17. jan 2006 11:25
Hojla, danes bi vas pa samo malo poZDRAVILA, mislim na vas (ker sem tudi sama nekam čudna), pa na Dušanko in njeno operacijo sem se spomnila. jankica
17. jan 2006 11:25
Hojla, danes bi vas pa samo malo poZDRAVILA, mislim na vas (ker sem tudi sama nekam čudna), pa na Dušanko in njeno operacijo sem se spomnila. jankica
17. jan 2006 11:40
Tabina, če ti po dolgotrajni hoji tehtnica pokaže kaj več, ni to nič neobičajnega. To je namreč posledica večje količine kisika v mišicah.Tudi, ko greš na telovadbo in če se stehtaš pred začetkom in po končani vadbi, tehtnica pokaže kakšnih 20 dek več, iz istega razloga JamieO
17. jan 2006 12:24
Ja, treba bo nekaj narediti. Berem in berem to temo, sama pa se nikakor ne uspem prključiti. Višina 168, kg 65. No ja, ni še kriza, SAMOOO. Dve kilci sem pridelala čez zimo, pa leta so tu, ko ne gre samo dol,... Mogoče pa se kljub vsemu počasi priključim, preden zaserjem postavo do konca. Lep pozdrav,
17. jan 2006 12:29
Pozdravljene, ker poleg hujšanja,še vedno ne vem vsega,bi vas vprašala če je večerja pri tej dijeti obvezna.Ker imam že celo življenje težave z odvečnimi kilogrami sem se odvadila večerjati in se mi zdi,da če zvečer jem poten zelo slabo spim.Tu bi pa naj pojedla polovico kosila,ali lahko to preskočim? Lp nesrečka
17. jan 2006 12:29
No ne vem če se tole sploh splača ampak vseeno pri skupnem seštevku ki ga bo najbrž naredila Marjetka bom pa neki malega prinesla: 10.1. 69,1 17.1. 68,9 Sem malo prejšnji teden grešila pa so rezultati tud takoj vidni Ursula
17. jan 2006 12:34
Včeraj sem svečano pričela z "novim načinom prehranjevanja" in moram rečt da je super! Tudi naši so navdušeni - danes je moj drugi dan in bomo imeli riž z zelenjavo za kosilo. Pa dober tek vsem!!
17. jan 2006 12:53
Tatjanca,čestitke za uspešen štart! Mamatita,ja res je bolje začeti prej,preden je prepozno. Nesrečka,nisi sicer napisala ob kateri uri običajno kosilaš,vendar je dobro,da večerjamo,ker se dopoldan je samo sadje in potem je prevelika lakota,ki pa kaj hitro pripelje do....no,saj sami veste kaj-slabe vesti zaradi pregreh. Uživajte,zunaj je sonček! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
17. jan 2006 13:01
Ja kakšen sonček,ne delajte nam skomin še s sončkom,pri nas SNEŽI.Že tako sem danes sitna,ker sem včerajšnji sadni dan,ki mi je tako lepo uspeval zvečer spremenila v pršutni dan.Jedla sem pršut,ki ga sploh ne obožujem preveč,kot bi mi bila zadnja ura.Danes pa Marjetka cvetka govori od nekakšnega sonca. Ja saj bo no! jesen
17. jan 2006 13:05
Marjetka, tebi gre zgleda tako dobro, da se ti že sonce kaže............. Gobica
17. jan 2006 13:12
Marjetka je sama en tak sonček,da kar sije jesenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Pašta s pivom in slanino