18. jan 2006 21:13
Ja tudi moj OH dan je kar "ORNG" grešni. Tudi jaz sem za večerjo PIZZO z vsem, še s koruzo.
Seveda sem imela pred pizzo tudi svojo dietno večerjo kos čokoladne torte....
Jaoooo, če bo šlo tako naprej, res ne vem kdj se bom znebila kilogramčkov.
Zdaj jih imam za izgubit 10. To bi bilo sanjsko, zadovoljna bom tudi z 8 kg minusa in seveda s pravimi obsegi
.
Jaoo, kako hudo vse izgleda na začetku...!!!
Sem si pa danes kupila tiste "premajhne" hlače. So mi res tesne, tako da jih ne bom nosila, da jih ne zdrajsam,...
Upam da mi bodo čim prej kot ulite.
Kar pomeni, da bom imela takrat kar nekaj kilogramov manj. To vem predvsem zato, ker sem si kupila enako št. kot sem nosila poletne hlače.
Jutri ko se boste skoraj vse že mastile z meskom, bom pa jaz sadje. Se že veselim.
Komaj čakam da me preplavi tisti lahkoten občutek zjutraj.
Po treh dneh diete se še ne počutim nič drugače, tudi zebe me še ne, lakota ni prevelika,...
Imam pa tudi jaz nekaj malega probleme s prebavo , seveda vem da bo tarjalo, da se telo privadi na organiziran način prehranjevnaja.
Upam da ste se zmenile, katera bo urejala tabelo.
MIslim, da kljub temu, da si jo je Muci "sposodila" in dopolnila, imamo eno, ki nas pelje naprej in spodbuja in ki bi verjetno z veseljem in častjo opravljala to nalogo.
Vsekakor pa je že decembra ideja o vodenju tabele zrasla na njenem zelniku, zato mislim da je ona ta prava za to nalogo, seveda če se strinja in če bo imela čas: Kaj pa ti misliš Marjetka?
LP. Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.