Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

19. jan 2006 0:54

Bravo punce, počasi vsi okrevamo. Jaz se moram pohvaliti, da že lahko tipkam "dvoročno", na levi roki sicer samo z enim prstom, ampak tudi to je že napredek. Pa še rana na nogi se lepo celi - ja kaj pa naj si še drugega želim. Potem, ko rešim te zadeve, pa spet veselo na 3MD. Za sedaj samo bolj ali manj vzdržujem, pač po možnostih, potem pa bo treba spet eno resno shujševalno udarit. Imam pa toooliko dela z branjem, ste zelooo pridne s pisanjem - prav veselje vas je čitat. Vsem čestitke za izgubljene kilograme - punce bravo - ne dajte se Lep pozdrav Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

19. jan 2006 4:41

Dobro jutro zlata dekleta!!! Današnje jutro je čudovito, prava romantika, mesec sveti in še prehladno ni bilo za tek.Jaz še kar prakticiram in nadaljujem z tekom, ki sem ga prav zljubila in brez njega se zame ne začne dan. Punce resnično ste zlate, včeraj ste si vzele čas,da smo se lahko načvekale, spet za nekaj časa!! Bilo je super in še Marina45 se je pokazala, da smo jo lahko v živo spoznale. Hvala vam punce za prijeten klepet in lep večer!!! Pogrešala sem Marjanco45 Želim vam tako lep dan, kot je jutro!!!Lepo se imejte in uživajte življenje!! Vsem, ki ste na dieti držim pesti, da vam uspe, posebno tistim, ki so na trimestni številki!! Punce ne se dat, niste same!!! Čao,čao!!! helena45

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

19. jan 2006 5:57

Dobro jutro. Prav veselje nas je brati. Tako mine čas, vidiš, da imajo tudi drugi krize in laže ti je. Danes bomo že zdržale, saj je pravi dan!! Pika

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

19. jan 2006 8:36

Jutro se je res lepo zače, sedaj pijem šele jutranjo kavico, pa še vaga mi je odbila 1 kg. A ni to fajn? Grem pa sedaj k zdravniku, ker so se mi ene čudne glivice na rokah naredile in moram hitro ukrepat, da jih še tamala ne dobi. Imejte se lepo in lep sonček vam želim. Rmeli

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. jan 2006 8:50

Hojla! Ohoj,danes je pa tak lep sonček sije,da se mi kar srce smeje. Včerajšnji klepet je seveda uspel,še na lakoto in mraz sem pozabila.Samo to me žalosti,ker smo se morale prehitro raziti. Bonaca,Helena,Lanes,Encijan,Marina 45,Tuna,Luna12 in moja malenkost.Super je bilo! Helena,si le prepričala to škatlo,da ti je odprla kulinariko.Superca si s tem svojim tekom,res! Kaj boste dobrega danes jedle.Jaz bom mesno solato. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

19. jan 2006 9:09

Pozdravljene! Za mano je sadni dan in danes zjutraj sem se stehtala. 3.1. - 85,00 kg 19.1. - 81,80 kg Ni veliko, je pa vsaj šlo navzdol. Sedaj bo najbrž čadalje težje. Danes si bom pa skuhala šaro. Seveda z veliko manj maščobe kot je originalni recept. Lep pozdrav in še naprej veliko uspeha pri začrtani poti. marja OPS moram popraviti, prehitevam datum za 1 dan !!!!! Sporočilo je spremenil(a) marja dne 19. jan 2006 11:12:47

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

19. jan 2006 9:27

Dobro jutro punce..evo že moja žalostna statistika: 03.01.; 75,6 kg 10.01.: 73,7 kg 19.01.: 74,0 kg Kot je razvidno je šlo malo gor, sem kar fino razočarana, saj se držim diete, samo včeraj sem pa res grešila...tudi jaz sem jedla najprej med kosilom sir zraven solate, zvečer se pa nisem mogla upretu enemu kosu pizze z vsemi dodatki, pa to na sadni dan. Se bo treba v roke vzet!!!!!!!!!!! claudia12

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

19. jan 2006 9:32

Samo da vas pozdravim, imam noro gužvo, tako da še dihat nimam časa. Imejte se... LP tuna

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

19. jan 2006 9:47

Dobro jutro! Včeraj v Santani je bilo res luštno, mi je kar žal, da sem po odhodu "prvega kontingenta" takoj naročila prevoz, tako da sem potem res prav na hitro odšla. Upam, da ste Bonaca, Helena in Marjetka Cvetka še kakšno rekle. Marina45 nam je že včeraj na mail poslala eno slikco, ki sem jo danes že prilimala v naš album. Naredila sem nov album Srečanja v Santani in vanj dala še sliko od enega srečanja lani. Saj se še dobimo, a ne? Pa tudi Lanes je naredila par slikc, tako da bo kmalu še kaka nova. Če bomo spremenile kraj srečanja, bomo pa album preimenovale, pa bo. Meni je včeraj seveda uspel sadni dan, saj zvečer res ni bilo skušnjav, ker smo vse pridno pile čajčke, pa limonado, vodo ipd. Zjutraj me je pogled v ogledalo razvedril (mišelinke počasi izginjajo), prav tako pa je bila milostna tehtnica. Iz radovednosti sem se še zmerila in veselo ugotovila, da je povsod vsaj 2 cm manj. Lepo ne? Še celo na mečih, ki so moja nočna mora. Mislim, da ima tukaj tudi orbitrek kakšno zaslugo zraven. Moja statistika: 3.1.: 67 kg 19.1.: 64.1 kg Upam, da bom zdaj ujela ritem 3md zaporedja dni in padla noter (tako kot Marjetka Cvetka). Za moj minus so zaslužni predvsem sadni dnevi, ostali mi doslej niso najbolje uspevali. Ampak odslej pa bojo, se ne dam!!! Danes še ne vem, kaj bom jedla, mogoče bom šla pogledat v menzo, če imajo kaj zame, da bo potem popoldne lažje preživeti. Za vas navija Encijan

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

19. jan 2006 9:50

Pozdravljene! Nesporazumi z dragim so se cez noc zgladili , je obljubil, da se bo poboljsal! Danes imam za kosilo ocvrt sir (ga ze zelo dolgo nisem naredila in se mi ga je prav "zalustalo") ter zeleno solato; za vecerjo pa paradiznik z mozzarello. Povejte mi, a se ze dobi regrat na trgu????Sanjam o regratovi solati z vrocim krompirjem in buncnim oljem!Ne morem razumet.....cela Nizozemska je en sam travnik, pa ne poznajo regrata!!! Lep dan se naprej vsem skupaj Nena Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti