Ločevanje živil 90. dni - 5. del

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

2. feb 2006 11:04

Ciao, Evo mene na hitrco, ker "mam ful gužvo. Moj rezultat po prvem vodnem dnevu je -2,5 kg Skromno – ampak nekaj le je. Marjetka cvetka, prosim zabeleži, naj se ve. Hvala , lepo se "mejte gogy

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

2. feb 2006 12:29

Dober dan punce! Naj vam zaupam, da sem včeraj doma študirala Montignacovo metodo hujšanja. Zanimiva kot vsaka . Nekaj stvari mi je posebno padlo v oči, kar tudi sama doživljam in marsikatera od vas tudi. In ne morem si kaj, da vam to tudi sporočim, mogoče bo potem lažje za nas ali pa se bomo lažje sprijaznile z določenimi stvarmi, ki držijo kot pribito, vsaj pri meni. Čez nekaj časa (čez koliko časa, je odvisno od vsakega posameznika) bomo opazili, da se je telesna teža nehala zmanjševati, četudi se držimo diete. Vzpostavilo se je namreč novo ravnotežje "vnosi" in "iznosi". Ko organizem "spozna", da bo v prihodnje dobival samo toliko in toliko kalorij na dan, se odloči da se bo zadovoljil s to količino in teža se ustali. Če preučimo preteklost katere od debelih oseb, bomo v večini primerov odkrili, da si je največ kg nabrala, ko se je leta in leta držala hiperkaloričnih (hitrih) diet. Pomembno je vedeti, da je vsaka nova dieta manj učinkovita od prejšnje To je nekaj stvari, ki tudi nam "grenijo" življenje. Je zelo zanimiva dieta in mogoče se je bom enkrat tudi lotila. Zaenkrat ostajam na 3MD, saj upam da bom končno prišla na tako željenih 86kg, kar pa zaenkrat kaže da v tem krogu ne bom. ŠE NEKAJ ZA TISTE KI IMATE PROBLEME S PREBAVO, ravno tako prebrano v tej knjigi. Zaprtje je običajen pojav, ker med dieto ne uživamo trde hrane. Tega se rešimo, če jemo solato zabeljeno z limoninim sokom. Lep, sončen pozdrav in pridne bodite!!! beba

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

2. feb 2006 12:43

Hallo! Marjetka cvetka, ti pa si res ena pridna punca, ko tako lepo skrbis za naso statistiko! Muci, ki nam je naredila tabelo, pa se nic vec ne javi???? Pravkar kuham kosilo za danes: prazen krompir in kitajsko zelje v solati.Za vecerjo bo pa paradiznikova solata z avokadom. Surfam tudi po nasi bazi receptov za jutrisnjo sladico......madonca, se je tezko odlociti !!!! Veliko uspeha vsem skupaj in pogumno naprej!!!! Nena Nena-morje

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

2. feb 2006 14:04

Pozdravljene! Joj, kako se veselimo , ko smo izgubile te kg. Res smo kot ptički, ki se vesele prihoda pomladi, kot je omenila Jana. Jana strinjam se da gremo na Primoža ali pa na grad. Sem za. Samo zmenit se je treba . Pozdrav! marja

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

2. feb 2006 15:45

Darge prijateljice! Danes je moj OH dan in se že veselim tortice čez eno uro. Jupi! Sva se ravno zadnjič z možem pogovarjala, da ob tej dieti greva večkrat v slaščičarno (sladic ne delam doma sama, da me ne bi med tednom premamilo), kot pa sva hodila pred dieto. In to je super, pa še kile grejo lepo dol. Jaz sem full zadovoljna s svojo izgubo kil. Danes je 10. dan in imam že -4,5 kg. Je pa res da se čisto nič ne pregrešim (včasih le spustim večerjo - saj veste ta hiter tempo življenja in mi enostavno zmanjka ur) in da vsak dan gonim orbitrek. Za enkrat sem še polna zagona!!! Upam, da bo tako tudi takrat, ko se bodo kile ustavile in ne bodo šle tako z lahkoto dol. Danes sem jedla graham špagete (sem bila presenečena kako okusni so, vedno sem jedla samo bele) in zelenjavna omaka z jurčki. Gremo naprej! MissLady Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 02. feb 2006 15:47:58

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

2. feb 2006 16:51

Helov! Malo z zamudo a moram vam sporočiti da sem bila tudi jaz v ponedeljek na sadju v torek pa lepo na vodici. Sama nase sem ponosna da sem se malo prepucala telo. Rezultat je bil fenomenalen. V dveh dneh -3kg. Saj vem da je to kratkotrajno a bolje to kot nič. Marjetka cvetka kaj naj rečem trebušnjaki uspeli na pol! Od včeraj pa spet nič. Sem komaj utegnila danes malo pokukati na forum, zraven me pa že priganja moja najmlajša hči (5let in pol) kdaj bova šli malo na sprehod. Lep dan vsem še naprej in bodite še naprej tako pridne! any

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

2. feb 2006 18:56

HALO Danes imam zelo naporen dan tako da sem vas šele zdaj prečekirala.Marjetka cvetka tebi čestitke v vodenju kilogramov res si od cile.Tudi drugim čestitam seveda ste vse zelo pridne.Jaz se pripravljam jutri imam sadni dan potem pa .Mojo -kg poročam v nedeljo. LP

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

2. feb 2006 20:40

Hojla,jaz pa sem si zjutraj privoščila 2 spasirani banani,za kosilo riž z veliko kumaricami,pop.pa še en kos ananasa in sploh nisem lačna.Sem ugotovila ,da če greš en krog za drugim brez premora,gredo kile mal počasnej,a vseen grejo.V tem 2 mesecu pa bo treba mal bolj migat,pa pazit ,da ne bo grehov .Za jutri pa si bom pripravila makarone in paradižnik,ter kumarice,za večerjo pa ne vem. luna1

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

2. feb 2006 22:39

Pozdravljene! Encijan- ko sem čitala kako preidno goniš orbija, me je postalo kar sram zaradi moje lenobe in večnih izgovorov. Ampak je pomagalo! Sem ga gonila celih 15 min. in skoraj crknila, kondicija kje si?! Ko sem zadnjih 5 min. gonila nazaj so se mi noge tresle kot pijancu. Hodim vsak dan 20 min peš v službo ampak na orbiju je vse drugače. Marjetka cvetka-res si faca, da tako lepo skrbiš za našo statitiko! Misslady-povem ti, da je bolje zaviti v slaščičarno kot pa delati pecivo doma. Tako imaš veliko manj skušnjav kot pa doma ko vidiš "cel pleh"! Tebe pa res hitro pobira -srečnica! Za jutri imam v planu, da si naredim kitajsko. Imam jo zelo rada in še hitro je gotova, se fino naješ, Za zvečer pa bom spekla pecivo tudi za ostale. Ima katera kakšen predlog? Lp Marina 45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

3. feb 2006 6:39

Dobro jutro, punce. Čestitam vam za izgubljene kg, svaka vam čast. Beba Montignac je zakon, tudi meni je zelo všeč...ampak te zadeve ki jih piše vsi obvladamo, samo naredimo nič zato da bi jih upoštevali. Ko je pa tako fajn jesti. Evo jaz sem shujšala lani 10 kg in obljubila sem si da se ne bom več zredila..ha,ha,ha...ŠTOS....Vzdrževala sem še 3 mesece v decembru pa sem se poredila za cca. 3-5 kg. Pa nisem žrla, samo malo več sem si privoščila....Tako da ne vem očitno bi morala celo življenje ločevati, da bi imela skoz isto težo...Ne vem nisem tuk pametna..... Nena tudi jaz raje zavijem v slaščičarno na največjo in najbolj čokoladno torto...ker če pečem doma, sigurno preveč sladice konča v meni.... Zdaj grem pa na en kofetek...se beremo...Čaoči.... tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti