Ločevanje živil 90. dni - 5. del

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

23. jan 2006 16:08

Živjo dekleta! Že nekaj časa vas spremljam takole od daleč, danes pa je le prišel tisti moj dolgo obljubljani "ponedeljek" (saj ga verjetno vsi poznamo, a ne? ) Ampak tale ponedeljek je pa res očitno tisti pravi. Skratka, pridružujem se vaši skupinici (če me hočete seveda ). Kupila sem si knjigo od Rine - kjer so napisani recepti za 90 dni. Ima še katera to knjigico? Meni se zdijo namreč porcije ogromne in sem se odločila da jih zmanjšam na pol. Kakšne so vaše izkušnje? Ali pa je to posledica moje začetniške navdušenosti? Srečno vsem skupaj! MissLady

Visage  

član od: 1.1.2006

sporočila: 215

23. jan 2006 16:14

Ojla punce, tudi jaz in moja mamica se vam pridružujeva, ker sva danes zaceli z dieto. Jaz sem 3MD ze enkrat uspesno speljala in shujsala 10 kg, in to tezo obdrzala, sedaj pa zacenjam od shujsane teze dalje...moja mami pa danes zacenja prvic. Upam,da ji bo oz da nama bo uspelo. Bomo skupaj si pomagali Pozdravcek vsem in veliiiiko volje. Visage

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

23. jan 2006 16:19

HAJ Zdej sem se pa res zamislila, ko nas je Marjetka cvetka tako izprašila,da bo treba nekaj storit al hujšat al pa basat oboje ne bo šlo. Ampak mi smo tu, da hujšamo in se spodbujamo drug drugo kajne punce. Res ,da je mraz zunaj ampak počasi se približuje spomlad potem bomo pa vse jamrale za odvečne kilograme ko bomo slekle te debele in široke bunde.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. jan 2006 16:33

Hojla! Kristina,pravilno razmišljaš.Res je,pomlad bo slej ko prej tukaj!Zato se le potrudite,da boste pomladi vzcvetele ko rožice v svoji novi podobi. Misslady,Visage in mamica,dobrodošle med nami. Jaz imam obe knjižici in si ta krog kuham po knjigi,razen na sadne dni,ko jem tudi zelenjavo,pa včasih kakšen recept priredim malo po svojem okusu. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

23. jan 2006 17:56

Pozdravljene punce! Meni je moj pregrešni vikend naredil zelo slabo vest in sem danes na kazenskem sadnem dnevu. Se je treba malo sčistit, da bo šlo potem lahko še kaj teže dol. Zaenkrat kakšne krize ni, sem pa pojedla do sedaj nekaj mandarin, 2 jabolka in 2 banani. Čez kakšno uro me čakata še 2 hruški in to bo vse za danes. Jutri pa vaga. Me malo skrbi kaj bo pokazala. Dobrodošle vse nove. Več nas je, lepše nam je. Pa vsem uspešno hujšanje. Zdravstveno stanje naše družine je čisto na minimumu. Jaz sem že tretji teden na bolniški, sedaj pa je doma še mala. Staknila je škrlatinko in sedaj samo upam lahko, da je še jaz ne dobim. Sem že tako sita biti doma in mi ni v interesu da še kaj novega fašem. Sedaj pa šibam nazaj malo crkljat. Pozdravček! tejčica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

23. jan 2006 21:06

Čer punce! Evo moj današnji dan je minil. S starejšo hčerko sva bili pri ortodontu, pa kasneje pri zobozdravniku, da ji je izpulil zob, in zraven tudi mlajši..pa trening... skratka naporen dan in za hrano je ostalo zelo malo časa, pojedla sem piščančjp solato in malo osliča ter solato..kar prav mi pride vse tole letanje, da ne mislim na hrano..sedaj me pa čaka še škraba miška, da jima da darila, ker sta vsaka brez enega zoba. Prav ponosna sem na niju, ker sta bili tako pridni! claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

23. jan 2006 22:05

Tako punce, pa je moj kazenski sadni dan uspel. Bom jutri zjutraj malo lažje na vago stopila. Na kaj minusa ne računam, upam samo da ne bo več kot prejšnji torek. Komaj čakam na jutrišnji krompir. tejčica

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

23. jan 2006 22:15

ČER!!! Da na kratko napišem nekaj besed, ker moram spat, ker se morem jutri učiti, ko imam izpit v sredo. Hvala Marjetka Cvetka, upam, da bo vse kot je treba. 1. dan uspešen, sicer pa mi je že 2krat uspela 3 md in upam, da mi bo uspelo tudi tokrat. Drugače pa sem trmasta in ko se nekaj odločim, mi to tudi uspe. Miss Lady, Visage- smo na istem, tudi jaz sem danes začela ponovno 3 md in grem že 3. krog...fajn to, da smo na istih dnevih, da se bomo spodbujale. NOČKO saby

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

24. jan 2006 6:28

Dobro jutro!! Joj, prav občudujem Marjetko Cvetko, da je tako disciplinirana. Saj jaz tudi zdržim dokler sem zaposlena, zvečer pa ko se vležem na kavč je pa vsake volje konec. Potem mi je pa tako "hudičevo" žal za vse grehe. Lep dan vam želim, Pika

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

24. jan 2006 8:24

Dobro jutro (kakor za koga), zame ni dobro. Sem od prejšnjega tehtanja pridelala 0,5 kg v plus. Ja, ja, grehov se ne da skriti. Čeprav sem sama kriva, sem zelo slabe volje in zato sem še toliko bolj trmasta in prepričana, da mi bo vendarle uspelo. Res pa je, da so mi v prvem krogu 3md kilogrami hitreje kopneli. V takšnem času sem zgubila že 5 kg, sedaj pa niti 2 kg nisem. Kakorkoli, danes je nov dan, kot kaže bo sončen, zato ga pridno izkoristimo. AKNIRAD

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti