21. jan 2006 23:51
Ojla,
Danes je bil v Sarajevu prelep soncen dan in se lepsi soncni zahod. In kako grem jaz prezivet tak dan? Shopping kaj pa drugega. Moram priznat da me kar malo matra da bi si sla nove kavbojke kupit, ampak se moram upret. Ce mislim se 3 kile shujsat mi bodo tudi nove prevelike. Ravno danes mi je dal moj dragi "kompliment" da mi hlace z riti visijo. Seveda je on to mislim bolj v negativnem smislu ker pogresa moje obline, ampak jaz sem bila kar vesela njegovih pripomb. Sem mu pa omenila da se bliza moj vodni dan, pa me je vprasal ce mislim cel dan bit v bazenu
Drugace pa sem danes mini gresila. Za pozni zajtrk sem si privoscila ameriske palacinke z javorjevim sirupom. Potem sem si pa po nakupih privoscila se cokoladni sladoled. Samo eno kepico, ker ga ze od poletja nisem. Za pozno kosilo/ zgodnjo vecerjo sem si privoscila tortille z zelenjavo, za posladek pa vrsta temne cokolade in par milkinih bombonckov dominos.
Jutri bo sadni dan in ze nacrtujem rdece zelje kuhano z jabolki. To bo "cistilna akcija" ;-)
Lahko nocko pa zdrave se zbudite,
sarajka