Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

17. jan 2006 13:12

helow Malo sem vas prišla prečekirat,ker včasih toliko napišete ,da vas komaj dohajam.Zdaj pa k mojim večnimi problemi sploh se ne morem motivirati na hujšanje kar skozi mi hodi po glavi kaj bi dala na hitro v usta in si potem mislim saj to ni nič in bo potem bolje.Pa daleč od tega kile pa potihem rastejo.Kar naprej me zebe ,čaja popijem na litre in litre,res pa je da imam ta mraz in zimo že čez vrh glave.Tako malo sem se morala spovedat,da mi bo lažje dan minil. lp

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

17. jan 2006 13:41

Punčke, sem preživela - sedaj sem kot enoroki Džek - tipkam samo z desnico in gre zelo počasi. Hvala, ker ste držale pesti; sploh ni bilo tako strašno, kot sem mislila, da bo. Najhuje od vsega je lokalna anestezija, ko ne neha in ne neha žokati z injekcijo, pa takrat, ko pride do živca. Vmes pa sicer vse čutiš, ampak ne boli kot bi nekje daleč po lesu praskal in potem šival. Verjetno bo še najhuje potem, ko popusti injekcija, takrat bom pa počivala, pa bo. Ste pa toliko napisale, da bo kar trajalo, da se čez vse pretolčem. Pa saj tako drugega ne bom mogla početi. Vsem lep pozdrav Dušanka

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

17. jan 2006 14:18

Živjo, naš forum se pa zadnje čase tako lepo širi (kot naše riti preden smo začele s to dieto, kajne). Punce drage kar pogumno naprej. Rezultati te diete so presenetljivi, glede na to, da ni pretirane lakote. Najhujša je psiha: ker je vedno najslajše tisto kar je prepovedano tisti dan. Moje vzdrževanje traja že skoraj 1 mesec in imam cca. 1 kg več kot zadnji dan diete. Glede na to, da so bili vmes prazniki in si kdaj privoščim tudi kakšen greh, sem kar zadovoljna. Vidim tudi, da ste malo napolnile naš album. Hema tvoja slika je čudovita - zimska idila na višku. Tudi jaz strašno uživam v naravi, pa čeprav samo v bližnjem gozdu. Dodajam eno svojo sliko z nedeljskega smučanja na Kopah. Bilo je fantastično, čeprav si je moj sin zlomil roko na bordanju. Pogrešam Heleno - kako gre s tekom? Pridne bodite, SMILE28

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

17. jan 2006 15:12

No tako, zdaj sem pa še jaz odpovedala, sem imela komplicirano puljenje osmice in ne smem grist trdih stvari 1 mesec, preveč žvečit, pa še danes bi lahko jedla sladico . Ker lahko jem samo tekoče stvari se bom prehranjevala s čokolešnikom pa bo, dieta pa bo malo počakala. jade

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

17. jan 2006 15:45

Moja dieta tudi malo stoji, saj me je napadel nekakšen virus in sem komaj pokonci, pa kar naprej me kuha. Zaradi antibiotikov jem tudi tisto, kar ne bi smela. Tako sedaj tudi nikakršna telovadba ne pride v poštev. nada

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. jan 2006 16:56

Pozdravljene punce! Pa kaj je sedaj to. A nas vse zdravje zapušča? In to pri taki količini vitaminov. No, jaz sem že skoraj dobra in računam da s koncem tega tedna zaključim z bolniško. Bi bil že čas, da delam še kaj drugega razen da grejem kavč. Sem pa kljub bolezni in antibiotikom vztrajala na dieti. Pa sploh ni bilo težko, saj teka skoraj nisem imela. Danes sem za kosilo jedla makarončke. Mislim da je bila količina prevelika, saj me vse tišči. Ja, moja običajna porcija je sedaj že preveč. Za večerjo pa, kot že 3 dni govorim, me čakajo kremšnite. Pojedla bom 2, saj to niso tiste običajne. Tudi 2 ne bosta količinsko enaki 1 običajni slaščičarski, saj so te taščine visoke samo za dober prst. Dobre pa so... preveč. Mislim da bo danes večerja zelo zgodnja. tejčica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. jan 2006 19:49

Punce, kaj je sedaj s statistiko ki jo je Muci pripravila? A vsaka sama vpiše notri podatke? Muci se nam že nekaj časa ni javila, tako da ne vem. Škoda je, da vse stoji prazno, začele smo pa že 3. teden diete. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 17. jan 2006 19:50:16

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

17. jan 2006 20:49

Dober večer punce. Meni pa danes sladko sploh ne paše. Sem za kosilo na rojstnodnevni zabavi pojedla 2 kosa polnozrnatega kruha in zelenjavni namaz, sedaj pa ne vem kaj bi za večerjo, sploh nisem lačna, najbrž bom samo eno rebro čokolade. Jutri se mi bodo pa sline po sladkem cedile!!!! claudia12

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

17. jan 2006 21:07

Halo punce! Danes sem bila na kuharskem tečaju. In kaj se tam dela? Kuha se in kuha se, ter na koncu je potrebno vse sprobati. Ne nisem se držala diete. Vse sem morala dati v usta (probati) in okusiti. Sem tako utrujena - od same hrane. To pa pomeni - ah nič ne pomeni. Le jutri se moram držati sadnega dne. Bodite pridne in lep pozdrav! Jana janadr

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

17. jan 2006 22:26

Dragička, pozdravljena med nami! Upam, da se me spomniš iz Mb, zahvaljujoč temu načinu prehranjevanja sem lažja za 10 kg (kakšnih 5 sem shujšala že prej). Na ta način lahko shujša mlado in manj mlado in mlado po duši. Moja teta je pri 73 letih shujšala za 10 kg, drži pa že 2 meseca. Najvažnejša je volja in odločenost, da shujšamo. Saj vem, da ne bom prišla do vitke linije, cilji morajo biti realni in vsak se odloči zase, koliko želi shujšati. Pa ta forum tudi veliko pomaga, lažje vztrajaš, ko že premišljuješ, da bi odnehal. Lep pozdravček vsem iz Mb riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti