Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

31. jan 2006 20:48

Pozdravljene! Pravkar sem se vrnila iz službe. Kar nekaj časa se že nisem javila.Včeraj zvečer sem komaj uspela prebrati vse kar ste napisale. Moj največji sovražnik je poleg teže očitno čas. Zdi se mi, da je dan prekratek-vsaj tisti trenutki, ko sem prosta.Ali ima še katera podobne težave? Encijan, popolnoma te podpiram v tvojem načrtu-zdravje je res na prvem mestu!!! Važno je, da se držiš določenega načrta in da se ne spustiš z vejati. To sem storila jaz pred leti in zopet sem na začetku začrtane poti. Popolnoma ti zaupam, da boš ti to zmogla,kajti, če kljub celodnevni odsotnosti lahko zvečer več kot eno uro ubijaš orbitrek, ni vrag, da se ne bi držala načrta, ki si si ga zastavila!!!!!!!!!!!! Občudujem te glede miganja, sama sem glede tega pravi "gnoj". Marjetka cvetka, že ko te preberem mi ni nič težko, toliko pozitivne energije je v tebi!!!!!!!!! Le kaj bi mi brez tebe?! Moje prehranjevanje poteka po planu, le na kilogramih se bolj malo pozna. Veliko bolj se opazi na hlačah-vsaj nekaj. Sicer bom pa videla kako bo jutri zjutraj na tehtnici po današnjem nalivanju z vodo. Imam srečo, da sem bila cel dan v službi in nisem imela časa misliti na hrano. Uspela sem spiti 3 litre vode. Zdi se mi, da so me že čudno gledali ker sem bila kar naprej na wc-ju. Ne smejo me premamiti skušnjave v zadnjem trenutku!!!!!!!! ZDRŽIMO DO KONCA VODENKE!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav Marina 45

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

31. jan 2006 22:06

Še moj pozdravček.Vodni dan uspel 100%.Čao. luna1

Marina 45  

1. feb 2006 0:01

Pozdravljene! Se moram pohvaliti- vodni dan mi je popolnoma uspel!!!! Upam, da bo tudi tehtnica zjutraj prijazna. Pravkar sem nehala kuhati in pripravljati za jutri. Bonaca, hvala. Jakno sem kupila zelo ugodno v Avstriji. Kupile smo si jih vse tri. Ne moreš verjeti kako je včasih dobro imeti dolg jezik-dobile smo celo količinski popust. Na kakšni operaciji pa je bila Majda? Upam, da je vse vredu in želim čimprejšnje okrevanje!!!!!!!!!!!!!!! Marina 45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

1. feb 2006 5:56

POZDRAVLJENE VODENKE...ČESTITAM VAM NA VSTRAJNOSTI...ZDAJ PA BRŽ NA TEHTNICO DA VAS RAZVESELIJO IZGUBLJENI KG. Bonaca jaz sem v soboto probala kavbojke, ki sem si jih kupila po dieti v njih sem zgledala res dobro....zdaj pa jih res nisem morala imeti, ker je bil pas hlač zaradi moje velike riti na sredini ...riti seveda...tako je to malo si daš duška, pa se kg kar prikradejo nazaj. Še malo pa bo toplo...takrat pa obljubim da te bom zbezala iz tvoje luknje in te bom gnala na stari grad...vsaj 2x na teden...PAZI SE....Upam da se boš oglasila ko bo pozvonil tvoj telefon... Punce poslala sem vam knjigo...lahko pa si jo snamete tudi z našega skupnega meila na volji. Zdaj šibam pa v Ljubljano na sestanek in v nabavo materiala...saj veste Valentin...pa Pust....pa pomladni dnevi....JUHUHU...to najraje delam...nabavljam...ker si res lahko dam duška...... Lep dan vam želim... tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

1. feb 2006 7:48

Dobro jutro! Marina45, super da ste se lahko poceni oblekle. Obstaja pregovor - kdor jezika špara, kruha strada. Ja zakaj pa si ne bi priborile popust. Saj ga prodajalci v večini prodajaln lahko dajo, dobijo ga pa samo tisti, ki si upajo reči zanj. Tuna, uuuuuu, kako si me prestrašila. Pa saj jaz rada grem ven, kaj ko me v rit noben ne brcne, da bi me premaknil. Sicer bi moral kar močno zamahniti, a če se bi potrudil, bi šlo. Ti pa sporočam, da sem danes telovadbo že dala skozi. Pa če ne bo dovolj, bom še enkrat prebrala, kar si napisala. Si videla, sem izumila nov način telovadbe. Sediš na stolu, gledaš v ekran, se smejiš, delajo trebušne mišice ko sto hudičev - ta ra ra in je telovadba opravljena. Pa še zdravo se je smejati. Hvala! Sicer pa - veš da bom šla s tabo na Stari grad, če boš rekla in kdaj boš rekla (samo ne pri -18). Pa srečno pot v Ljubljano. bonaca

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

1. feb 2006 7:53

Pozdrav vsem hujšaricam Sadni in vodni dan uspel, prvič od 3.1. imam občutek, da se je nekaj premaknilo. Kg mislim. Rezultat: 3.1.2006 - 57 kg, 1.2.2006 - 55,2 kg, to je - 1,8 kg. Zadovoljna, ker mi v tem drugem krogu 3MD kg stojijo kot pribiti, skoraj sem že obupala. Pa se takoj opogumim, ko vidim razultate drugih, od Marjetke Cvetke naprej. Vem, manj kg za sklatit, težje je, ampak gor pa grejo kot bi mignil. To ni pravično. Uspešno še naprej vsem in veselo v drugi del. Čav. lkc

patricija  

član od: 4.1.2005

sporočila: 109

1. feb 2006 8:11

Pozdravljene! Vem, da ste že pozabile name, mnoge me niti ne poznate. Tudi sama sem z vami od 3.1.2006, tokrati drugič, prvič sem bila na 3MD lansko leto ob istem času. Takrat sem v treh mesecih izgubila približno 10 kg, tokrat pa gre bolj počasi. Včerajšnji vodni dan se mi komaj pozna, ampak skupaj z njim sem v enem mesecu izgubila približno 3 kilograme in pol. Nisem najbolj zadovoljna, ampak bolje kot nič. Žal sem štartala z 2 kg več kot prejšnje leto. Ja, počasi sem vse dobila nazaj in pridelala še 2 kg zraven. Tudi sam preživljam neko osebno krizo, zato se ne javljam, vas pa spremljam vseeno. Ne redno vsak dan, pa vseeno. Vsem želim, da bi zdržale še dva meseca, pa da potem ne bi dobile izgubljenih kilogramov nazaj. Pozdravčke Patricija patricija

Marina 45  

1. feb 2006 8:28

Dobro jutro vsem! Samo na hitro javim svojo statistiko: 3.1. 84 kg 1.2. 79,1 kg in 4 cm manj v pasu Lahko bi bilo bolje, če bi dala kaj od sebe in malo migala!!!!!!!!!! Se tega zavedam, ampak preklop v glavi se še ni zgodil! Želim vam vsem lep dan in brez pregreh!!!!!!!!!!! Šibam v službo in se javim zvečer. LP Marina 45

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

1. feb 2006 8:35

Pozdravljene! 3.1. 68 kg 1.2. 65,5 kg Pa povsod še 1 - 2 cm minusa v obsegih. Nisem zadovoljna, ampak sem sama kriva, ker preveč grešim in nič ne migam. Bomo videli, kaj bo čez 1 mesec. AKNIRAD

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

1. feb 2006 8:40

Dobro jutro punce! Evo še moja statistika 03.01.: 75,60 kg 01.02.: 72,00 kG Torej dobre 3,5 kg, če bi malo več migala in malo manj grešila, bi bilo najverjetneje več minusa, ampak sem tudi s tem zadovoljna, da mi le volja ne pade, saj je znano, da kilogrami v drugem mesecu stojijo. Lep pozdrav iz meglene Ljubljane. claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti