Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

18. jan 2006 0:20

Pozdravljene! Danes zjutraj je bilo na vrsti tehtanje. 3.1. 84kg 17.1.81,10 kg Rezultat je kar OK. Hema, hvala za nasvet. Spekla sem pogačo z zelišči in lahko povem, da je bila odlična. Za večerjo pa sem pojedla nekaj koščkov drobnega peciva in čokolado z vlakninami. Imam namreč težave s prebavo. Probati moram še laneno seme kot ste napisale. Encijan hvala za naslov. Slik še nisem uspela pogledati. Iz službe sem prišla šele okrog osmih, sedaj pa sem imela randi z likalnikom in velikim kupom perila. Upam, da se vidimo jutri v Santani ob 17-ih mar ne? Tistim, ki imate težave z zdravjem želim čim prejšnje okrevanje!!!!!!!! Hitro moram še pogledati slike, potem pa napolniti baterije za jutrišnji dan. Vsem lep pozdrav!!!!!!!!!!! Marina 45

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

18. jan 2006 5:21

Dobro jutro drage moje. Jaz bi si zaslužila res veliko piko. Vse lepo in prav z dieto tja do kosila. Ob dveh, ko pojem kosilo, pa sem stalno lačna, lačna in lačna. Sploh se ne morem zadržat. Povejte mi, kako naj si pomagam. Če popijem vodo je še šlabše. Jabolko me zamoti samo ta 20 minut. Potem mi je pa žal. Se sploh ne počutim tako dobro, ko se najem. V začetku ni bilo toliko krize. Ali ima tudi katera od vas ta problem? Ko pa se najem si trdno obljubim, da bo jutri pa drugače. Jana, kje si pa bila na kuharskem tečaju? Lep dan vsem skupaj, Pika

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

18. jan 2006 6:27

Dobro jutro jana si si izbrala slab čas za kuharski tečaj..... Dušanka hvala za maile.....upam da bo roka čimprej OK. Nena morje ali lahko slike prelepega Amsterdama prilepimo v naš album? Ja Marina seveda se vidimo danes. Jaz grem pa delat...AKCIJA... Čao tuna

Marcipan  

član od: 29.12.2005

sporočila: 26

18. jan 2006 6:41

Jutro! Včeraj sem imela za kosilo testenine z bučko, za večerjo pa skutino palačinko brez rebra čokolade. Ko je bila palačinka že v trebuščku pa sem pomislila, da skute verjetno na ta dan ne bi smela jest. A je res? Kakšne izkušnje pa imaste tiste, ki ste izpuščale rebro čokolade? Prosim za odgovore! Pozdravljene! Marcipan

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

18. jan 2006 8:07

Hojla! Marcipan, ne se sekirat za skutino palačinko, saj nisi nič grešila. To je sladica in v sladicah je marsikaj, čemur si se prejšnje dni odrekala. Čokolado si pa le privošči, da ne dobiš zoprnih rdečih srbečih izpuščajev. Jaz sem jih enkrat imela, pa sem mislila, da je kaj drugega. Toda potem sem spoznala, da je to zato, ker sem količino čokolade vseskozi zmanjševala, saj mi ni bila dobra. Res sem v začetku jedla čisto navadno in poceni čokolado, povrhu še prav trdo, potem pa sem odkrila žlahtno temno čokoldao s 70% deležem - njami... Janadr, saj te razumem, da moraš probat, kar ste ustvarile, toda daj povdarek sadju in zelenjavi, ostalemu pa čisto čisto malo. V knjigi piše, da če en dan grešiš, greš potem po normalnem vrstnem redu naprej, sadnih dni za kazen pa ni omenjenih! Lep dan želim vsem jankica

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

18. jan 2006 9:17

Se samo javljam, da sem prisotna. Zdravje je bolj švoh, dieta pa tudi. Zgleda, da bom morala zmanjšat količine, saj sem se pri ločevanju samo enkrat pregrešila, pa ni kakšnega vidnega uspeha. Moje zaloge se me trdovratno držijo - zgleda, da so res navezane name. varja

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

18. jan 2006 9:51

Dobro jutro! Danes smo pa na sadju. Jaz sem pojedla že dve banani. Za kosilo se pa ne morem odločit med sadno in navadno solato...zvečer pa topla zelenjavna juhica. Jutri pa tehtanje..upam, da ne bo kakšnega razočaranja, saj se kar pridno držim diete. Vsem bolanim želim čimprejšne okrevanje!!!!!! claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

18. jan 2006 10:24

Pozdravljene punce! Vam sadje tekne? Meni prav nič, tako da nisem danes še ničesar spravila v želodec. Pa še moj je pozabil iti v trgovino, doma pa imam zelo skromno zalogo sadja. Nimam niti banan, ki me na sadni dan še najbolj nasitijo. Ampak bomo zdržal! tejčica

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

18. jan 2006 10:31

Halo, halo! Meni je včerajšnji nagradni sadni dan uspel in to 100%, zvečer pa sem še dobro uro mučila orbija (ali pa on mene, kakor se vzame), tako da sem bila zjutraj kot prerojena. Upam, da mi uspe tudi danes, ko sem z vami na sadnem dnevu. Jade, jaz sem imela kalvarijo z osmicami lani poleti in sem po prvem posegu omejitev prehrane na tekoče stvari izkoristila prav za dieto, mislim da sem imela kar nekaj sadnih dni zapored. Sadja je bilo takrat ogromno in sem ga zmiksala na multipraktik v posebni posodi, na čokolešnik ali kaj podobnega sploh pomislila nisem (na mojo srečo). Za razliko ob navadnih sadnih dni, ko jem le eno vrsto sadja skupaj, sem takrat delala mešanice, moja najljubša kombinacija so bile jagode z banano, zdajle bi pa najbrž izbrala kivi z banano. Banana je fina, ker te nasiti, tako da res nisem bila lačna. Poskusi, da ne boš zapravila vsega truda... Tejčica, glede statistike, bi se morala ena odločiti in se javiti za zbiranje podatkov in ažuriranje tabele (XLS), če nas je Muci zapustila Če bi jo popravljala vsaka zase in jo pošiljala na mail, ne bi nikamor prišle. Jaz na žalost nimam časa tega počet vsak teden, javim pa se za to, da narejeno tabelo iz Excela potem v takšni obliki kot je sedaj, dam v album. Če pa se ne bo nobena našla, pa se javim, da vnesem podatke v tabelo po vodnih dnevih, da bomo imela vsaj takrat zbrane podatke, saj nas jih bo takrat tudi največ javilo. Povejte še ostale, kaj mislite! Punce, kdaj se danes dobite v Santani, ob 17-ih ali 18-ih? Morda mi uspe priti vsaj za kratek čas, čeprav bo kar gneča, se mi zdi... Zdaj bo pa pri meni počasi čas za zajtrk, danes še vode ne pijem dovolj. Encijan

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. jan 2006 10:40

Hojla! Kaj je zdaj to,a mi mislite vse zbolet ali kaj.Jaz vas prav lepo pozdravljam,da boste čimprej zdrave! Jaz pa sem že pojedla jabolko,pa tudi na orbiju sem bila,ob enajstih bom pojedla en surov korenček,za kosilo bom kislo zelje. Ja Tejčica,seveda bomo zdržal!Čeprav se mi po glavi mota en sendvič.Eh,ga bom že odgnala,nima kaj pri men iskat,naj gre kar kam drugam. Ja,pri nas je včeraj res sijalo sonce in to ravno tisti čas,ko sem bila na kulinariki.Ko sem pa pet minut pozneje spet pogledala skozi okno,ga pa že ni bilo.Danes je pa spet oblačno in dolgočasno. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti