Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

17. jan 2006 8:37

Sem pokukala še na naš mail in tam našla še eno novo sličico. Tokrat se nam je vizualno predstavila Marina 45. Dobrodošla med nami. Oglej si nas in nas spoznaj še v sliki, geslo sem ti poslala po e-pošti. Me bomo pa tebe... Vse čestitke, punce, kako dobro vam gre! Le tako naprej! Kaj pa naj rečem zase? Čao, Encijan

tejci38  

član od: 29.12.2005

sporočila: 12

17. jan 2006 9:04

Zdravo sotrpinke in sotrpini, Kot berem pri Kristini in Encijan-u se vama jaz danes pridružujem pri sadnem dnevu. Včeraj na škrobni dan sem cel dan lepo zdržala do večera, ko sem otrokom pripravljala večerjo. No zvečer pa sem pojedla nekaj čokolade. (Namesto danes) . Tako sem se odločila, da se pridružim pri sadju že dvem sotrpinkam. Upam in želim, da bom ostala pri tem. LP Teja tejci38

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

17. jan 2006 9:26

Dober dan punce! Bravo vsem za izgubljene kilograme, jaz se bom tehtala v četrtek..po vsakem 2. sadnem dnevu. Za enkrat sem še brez grehov, samo za danes pa ne vem kako bo šlo..ima sodelavec rojstni dan in je prinesel narezek, jaz pa na OH, sem mal razmišljala, da bi vseeno en majhen košček kruha pojedla, pa kakšno salamco, zvečer pa namesto sladkega testenine z zelenjavno omako, ki sem jih hotela imeti za kosilo. Če bo pa kaj sladkega bom pa samo sladko jedla in nič drugega. Z mojim orbijem spet ni bilo nič včeraj, sem imela tako dober namen, samo sem dolgo delala, pa hči sem morala na trening peljat, pa doma malo pospravit in skuhat, da sem zvečer ob pol desetih dol padla in zaspala. Upam, da mi bo danes uspelo malo potelovaditi, čeprav vem, da me čaka naporen dan v službi, popoldan pa še roditeljski sestanek. Encijan prav občudujem te, ko tako dolgo zdržiš na orbitreku!!!!!! Kje je pa naša Marjanca, pa Tuna??? claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 17. jan 2006 09:29:13

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

17. jan 2006 9:31

Dobro jutro vsem iz dezevnega Amsterdama! Dez mi onemogoca izvedbo mojih 10.000 korakov, zato grem s prijateljico na plavanje. Si pa ze pripravjam kosilo: zelenjavno lazanjo.Solata bo iz rdece pese.Za vecerjo pa trije "majhni koscki" rolade in rebro cokolade. Veliko uspeha vsem! Nena Nena-morje

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

17. jan 2006 10:24

Kriza. v soboto sem enostavno morala stopit na tehtnico. po brezgrešnem tednu mi je le ta pokazala +1kg. pa se na dolge sprehode po sibiriji sem hodila! glede na to, da jemljem močne hormonske tablete zaradi ginekoloških težav, je razlog najbrž tudi tukaj. popolnoma sem izgubila voljo. včeraj sem povrh vsega podlegla še črevesni virozi, pa sem kljub temu vase metala vse kar je prišlo. o slabosti ne bom pisala, sem nekako upala na bruhanje, pa je vse ostalo pri krčih. groza me je. pa tako jasno zastavljene cilje sem imela. upam, da se spravim nazaj v tirnice. za roj. dan sem si zaželela sobno kolo, steper, karkoli. imate kak predlog? glede na to, d ana veliko propagirajo akcijsko ponudbo v sparu in tusu-kaksne izkusnje? naj me katera skrega...kot znate le ve ;) lp tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. jan 2006 10:50

Hojla! Kako kaj punce.Vidim,da vam kilce počasi grejo dol.Le tako naprej,počasi pa vztrajno. Tejčica,vidiš,pa si le preživela včerajšnji dan,danes pa si le z užitkom privošči tisto kremšnito.Jej jo čisto počasi,z najmanjšo žličko,ki jo najdeš in zraven samo uživaj.Resno mislim,veš,da ne boš od neučakanosti kar cele zabasala v usta,pol boš pa ob ves užitek. Veš kaj Tabina,če te ena kilca takole vrže iz tira,bog ne daj,da se zrediš za kakšnih pet ali pa še več kil.In če te daje viroza,a si ne bi raje skuhala kakšnega čaja.Nak,nak,nak,punca,ti pa kar veselo na hrano,kot da je to edina stvar na svetu,ki te lahko potolaži.Pa ja de,trenutno mogoče že,zdaj si pa še bolj slabe volje,kajne!Pust to hrano pri miru,sploh če te črviči,saj kakšen dan čajevega posta ti ne bo škodilo. Za zdravila je pa tako znano,da zadržujejo vodo v telesu.Pa ne no kar izgubit volje,saj si šele na začetku.Če se ti pa čez eno leto teža ne bo zmanjšala,pol se pa že lahko začneš sekirat,ne pa po štirinajstih dneh. Dragička,ja,kile,kile,ta naš večni problem.Pa ni treba drugega,kot tisti pravi klik v glavi.Ampak tudi za ta klik se moramo malo potrudit in dobro razmislit,kaj si želimo,ali to zmoremo,predvsem pa:PAZIT SE BOMO MORALI VSO ŽIVLJENJE! Torej,če si pripravljena na to,da boš morala do konca svojega življenja pazit,kaj boš dala v usta,potem se nam kar pridruži. Jaz imam trenutno res veliko voljo,predvsem tudi po zaslugi tega foruma.Pridejo dnevi,ko je volja šibkejša,ampak se kar preživi. Ja punce,dobro premislite,ko boste naslednjič hop po prepovedani hrani.Mar te pregrizke res potrebujete? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

17. jan 2006 10:52

Pozdravljene! Včeraj kot sem napisala sem se držala kar zelja. Za kosilo kislo zelje in 2 prepečenca, za večerjo praženo sladko zelje in dodala sem malo kisa. Vmes pa jogurt z lanenim semenom. Telovadbe nič. Danes bom malo testenin, ker jih bosta moja dva tud, samo brez dodatkov, mogoče malo pizza paradižnika in pesno solato, zvečer pa še ne vem, probala bom čim manj. Tabina, kar pogumno naprej, saj imamo vse kdaj krizo in tudi ta mine. Le v roke se je treba vzet. Veš, s cilji sem že zdavno opravila, saj se velikokrat niso izpolnili, le psiha me je načela. To svetujem tudi tebi, ali pa zmanjšaj cilje saj vsako telo reagira drugače. Kar se tiče teh akcij jaz ne bi posegala po njih. Odloči se sama predvsem pa kaj od teh pripomočkov si želiš oz. kaj ti bo najbolj koristilo. Lep, sončen pozdrav z Gorenjske! beba

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

17. jan 2006 10:56

EVO ME, SEM ŽE NAZAJ SKORAJ ZDRAVA, SEM SI VČERAJ ŠE PODALJŠALA DOPUST, KER JE BILO KAR HUDO. Danes pa po pregrešni bolniški nadaljujem s sadnim dnevom, bom cel dan v službi tako da mi bo lažje zdržat. Napisale ste vteh dneh toliko, da sem komaj vse preletela. Grem delat jutri pa se tako vidimo. Bonaca tudi LUna 12 pride. LP tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. jan 2006 11:14

Hej,Tuna,a bodo imali dovolj stolov v Santani? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

17. jan 2006 11:15

Bojo bojo...če ne pa bomo na tleh sedele. LP tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti