20. jan 2006 20:01
Da se javim.Eno veliko črno piko ,ker že 3 dan grešim,bi še vola požrla,pa sem ugotovila,da sem lačna zato,ker sem malo prej dobila menst.,en teden prekmal.Zdaj pa me boli trebuh in še slabo vest imam.3.1.-90kg 20.1.-87kg. luna1
20. jan 2006 20:01
Da se javim.Eno veliko črno piko ,ker že 3 dan grešim,bi še vola požrla,pa sem ugotovila,da sem lačna zato,ker sem malo prej dobila menst.,en teden prekmal.Zdaj pa me boli trebuh in še slabo vest imam.3.1.-90kg 20.1.-87kg. luna1
21. jan 2006 5:11
Dobro jutro, darge moje!! No dajmo, vstat, pa sesat, pa peglat, pa hujšat. Ha, ha, ha. Danes je špagetni dan. To mi kar odgovarja. Pa še sladica. Ko sem gledala statistiko ste ene res geniji. Meni ne gre tako dobro od rok. Ampak sem ugotovila, da ko sem se prvič lotila te diete, je šlo veliko hitreje. Zdaj res nisem tako zelo dosledna, včasih grešim, pa gre dosti počasneje. Lep dan vsem skupaj!! Pika
21. jan 2006 10:50
Kaj samo Pika vstaja ob sobotah??? Danes za kosilo: polpeti iz polente, dusene gobice, solata iz svezega fizola, vecerja: princeske, oblite z jedilno cokolado (dve muhi na en mah!)! Lep pozdrav iz soncnega Amsterdama! Nena PS: pri nas so zafrani ze pokukali iz zemlje!!!! Nena-morje
21. jan 2006 13:06
Hojla! Mene tud mal kriza daje!Sem čisto majčkeno grešila.Sem delala kremšnite,pa sem si mal prste zraven oblizovala. Včeraj se mi ni ljubilo nič migat,potem pa zvečer nisem mogla zaspat,ker me je dajala slaba vest.Si morte mislit,da sem šla ob enajstih zvečer telovadit.Še sreča,da so moji vsi spali,ker drugače bi mislili da se mi je zmešalo.Tako sem petnajst minut mal migala,pol sem pa lahko zaspala. Jaz imam za kosilo pogačo,za večerjo pa nnnjami,kremšnita! Uživajte danes,ko je tak lep sonček! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
21. jan 2006 15:23
Pozdravljene! Sedaj pa res več ne vem kako in kaj??? Dajmo se točno dogovorit, kdaj se bomo tehtala ! Ali vsak teden, ali po vsakem drugem sadnem dnevu. Marjetka cvetka, prosim , da nam daš ti " komando" in tega naj bi se vse držale. Mislim , da bo tako vse bolj pregledno. Kaj pa druge mislite o tem ? Lep pozdrav vsem! marja
21. jan 2006 16:41
haj Seveda sem tudi jaz zato,da nam Marjetka cvetka ,da komando za tehtanje,saj nam potem ona dela statistiko za kilograme.Vendar me vseeno zanima kako naj kilograme seštevamo ali pišemo tedensko. Z besedo na dan tudi druge. Danes imam tudi jaz nekako krizo,kar nekaj sem zaspana in brez kakršnega koli elana tako da mi je v usta padlo kar nekaj grešnih stvari. Marjetka cvetka tebi pa čestitke,da se tako lepo obladaš,seveda mislim tista nočna telovadba. Danes očitno vse pospravljate ali pa ste odšle na celodnevni izlet. LP kristina
21. jan 2006 17:00
Hojla! Jaz mislim,da bi se tehtale tedensko,vendar mi je pa najbolj pomembno tehtanje po vodnih dnevih. Sicer pa ni toliko važno,ali se tehtate v ponedeljek,ali pa v petek,samo da dobim nekaj podatkov,tako,da se vidi,da se nekaj dogaja. Tudi mi je bolj pomembno,koliko kilogramov ste izgubile,kot pa koliko tehtate. Zato prosim,da naslednji teden napišete samo,koliko ste izgubile od 3.1..Tako meni ne bo treba računati in bom hitreje naredila statistiko. Joj,kako se mi že lušta tiste kremšnite! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
21. jan 2006 17:48
Tako se govori jaz mislim da je beseda padla in tako naj bo. Bolj bomo govorile bolj bomo vse zakomplicirale.. Da ne bo kakšne zamere saj sem jaz sama ena klepetulja.
21. jan 2006 19:19
¸Zdravo.Danes sem si pa v hervisu kupila smučke,vezi,palce in pancarje.Ker je še razprodaja sem za vse skupaj dala 70000 sit.Za kosilo sem si privoščila kos pice,za večerjo pa eno ledeno torto in kavo s smetano(božansko) in upam,da je sedaj konec z požrtijo.Joj,jutri pa spet sadni dan,sreča da sem v službi,kjer nimam časa premišljevat kaj bi dala v usta.Kmalu pa se nam bliža 1.vodni dan. luna1
21. jan 2006 19:56
Živjo punce. Čeprav sem malo v zamudi, se pravi nisem tako pridna kot ve, sem vseeno izgubila 2 kg, tako, da me lahko daš zraven,Marjetka. Ni veliko, nekaj pa je. Imam še malo živčnih in napetih dni pred sabo, ampak mislim, da bo kmalu bolje. Takrat bomo pa videli, kako naprej. Danes je bilo res tako lepo vreme, ampak jaz sem svoje ven nagnala, sama pa sem se vrgla na pospravljanje, ker drugače skoraj ne pridem zraven. Tejčica, je rekla, da bi jo bilo treba malo v r... brcnit za telovadit, ....mene tudi !!!! Ne morem in ne morem se odločit za kakršne koli vaje. Kako je pa kaj z tibetanskimi vajami ? Mi namreč ni nič poznano, zato sprašujem. Ena jih je omenila, ne vem točno katera. Lahko kaj napišete o tem, mogoče ? No, grem jaz na eno jabolko, potem pa tamalo spravit spat. Imejte se lepo, RmeliKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Gratinirani fuži s sirom in pršutom