto sem imela Š dan z gobovo juho za kosilo in polovično porcijo za večerjo (čisto po pravilih), v nedeljo pa sem za kosilo pripravila perutnino z zelenjavo po kitajsko (njami, že dolgo je nisem delala, pa tako je dobra). Ker smo še malo praznovali, sem za pecivo h kavi čez eno uro postregla z Dušankimi serdiškimi valovi. Manjši kos sem si brez slabe vesti privoščila tudi sama in glede na to, da sem z dopoldanskim pohodom pokurila dobrih 1000KCal, mi sladica ni pustila kakih večjih sledov. Pa zelo dobro je bilo. Ja, pa še za večerjo sem pojedla par koškov kruha s pršutom, tu je že bilo malo slabe vesti, ampak sem morala probat lepinjo, ki sem jo spekla v soboto
...
Včeraj mi je lepo uspel sadni dan, danes pa sledi B dan. Prav paše mi, da je vse tako lepo pošlihtano, tudi v moji glavi je zdaj večji red, pa še moj dragi ni vedno znova neprijetno presenečen, ko mu naznanim, da imam sadni dan. Na sadne dni mi namreč ne paše ravno dobro kuhat, ker potem me prehitro kaj zamika. Ampak zanimivo, ta teden me ne gane niti cel predal sladkarij, ki sva jih nabavila za vsak slučaj, niti najljubši kruh, pa včeraj sem se vzdržala tudi kuhane repe s popraženo čebulo in moko, ki jo imam sicer zelo rada. Nimam pojma, kaj je z mano! Ampak, naj le ostane tako še naprej...
Rezultati niso nič slabši kot v klasičnem 3md, s skoraj 5 kg v 8 dneh sem več kot zadovoljna.
Danes zvečer pa me čaka še orbitrek.
Za vas navija Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 07. feb 2006 08:39:34