Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. feb 2006 15:20

Hojla! Kako kaj,ste preživele vikend? Jaz sem bila v soboto zelo pridna na sadju,včeraj sem malce grešila.Mi je pa od vodnega dne šla dol še ena kila.Nič nisem napihnjena,dobro se počutim. Sodelavka,ki je s 1.2. začela z dieto,je prvi teden izgubila 2,5 kg in je sedaj vsa vesela in srečna in navdušena nad dieto. Tisto musako iz Rinine knjižice sem delala tudi jaz in mi je bila čisto ok.Sem pa delala z svežim paradižnikom. Mejte se lepo in verjemite same vase,kajti uspelo vam bo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

6. feb 2006 16:23

Cukrck: kaše (pirina, ajdova, prosena,...) lahko ješ na OH dan. So zelo okusne z gobami. Jaz sem ravno danes naredila Piro z gobami in je FENOMENALNO. Prejšnji teden pa sem delala ajdovo kašo z gobami in je ravno tako ODLIČNO. Tudi moj mož je bil navdušen. Za kus-kus in zdrob pa nisem sigurna. Najbolje da preveriš na embalaži. MissLady

cukrck  

član od: 11.7.2005

sporočila: 9

6. feb 2006 18:54

Najlepša hvala dekleti! V službi imam na voljo topel obrok (3 različne menije) ali sadje. Bolj mi ustreza topla hrana, zato sem preverjala, če lahko v četrtek, ko imam OH dan, jem kus kus. Recept na linku pa bom porabila za popestritev OH dnevov, ki bodo pri meni najbrž testenine na tisoč in en način. Lep večer cukrck

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

6. feb 2006 22:58

Pozdravljene punce! Danes pa nismo bile preveč zgovorne. Kakšen mrk je sedaj to? Bomo jutri več pisale ko se bomo vagale. Tudi danes je bilo vse po pravilih. Za kosilo in večerjo sem jedla riž in zraven rdečo peso. Za jutri planiram za kosilo špinačne rezance in zraven radič, za večerjo pa še pojma nimam. Če mi bo čas dopuščal bom, spet naredila Pecivo na suho, saj je res enkratno. Sladke sanje! tejčica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

7. feb 2006 7:05

Jutro punce! Jaz sem že opravila mojo tedensko nalogo. Kljub temu da sem se držala pravil, v tem tednu nisem izgubila nič. Še tistega pol kilograma minusa od vodnega dne sem pridobila nazaj. Tako je sedaj moj skupni minus od 3.1. do 7.2. 8,5 kg. Saj ni tako slabo, lahko pa bi bilo boljše. Upam da bom naslednji torek zjutraj kaj boljše volje. tejčica

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

7. feb 2006 8:33

Oh, Tejčica, saj ni tako hudo! Si imela tako hud štart, da se mora telo sedaj na tako hitro spremembo navaditi. Ti samo vztrajaj, pa bo! Saj že veš, kako gre drugi mesec, kile bolj počasi, cm pa hitreje. Meni se pa zdi, kot da je za mano šele prvi teden diete, čeprav sem začenjala skupaj z večino 3.1., saj se sedaj 8 dni že (ali pa šele, kakor se vzame) pridno držim svojega novega plana, ki je 3md zelo podoben. Prej sem ga pa kronala na veliko. Sedaj vem, da imam v ponedljek in petek sadni dan, od torka do četrtka imam B, Š in OH, čez vikend pa že vadim bolj svoboden režim, ki ga nameravam imeti tudi po 3md. V soboto sem imela Š dan z gobovo juho za kosilo in polovično porcijo za večerjo (čisto po pravilih), v nedeljo pa sem za kosilo pripravila perutnino z zelenjavo po kitajsko (njami, že dolgo je nisem delala, pa tako je dobra). Ker smo še malo praznovali, sem za pecivo h kavi čez eno uro postregla z Dušankimi serdiškimi valovi. Manjši kos sem si brez slabe vesti privoščila tudi sama in glede na to, da sem z dopoldanskim pohodom pokurila dobrih 1000KCal, mi sladica ni pustila kakih večjih sledov. Pa zelo dobro je bilo. Ja, pa še za večerjo sem pojedla par koškov kruha s pršutom, tu je že bilo malo slabe vesti, ampak sem morala probat lepinjo, ki sem jo spekla v soboto... Včeraj mi je lepo uspel sadni dan, danes pa sledi B dan. Prav paše mi, da je vse tako lepo pošlihtano, tudi v moji glavi je zdaj večji red, pa še moj dragi ni vedno znova neprijetno presenečen, ko mu naznanim, da imam sadni dan. Na sadne dni mi namreč ne paše ravno dobro kuhat, ker potem me prehitro kaj zamika. Ampak zanimivo, ta teden me ne gane niti cel predal sladkarij, ki sva jih nabavila za vsak slučaj, niti najljubši kruh, pa včeraj sem se vzdržala tudi kuhane repe s popraženo čebulo in moko, ki jo imam sicer zelo rada. Nimam pojma, kaj je z mano! Ampak, naj le ostane tako še naprej... Rezultati niso nič slabši kot v klasičnem 3md, s skoraj 5 kg v 8 dneh sem več kot zadovoljna. Danes zvečer pa me čaka še orbitrek. Za vas navija Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 07. feb 2006 08:39:34

*barbka*  

član od: 6.2.2006

sporočila: 2

7. feb 2006 8:47

Vsi lepo pozdravljeni! Po naključju sem odkrila to SUPER stran in vidim, da je veliko govora o ločevalni dieti. Tudi jast sem jo že enkrat poskusila in sem z njo shujšala 15 kg, pa se nisem držala niti 3 mesece, kaj šele pol 3 samo z zajtrkom in sadjem -- zato sem dobila skoraj vese nazaj. Zdaj pa imam voljo, da bi spet začela, ampak imam 2 problema. 1. Za zajtrk ne morem pojesti samo 2 mandarin ali 3. Lačna sem po eni uri. To je največji problem, raje zjutraj normalno zajtrkujem in potem ne večerjam, se bolje počutim ampak skujšam pa nič. 2. Problemček pa so tudi sadni dnevi-- v knjigi je največ jedilnikov s pečenim sadjem, moj želodec sa tega ne prenese. Rada bi ponovno začela, ampak mislim da me bosta ti dve stvari vzele vso voljo! Najlepša hvala vsem lp, *barbka* *barbka*

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

7. feb 2006 8:52

Bravo, punce, nekatere ste pa res pridne s pisanjem, jaz vas le redno berem. Nimam kaj novega povedat, vzdržujem težo, včasih malo preveč pojem, potem pa se spet umirim. Včasih pokukam tudi v album, vidim, da se nam je predstavila Marja. Kaj pa druge? Ali bo še katera poslala slikco na " kulinarika@volja.net "? Pa še en vic, ki mi ga je posredovala Dušanka: Pride nekega dne zenska v lekarno pa rece lekarnarju: "Jaz bi, prosim, kupila dozo arzena!" Pa pravi on: "Gospa, arzen je hud strup. Kaj pa bi vi radi naredili z njim?" Ona: "Ubila bom moza!" Lekarnar: "Gospa, jaz vam arzena ne morem prodati, sploh pa ne za taksen namen!" Pa ona brez besed iz torbice potegne sliko in jo prisloni na steklo, ki loci lekarnarja in njo. Na sliki seksata njen moz in lekarnarjeva zena. Pa pravi on:" Joj gospa, se opravicujem. Nisem vedel, da imate recept!" Lepo se imejte in velik se smejte! jankica

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

7. feb 2006 8:53

Tudi jaz nimam nekih zavidljivih rezultatov ta teden!Tehtnica mi kaze 71,90 kg, pa se za to nisem prepricana, ce je tocno, ker, ce se malo premaknem na levo, pokaze 71,80, ce pa na desno, pa 72!!!Tehtnica je cisto nova..... Pocutim pa se lazjo in tudi po garderobi vidim, da mi mi je bolj "komot"! Danes pecem pizzo z zelenjavo in jabolcno pito. Lep pozdrav vsem skupaj Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti