1. feb 2006 10:04
Hojla!
Tudi jaz sem bila ta dva dneva zelo pridna in rezultati so več kot odlični.Sklatila sem natanko devet kilogramov.Tejčica,zanimivo,kajne,kot bi se bili zmenili
.Dajva se še zmenit,da ne bova nič grešili ta drugi mesec,ki je v prejšnjih dveh krogih tudi mene potolkel.Res bi bilo škoda,da bi šel ves ta trud prvega meseca v nič.
Bonaca,če te bo Tuna pošteno brcala v rit,se bo mogoče pa njena malo zmanjšala.Mislim,da bosta morali kar eno drugo brcat,Tuna tebe za miganje,ti pa njo za prehranjevanje
Punce,jaz pridno beležim vaše rezultate,statistiko pa bom vam napisala jutri.
Včeraj smo v službi cel popoldan debatirali o ločevalni dieti in mogoče mi bo celo uspelo dve sodelavki prepričat,da se je lotijo.No,bomo videli,kako bo,ker nista najbolj prepričani vase,ampak bi tuid radi fejst jedli in bili vitki,kar pa seveda ne gre.
Za vse punce,ki vas daje kriza pa tole.Ne se zapirat vase in glodat svojih problemov,ker potem se zdi,da postanejo še večji,kot so v resnici.Meni se zdi,da je najbolje,da se veliko pogovarjamo,pa ni nujno,da ravno o svojih problemih.Zato se le javljajte in klepetajte z nami in mogoče se bo lepega dne našla kakšna rešitev.Če pa se boste samo zapirale vase in se smilile same sebi,potem pa že ne bo nič.
Jaz zmeraj pravim,da so na svetu ljudje,ki jim gre še mnogo slabše kot nam,pa so vendarle polni pozitivne energije in ne obupajo,temveč se veselijo vsakega novega dne,ki jim je dan na tem svetu z upanjem,da bo pa ta dan vendarle prinesel sonce v njihovo življenje.Upanje bo zmeraj in to je tisto kar nas drži pokonci.Zatorej upajte in se veselite življenja!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!