2. feb 2006 7:45
Dobro jutro, kako ste? Tuna, dokler se znaš pohecati na svoj račun, si še dobra!
Včeraj nisem imela 3. sadnega dne zapored, ampak najbrž eno mešanico, najbrž ni billa najboljša, tašča je naredila sarme s sojinimi kosmiči in vem, da je uporabila tudi jajce, pa so ji ostale, tako da meni "ni bilo treba" kuhati. Pojedla sem malo več kot eno s pol koščka kruha, počutila pa sem se sito in OK, nobenih težav z želodcem ali čim drugim, kar je zadnje čase pri meni bilo po pregrehah kar pogosto. Za večerjo pa sem do konca zlikala perilo in delala družbo orbiju, spet kar celo uro. Potem pa pod tuš! Zanimivo je, da včasih pri isti intenzivnosti vadbe rabim do priporočene obremenitve srca samo 2 minuti, včasih pa vsaj 10 minut (včeraj skoraj 15). Včeraj sem se odločila za malo drugačen način in sem vseskozi spreminjala intenzivnost, tako da se je srčni utrip dvignil do 156, pa potem spustil do 123 in tako ene 5-krat. Malo za popestritev, pa še maščobe naj bi se tako hitreje kurile. Bom poskušala vsaj 1-krat na teden narediti tak trening.
Marjance pa nisem nikjer srečala, pa čeprav sva v istem koncu doma
. Je katera že sprobala privat sporočilo?
Se še čez dan kaj oglasim.
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 02. feb 2006 08:00:30