3. feb 2006 8:03
Dobro jutro, drage moje! Jaz sem danes na sadju in grem po mojem novem planu naprej. So far so good! Včeraj sem bila na OH in sem si za kosilo privoščila graham špagete s paradižnikovo omako in bučkami, zraven pa še hrustljavo solato. Za naslednji OH dan pa namesto bučk planiram sveže šampinjone. Njami! Sem jih v nedeljo pripravila k piščančjemu žuru , ki je najbrž precej prispeval k hitremu dvigu kg prejšnji vikend, in se mi je zdelo, da bi fajn pasale tudi k testeninam. No, pa tudi marsikatera od vas to prakticira, tako da moram res probat. Danes torej sadje, se ga po včerajšnjem sladkem dnevu že prav veselim. Za večerjo sem morda pojedla malo preveč sladkega, ampak se je čez teden toliko nabralo, saj sem zbirala pecivo vse od nedelje naprej (košček od tašče, pa 2 od mame...), ampak sem bila pa karakter in me vmes ni premamilo, čeprav se je moj dragi sladkal z njim. Zvečer sem se kljub vsemu dobro počutila, saj pretiravala vseeno nisem. Vesela sem tudi, da mi rata upoštevat čas med obroki, kar mi je bila glavna težava v času vzdrževanja. Marjetka Cvetka, upoštevam tvoj nasvet in raje pišem, kako mi gre, kot pa da bi se potuhnila, ker mi potem kakšna vaša reakcija vzbudi nov zagon, pa zato tudi raje ne grešim, da se mi potem ni treba s pepelom posipavat. Hvala, punce! Marina 45, me veseli, da sem te vzpodbudila k vadbi na orbiju. Včeraj 15 minut, danes pa 20 (tudi 16 bo OK), ali pa jutri mogoče. Jaz sem ga včeraj spustila (priporočljiva je menda vadba vsak drugi dan, da se ima telo čas regenerirati - morebitne poškodovane celice itd.), ampak sva zmenjena za danes zvečer in najbrž mi ne bo dal miru tudi čez vikend. Tiste, ki se menite za Primoža, kaj pa pravite na to, če bi še malo podaljšale do Velike planine? Jaz si tako želim tja gor, ima planina pozimi en poseben čar, čeprav je meni pozimii lepša pot pod gondolo čez planino Dol in Konjščico. Encijan