Ločevanje živil 90. dni - 5. del

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

1. feb 2006 13:39

Ja punce, kot sem že enkrat napisala vse stojimo pod hribom, ene pod bolj ene pod manj strmim. Vendar nam bo uspelo ni kaj. Marjetka cvetka, SMO, SMO!!!! Zase naj še enkrat povem da tudi če tako ostane sem več kot zadovoljna. Malo več zamozavesti mi je dala tudi statistika. Ampak verjemite mi, da po petih letih hujšanja si pa resnično želim videti na vagi 8. Se bom še malo "matrala", mogoče me vaga preseneti, če ne bom jaz svoje telo s kako drugo dieto, drugače očitno pri meni ne gre. LP beba

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

1. feb 2006 14:15

Punce, se mi je oglasila Majdad. Prva poseg je za njo, čakata pa jo še dva. Vsem se zahvaljuje za dobre želje in komaj čaka na naše srečanje. tejčica

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

1. feb 2006 15:51

"alo, ali naj raj e rečem auuuu... kok je hudo... sem t"ko lačna....ampak, ko vas berem sem še bolj odločena, da ne popustim. hvala za spodbudo. tejčica, kaj pa je z majdo? A je doma? če se slišita, se pridružujem željam za čimprejšnje okrevanje. Men" se je pa čudno zdelo, da je nisem zasledila na forumu...uf, uf,... gogy

Kalinka  

član od: 29.1.2006

sporočila: 15

1. feb 2006 19:26

Punce, meni se zdijo vasi rezultati odlicni in vzpodbudni. le tako naprej. Komaj cakam moj vodni dan! Sicer sem pa brala Rinini knjigo, drugi del, mi jo je poslala Tuna in sem se za jutri odlocila za pico, le nekaj me bega. Tam pise, da lahko notri dam mozzarelo. Kaj je zdaj s tem, ali ni to prepovedano na OH? Lp Kalinka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. feb 2006 20:02

Tejčica, tudi jaz se pridružujem pri željah za čimprejšnje okrevanje za Majdo, pozdravi jo! Lp iz Maribora riba-ribica

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

1. feb 2006 20:33

Po vodnem dnevu sem se po dolgem času stehtala. Minus 4 kg v enem mesecu! Super! Kar se pa vodnega dne tiče, nisem imela nobene posebne krize. Marcipan, če prav pomislim tudi meni vodni dan bolj odgovarja kot pa sadni, kadar je sadni sem bolj lačna, včeraj pa mi je prvič zakrulilo v želodcu šele ob polnoči!! Punce lepo se imejte in fino hujšajte še naprej!! LP ivonja

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

1. feb 2006 20:40

Gogy, Majda je sedaj doma. V bližnji prihodnosti jo čakata še dva posega na očeh, nič luštnega. Če bo vse posreči se v petek dobiva na kavici. Sem ji pa tudi že prenesla vse vaše pozdrave in dobre želje. Danes presenetljivo sploh nisem mogla ne vem koliko pojesti. Za kosilo sem si naredila jetrca in zeljnato solato. Mi jih je toliko ostalo, da jih bo še moj imela za večerjo. Meni zvečer sploh niso dišale, zato sem jedla navaden jogurt in malce sira. Vem da ni pravilno saj bi morala jesti tudi zvečer meso, ampak mi ni šlo. Saj med beljakovine pa spada oboje, tako da mislim da to ni ne vem kakšen prekršek. Kam se nam je pa Marjanca spet skrila? Veste Štajerke mogoče kaj? tejčica

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

1. feb 2006 20:41

Čao,tud jaz poročam statistiko-3.1.-90kg,1.2.-86kg.Pa čez trebuh-6cm,čez rit-4cm,hvalabogu pa čez prsa ostaja isto,tko,da sem za 2.krog vesela tega rezultata in gremo še naprej v boj.Sem pa danes pojedla 2 hruški,za kosilo pa 3 nav.jogurte in pop.eno rezino ananasa,je bil ful sladek. luna1

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

1. feb 2006 22:34

Kalinka, ti imaš drugi del knjige, v kateri so pa nekatere stvari le dovoljene. V prvi knjigi je sir na pici prepovedan. Le kupi prvo knjigo, boš lažje setavljala jedilnik. Pozdrav! marja

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

1. feb 2006 23:03

Pozdravljene! Res smo prave srečnice mar ne, ali ni super občutek ko kopnijo kg. Nekaterim bolj hitro, nekaterim pa bolj počasi. Kaj čemo glavno je, da gredo dol!!!!!!!!!! Dan sem prestala brez grehov. Punce GREMO DALJE v oblikovanje naših telesc. Pa kaj če kg v drugem mesecu počasneje kopnijo. Važno je, da se pozna na cm. Še malo več miganja pa bo super! Majdi želim čimprejšnje okrevanje in čim manj težav!!!!!!!!!!!!!!! LP Marina 45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti