Ločevanje živil 90. dni - 5. del

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

21. jan 2006 20:04

Živio! Vidim,da ste pridne. Čestitam vsem!Tudi jaz se trudim, čeprav so se mi cifre malo ustavile.Zgleda, da bom morala od mize vstati malo bolj lačna, če hočem,da se mi teža premika.Danes me še čaka čokolada natopa se pripravim za vodni dan.Saj smo jutri na njem,ne?To bo luštno,v nedeljo pa samo voda!Juhu,hu! Komaj čakam !Veselo novim iskušnjam naproti. UŽIVAJTE!!! Čao!

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

21. jan 2006 20:48

Zaklina! Jutri ni vodni dan, temveč je sadni dan, razen če si ga boš sama privoščila namesto sadnega. Lep pozdrav! marja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. jan 2006 22:33

Hojla! Ja,jutri pa sadje.Super,kajne.Pa nič hudega,če je nedelja.Ker smo punce na mestu,bomo preživele,kajne. Uživajte v sadnih dobrotah! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

21. jan 2006 23:51

Ojla, Danes je bil v Sarajevu prelep soncen dan in se lepsi soncni zahod. In kako grem jaz prezivet tak dan? Shopping kaj pa drugega. Moram priznat da me kar malo matra da bi si sla nove kavbojke kupit, ampak se moram upret. Ce mislim se 3 kile shujsat mi bodo tudi nove prevelike. Ravno danes mi je dal moj dragi "kompliment" da mi hlace z riti visijo. Seveda je on to mislim bolj v negativnem smislu ker pogresa moje obline, ampak jaz sem bila kar vesela njegovih pripomb. Sem mu pa omenila da se bliza moj vodni dan, pa me je vprasal ce mislim cel dan bit v bazenu Drugace pa sem danes mini gresila. Za pozni zajtrk sem si privoscila ameriske palacinke z javorjevim sirupom. Potem sem si pa po nakupih privoscila se cokoladni sladoled. Samo eno kepico, ker ga ze od poletja nisem. Za pozno kosilo/ zgodnjo vecerjo sem si privoscila tortille z zelenjavo, za posladek pa vrsta temne cokolade in par milkinih bombonckov dominos. Jutri bo sadni dan in ze nacrtujem rdece zelje kuhano z jabolki. To bo "cistilna akcija" ;-) Lahko nocko pa zdrave se zbudite, sarajka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

22. jan 2006 10:40

Pozdravljene punce! Zunaj tak lep sonček, jaz pa še vedno notri čepim. Je še mala nekaj zbolela, tako da mi dela družbo oz. bolj živce kravža. Ste že štartale s sadjem danes? Pri meni je skleda polna, želodec pa še vedno prazen. Mi nič ne diši. Nedelja in sadje, to mi nekako ne gre skupaj. Upam pa, da mi bo danes sadje kaj pognalo mojo leno prebavo. Me že vse tišči. Uživajte v lepi nedelji. tejčica

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

22. jan 2006 11:05

Živjo!! Kuham zelenjavno juho, da se malo pogrejem in prekinem sadje. Za popoldan pa imam v načrtu kakšno ečeno banano. Mmmmm bo dobro!! Čao hujšarice!! Pika

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

22. jan 2006 11:09

Marja hvala za pojasnilo,sem mislila,da je že danes.Kdaj pa bo vodni dan , jutri?Sem se že psihično pripravila,pa nič zato.Bo pa danes na jedilniku sadje.Tudi sprehod mi ne uide. Uživajte v sončnem dnevu!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. jan 2006 11:27

Zaklina vodni dan je vsak 29. dan diete in vedno sledi sadnemu dnevu! lp.Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

22. jan 2006 11:33

Zaklina, kot ti je že Rožica povedala je 1. vodni dan 29. dan diete in to pride na torek 31. januarja. Bomo še mal papal preden bomo stradal. tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. jan 2006 12:11

Hojla! Kako kaj sadje?Jaz sem že pojedla dve pomaranči in dve mandarini,za kosilo bom pa pečeno sadje. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5670 Mal reklame! Popoldan se gremo sankat,pa verjetno bo še kakšen sprehod. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti