Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

1. feb 2006 8:49

Dobro jutro! Danes sem ze zgodaj vstala, ker me je zelo zanimalo, kaj bo tehtnica pokazala po treh dneh angine in dveh vodnih dnevih!!! Statistika: 03.01.2006 75,60 01.02.2006 72,00 V 4 tednih sem izgubila 3,60 kg, kar je zelo dober rezultat , ker, ce bom tako nadaljevala se ta dva preostala meseca, pridem tocno ta tezo, ki sem si jo dolocila!! Danes imam za kosilo peceno ribo in mesano solato: endivija, rukula, paradiznik, za vecerjo pa dve mehko kuhani jajcki in vlozeno rdeco peso. Bodite vse lepo pozdravljene in cim manj grehov! Nena Nena-morje

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

1. feb 2006 9:00

Pozdravljene zmagovalke!!! Kako lep dan je danes, ko je vodni dan USPEŠNO za nami. Občutki enkratni, lakote pa zaenkrat še ni, tako da sadje še čaka. Sem se ta teden izjemoma zvagala včeraj in danes (drugače se vagam ob torkih - tako da imam tedenski rezultat) in rezultat je.... - 9kg v prvih 29 dneh. Me happy, happy, happy. Sicer mi je pa samo vodni dan prinesel 0,5 kg minusa. Sedaj se že malo lažje pogledam v ogledalo. Določene obleke so mi BOLJ prav, nekatere pa SPET lahko nosim. Upam pa, da mi bodo po naslednjem vodnem dnevu že prevelike. Sem skromna, kaj? Za danes imam na jedilniku najprej kivi, za kosilo pa jetrca, zeljnata solata in domača goveja juhica. Juhica mi vedno bolj paše saj me pogreje in še dodatno nasiti. Na začetku je skoraj nikoli nisem pila, sedaj pa skoraj na vsak B in Š dan. Od Majded ni še nobenega glasu, tako da vam še nič ne vem povedat. Upam da je bila operacija uspešna in bo kmalu spet lahko z nami na forumu klepetala. Patricija, midve sva bile pa obe poredne lansko leto. Tudi jaz sem vse in še kakšno kilco zraven pridobila nazaj in upam da mi tokrat res uspe. Ne, ne, VEM da mi tokrat uspe. In tudi tebi! Ti želim da se hitro rešiš vseh težav. Potem je tudi hujšanje lažje. Veliko nas ima probleme z miganjem. Jaz se ne morem in ne morem pripravit. En dan ali dva telovadim, potem pa hitro vse opustim in mine vsaj teden preden spet malo poskusim. To vse skupaj ni nič. Včasih pa nisem znala živet če nisem telovadila vsaj uro na dan. Kje je vsa tista volja??? Sedaj je pa treba delat! Pozdravček in uživajte ob današnje jedilniku. Smo si zaslužile! tejčica

breda  

član od: 28.7.2003

sporočila: 113

1. feb 2006 9:00

Punce, ki imate že izkušnje s to dieto: ali drugi mesec res kile stojijo?? Skor ne morem verjet, da en mesec ni minusa. Kaj pa potem tretji mesec??? breda Sporočilo je spremenil(a) breda dne 01. feb 2006 09:02:54

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

1. feb 2006 9:16

Breda, ni nujno da kile stojijo je pa res da gredo dol bolj počasi. Če se pravilno spomnim, sem lani v drugem mesecu izgubila pribl. 2 kg, centimetri so pa kar kopneli. Konec koncev, so centimetri pomembnejši od kilogramov. Je pa tudi res, da sem v drugem mesecu grešila na veliko in je tudi to vplivalo na počasno izgubo teže. Je pa vsako telo drugačno in tu ni nekega pravila kako gre teža dol. Nikar ne obupaj. tejčica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

1. feb 2006 9:22

Hojla! Samo na hitrico se javljam. Zjutraj sem se zvagala in manj me je za 7 kil. Upala sem na več, ampak bolje -7 kot 0. Tako, zdaj pa moram letet na sestanek. Ko bom lahko, se vam spet oglasim. Lepo se imejte! Gobica

breda  

član od: 28.7.2003

sporočila: 113

1. feb 2006 9:22

Hvala, ne bom obupala, tud po zaslugi vas na forumu (kot sem že velikokrat napisla ste res face). Očitno pa moram začet spremljat tudi cm. breda

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

1. feb 2006 9:33

Dobro jutro - dobr dan! Ha statistika: 3.1. 74 kg 1.2. 70,20 kg Skupaj minusa dobrih 3,80 kg To je rezultat - kar nekaj grešnih dni. Tolažba če le tako nadaljujem bo kar v redu - samo, da preskočim magično številko 6 spredaj pa veselo naprej ! Bodite pridne! janadr

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

1. feb 2006 9:56

Dober dan! Punce, kakor sem imela huuuuddoooo krizo v nedeljo, je ponedeljek in včerajšni vodni dan uspel 100%. Vodni dan z lahkoto preživim, isto je bilo pred natanko enim letom. Moj rezultat je 3.1. 98 ali 99kg ne vem točno 1.2. 93kg, recmo -5kg Moja višina je, vsaj upam da še 169 cm. In zopet sem tam, kjer sem bila pred novim letom. Sedaj pa v boj da se mi pokaže številka 8. Pa sej sem že malo obupala, ker si tako preklemansko želim in mi ne gre in ne gre. Psiha, ni kaj. In telovadit bo treba začet, pa tko sem bila pridna (SEM BILA). Lep, sončen pozdrav in veliko uspehov še naprej! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 01. feb 2006 10:04:06 Sporočilo je spremenil(a) beba dne 01. feb 2006 12:45:22

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. feb 2006 10:04

Hojla! Tudi jaz sem bila ta dva dneva zelo pridna in rezultati so več kot odlični.Sklatila sem natanko devet kilogramov.Tejčica,zanimivo,kajne,kot bi se bili zmenili .Dajva se še zmenit,da ne bova nič grešili ta drugi mesec,ki je v prejšnjih dveh krogih tudi mene potolkel.Res bi bilo škoda,da bi šel ves ta trud prvega meseca v nič. Bonaca,če te bo Tuna pošteno brcala v rit,se bo mogoče pa njena malo zmanjšala.Mislim,da bosta morali kar eno drugo brcat,Tuna tebe za miganje,ti pa njo za prehranjevanje Punce,jaz pridno beležim vaše rezultate,statistiko pa bom vam napisala jutri. Včeraj smo v službi cel popoldan debatirali o ločevalni dieti in mogoče mi bo celo uspelo dve sodelavki prepričat,da se je lotijo.No,bomo videli,kako bo,ker nista najbolj prepričani vase,ampak bi tuid radi fejst jedli in bili vitki,kar pa seveda ne gre. Za vse punce,ki vas daje kriza pa tole.Ne se zapirat vase in glodat svojih problemov,ker potem se zdi,da postanejo še večji,kot so v resnici.Meni se zdi,da je najbolje,da se veliko pogovarjamo,pa ni nujno,da ravno o svojih problemih.Zato se le javljajte in klepetajte z nami in mogoče se bo lepega dne našla kakšna rešitev.Če pa se boste samo zapirale vase in se smilile same sebi,potem pa že ne bo nič. Jaz zmeraj pravim,da so na svetu ljudje,ki jim gre še mnogo slabše kot nam,pa so vendarle polni pozitivne energije in ne obupajo,temveč se veselijo vsakega novega dne,ki jim je dan na tem svetu z upanjem,da bo pa ta dan vendarle prinesel sonce v njihovo življenje.Upanje bo zmeraj in to je tisto kar nas drži pokonci.Zatorej upajte in se veselite življenja! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Marcipan  

član od: 29.12.2005

sporočila: 26

1. feb 2006 10:09

Pozdravljene sotrpinke! Ja, tudi meni je vodni dan uspel. Mislim, da je vodni dan celo boljši od sadnega, kjer imam vedno občutek, da mi nekaj manjka. Priznam, da sem tudi jaz malo grešila. In to je tudi posledica, da sem v zadnjem tednu v minusu samo za 0,5 kg. Opažam kadar imam porcije malo večje sem potem tudi bolj lačna. Torej manj hrane - manj lakote! Moja statistika: 3.1. - 63 kg 1.2. - 57,5 kg Pozdravček! Marcipan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti