Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

23. jan 2006 8:47

Dobro jutro!! Se moram po dolgem času tudi jaz malo pofočkat!! berem vas in držim pesti za vas, in vidim da vam kar lepo gre. Pika, saj 2,5 kg ni tako malo za drugi krog. Res je da v drugem krogu gre precej počasneje, gre pa. Jaz sedaj vzdržujem težo. Sem sklenila da bom do 1.3. probala pridobit čimveč mišic in se potem še znebit teh 5-8 kg ki mi grenijo život. Sem pa bila ta vikend zelo športno dejavna: petek na Robleku, sobota na Viševniku, Včeraj Na kališču. Skupaj je to 2750 višinskih metrov in pokurjenih 7800 kalorij. Mi je mož že vćeraj zagrozil, da se slučajno nebi danes spet spomnila kaj športat ker bo drugače umrl. Imejte se lepo in čimveč izgubljenih kg vam želim! Hema

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

23. jan 2006 8:57

Dobro jutro punce. Kako ste preživele vikend? Jaz sem šla v soboto malo drsat s ta mlajšo, včeraj sva šla pa z mojim na en dolg sprehod cca 10 km, kar je zame že napredek. Grešila nisem skoraj nič, razen v soboto sem 2 pivi popila , na tehtnico grem pa v petek zjutraj, ker se tehtam vsak 2 sadni dan...bomo videli kaj bo pokazala. Lep sončen pozdrav vsem!!!!!! claudia12

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

23. jan 2006 9:23

Halo pozdravljene v sončnem ponedeljku ! Najprej statistika: saj je nebi pisala pa je za vsak dag kar nekaj volje potrebno! Danes je ponedeljek, nova statistika: 3.1.2006.....74kg 10.1.2006.....72kg 16.1.2006....71,2kg 23.1.2006....70,3kg Se pravi od prvega dne: 3,70 kg !!! Bodite pridne! Jana janadr

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

23. jan 2006 9:25

Lepo pozdravljene iz soncnega Amsterdama! Jutranje tehtanje je pokazalo 72,40 kg, kjub temu, da sem dvakrat gresila, zadnjic s pizzo, vceraj, na sadni dan pa z dvema princeskama!!! Torej statistika za Marjetko cvetko, da ji ne bo treba racunat: 03.01.: 75,60 23.01.: 72,40 izguba kg do sedaj: 3,20 Sem zelo zadovoljna, ker mi gre vse po planu. Ce je koliko toliko lepo vreme, delam skoraj vsak dan 10.000 korakov hitre hoje, enkrat tedensko grem na plavanje in vsak dan se na najmanj en dolg sprehod z mojo psicko (kratkih ne stejem!)Pazim namrec, da se mi koza ne povesi.Vsako hujsanje pusti grde "falte" in strije na kozi...treba je ukrepati pravocasno Sedaj pa hitim na bazen! Lepo pozdrav vsem Nena Nena-morje

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

23. jan 2006 10:41

Dobro jutro bejbe! Kako ste? Eto pa sem le z vami oz. na 3md. Odločitev je padla in upam, da mi bo uspelo tako uspešno kot v prvem in drugem krogu 3md, ko sem vsega skupaj shujšala 30 kg. Zdaj pa si želim izgubiti kg-je, ki sem jih pridelala čez praznike. Vem, da mi bo uspelo, ker sem trmasta, se pa zavedam, da bodo šli kg-ji težje dol. Ker že v drugem krogu se niso skoraj nikamor premaknili, upam pa da bo tokrat drugače. Lep dan vam želim. Jaz danes jem tuno pa solato na vrh pa juhco. Pazite nase in pojdite malo na sonček! PAPA saby

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

23. jan 2006 11:14

Saby, gledam sonček skozi okno, ker bom cel dan v službi. Tebi pa želim uspešno hujšanje. Takole, moja dieta stoji in posledično moji kilogrami stojijo. Do sedaj je šlo dol že 5 kil, pa sem enega pridelala nazaj. Takoj, ko človek malo greši, se ti maščuje. Za obrambo naj povem, da me nesejo nedelje, ko kuham za razširjeno družino, pa hitro podležem kakšnim prepovedanim dobrotam. Res samo za gušt, ampak se pozna. Še slabše pa je to, da se ne gibam dosti, ker je sedaj čas gužve v službi (zaključni računi) in sem pribita na stol cel dan. Zavestno pa grem zato peš v službo, da imam vsaj pol ure hoje na dan. No, ker sem včeraj namesto sadnega dne imela zmešano dietni dan, sem danes na sadju. Tako, hujšarce, bodite malo bolj pridne od mene in uživajte v dnevu. Čauči! Gobica

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

Pozdravljene, žal moram priznati, da so za mano štirje grešni dnevi, zato bo (po občutju) jutri vaga pokazala več, kot prejšnji teden. Upam, da mi bo uspelo kreniti na stara pota in naprej držati dieto, ker - voljo imam, samo rado me zanese. Ne morem verjeti, da je za nami že skoraj 1/3 diete. Kako čas beži!!!!! AKNIRAD

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

Pozdravljene! Moja statistika: 3.1.-85kg 23.1.-81,5kg Zelo sem zadovoljna.Ugotovila sem,da,ko je škrobni in OH dan moram pojesti več zelenjave kot ostalega.Tudi ločevalno knjigo sem si kupila.Tako mi bo še lažje,seveda z vašo pomočjo. Za danes pa se še odločam, ali bom jedla mesek ali mlečne izdelke. Pa lep dan vam želim, jaz sem namreč popoldne v službi. Čao!

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

23. jan 2006 13:06

Hojla! Po nekaj dneh se vam zopet oglašam. Madonca, ste pa res pridne! Kako vam kilogrami kopnijo. Kako lepo je brati o samih minusih, jaz pa nisem preveč pridna . Trenutno tudi nimam ravno preveč možnosti za kuhanje, dokler se roka ne popravi. Pa še mravljincev je vedno več, namesto, da bi jih bilo manj - no, bomo videli, kako bo. Danes grem v zdravstvenim dom na previjanje, kjer bom spoznala prvo prijateljico iz Kulinarike - Dragičko. Zelo sem vesela. Potem pa se bova z dragim povabila k Jurmanu na kalamare, sva že sita enolončnic iz zamrzovalne omare. Komaj čakam, da grem malo ven, ko je tako čudovito sonce. Uživajte tudi vi v prekrasnem dnevu, čeprav presneto hladnem Dušanka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. jan 2006 15:55

Hojla! Punce,punce,mislim,da vas bo treba pošteno skregat.Men se zdi,da hujšanje in basanje z hrano ne gresta ravno skupaj.Al bo treba delat eno al pa drugo.Zdaj pa se že odločite,kaj bi rade.Fejst jest,pa fejst hujšat se pa res ne da. Jaz sem ta teden izgubila pol kile,skupaj do sedaj 7,5kg.Zdaj bo šlo veliko počasneje dol,verjetno se bo teža tudi malo ustavila,toda jaz se ne dam. Včeraj sem se nasankala,tudi na eno uro in pol dolg sprehod sem šla,tako da sem bila kar pridna.Pregrešila se nisem včeraj niti pikice. Saby,dobrodošla spet med nami in čestitke za uspešen ponovni start.Upam in držim pesti,da ti bo uspelo. Dušanka,ti pa si le privošči,seveda pa tudi malo pazi,da ne bo vsega preveč.Tako po pameti,prav! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti