Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

24. jan 2006 8:50

Dobro jutro punce! Kako ste danes? Vas kaj zebe? Jaz sem se sedaj malo ogrela, sem si v pisarni gretje na full naštimala, pa čaj skuhala. Sem se pa tehtala zjutraj in sem kar zadovoljna, od začetka diete pa do danes - 3 kg. Bi bila veselega še kakšnega kilograma minus, ampak tudi tole je bolje kot nič. Saby veliko sreče jutri na izpitu! Miss Lady in Visage dobrodošli med nami. Marjetka Cvetka, tebi pa hvala, ker tako pridno paziš na nas in vedno najdeš prave besede ter vzpodbudo! Kje pa ste vse ostale stare sablje? Tuna, Rožica, Helena 45, Marjanca, ........................... claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

24. jan 2006 9:05

Jutro punce! Sem zbrala korajžo in stopila na vago. Kljub grešnemu vikendu sem v tem tednu izgubila 0,5kg, skupaj v treh tednih torej 7,5 kg. Sicer se tolčem po glavi kaj bi bilo če ne bi bilo grehov, ampak za to je prepozno. Bo treba v naprej bolj pazit. Bi bilo pa dobro iti malo na burjo. Tako vleče, da bi mogoče še kakšen kilogramček dol potegnilo. Pri nas je res tako zunaj, da je najbolje notri na toplem čepet. Meni drugega itak ne preostane. Pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 24. jan 2006 09:05:58

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

24. jan 2006 9:05

DOBRO JUTRO Včerajšni dan dobro prestala,tudi telovadila sem,tako da sem kar zadovoljna. Danes sem kar zaposlena,ravno sedaj peljem svojo mamo na kontrolni pregled v Ljubjano za ščitnico.Kupila sem si že nekatere revije,saj ko grem v Ljubljano k zdravniku lepo vztrajno čakam v vrsti. lp

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

24. jan 2006 9:44

Hojla ženske! Moja statistika ( sicer ob zeljni juhi in sadju ter zelenjavi) za 1 teden: 16.01.2006: 76 kg, 23.01.2006: 74 kg, torej -2 kg. Ful sem vesela! Punce, bodite trmaste in vztrajajte. Življenje je lepo!!!!!!!!!!!!!! Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

Marcipan  

član od: 29.12.2005

sporočila: 26

24. jan 2006 9:48

Pozdravljene! Moja statistika: 3.1 - 63 kg 24.1 - 58,1 kg Moram se malo potožit. Z izgubo kg sem kar zadovoljna, čeprav sem v zadnjem tednu izgubila samo par dkg. Mislim, da je kriv tudi včerajšnji mesni dan. Za kosilo sem pojedla 1 steak in skledo zelene solate brez olja. Joojj punce, čez eno uro mi je že tako krulilo, kot mi ni vse tri tedne skupaj. Tako, da sem čez uro in pol že jedla novo sklado solate, pa še malo restanega krompirja. Do sedaj sem za mesni dan jedla solato z tuno pa nisem bila niti malo lačna. Pa tudi kadar imam na jedilniku riž ali testenine z podušeno zelenjavo me nikoli ne zvija. Kakšne so vaše izkušnje glede sitosti kadar jeste zrezek in solato? Čao! Marcipan

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

24. jan 2006 10:36

Soncen in mrzel pozdrav iz Amsterdama! Danes imam za kosilo pecen krompir in solato iz motovilca, za vecerjo pa solato iz cicerike.Nimam nobenih problemov s prehranjevanjem...RAZEN....na sadni dan.....takrat sem ze zjutraj slabe volje, ker samo sadje ves dan, ni zame.Ce pa mesam sadje z zelenjavo, pa sem kar naprej lacna.Oresckov pa vec ne jem, ker se ne znam zadrzati in jih zmazem naenkrat celo vrecko...zato jih vec ne kupujem! Bye Nena Nena-morje

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

24. jan 2006 10:47

Tudi jaz vam pošiljam en zmrznjen pozdrav! Danes zgleda,da bo en "požrt "dan,pravkar sem zmazala en velik kos čajne salame.Tolk mi je dišala,da se mi je zdelo,da se mi bo kar skravžljalo,če je ne dobim.Zdaj sem upam dobra za kakšen mesec,saj salame ne obožujem preveč.Joj kolk sem jezna!Jutri grem normalno naprej z dieto,vsaj upam.Marcipan tudi jaz sem grozno lačna,če jem samo meso in solato,zdi se mi,da me bolj nasiti kuhana zelenjava npr.cvetača okisana. Nena-morje oreški so pri meni na prepovedanem seznamu,ko jih enkrat odprem,kar nekam čudežno izginejo iz vrečke(mislim,da goljufajo in jih v vrečke dajo premalo) Lepo se imejte in ostanite na toplem. jesen

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

24. jan 2006 10:59

Marcipan, po mesu in solati sem tudi jaz lačna, zato si (če se le da), vedno pripravim tudi kakšno zelenjavo, ali pa vsaj na solato narežem paradižnik ali 2. Dušena ali kuhana zelenjava je idelani nadomestek za krompir v starih časih, ko smo še vse skupaj mešale, tako da je kosilo vseeno kompletno. Zdajle je z zelenjavo sicer malo bolj žalostno, ko je treba vse kupiti, ampak kako cvetačo, bučke, por, korenje, brokoli se pa vedno najde, jaz si pomagam tudi z zmrznjeno (ravno včeraj sem si kupila brstični ohrovt), čeprav imam raje svežo. Pri sestavi obroka je dobro gledati tudi na to, da je glavnino obroka sestavljajo balastne snovi (solata, zelenjava), le manj kot 1/3 pa kompaktne jedi (meso, sir, makaroni, kruh, riž..). Nena, tole z oreščki pa poznam, sem si z njimi zasrala že 2 sadna dneva, potem ko sem bila ves dan pridna, sem zvečer zmazala celo vrečko oreščkov z rozinami. Enkrat sem kljub temu pridelala nekaj minusa, drugič pa nič. Pa sem si rekla, da jih kak teden ne bom jedla, ampak zvečer se prikrade ne vem kdo in mi zmeša glavo. Ja, najbolje je, da jih sploh ni doma! Čao, Encijan

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

24. jan 2006 11:08

Hojla, punce! Mene pa zanima, koliko "stiropora" (riževih krekerjev) lahko pojem za kosilo?Tako so mi dobri, da bi kar cel paket zmazala. Prosim, pomagajte, da ne bo prepozno. Gobica

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

24. jan 2006 11:15

En lep sonček pozdravček s tega dela Štajerske! Kako ste? Jaz super. Končno se počutim spet odlično, ko vem, da počnem nekaj dobrega zase. Včerajšnji prvi dan v 3. krogu sem preživela izvrstno. Bila sem pridna, saj sem tudi telovadila, kot to počnem že skoraj cel teden. Danes pa sem pojedla že nekaj svežega ananasa. Za kosilo pa bom jedla zmes zelja in fižola. Lep pozdravček saby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti