Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. jan 2006 15:30

Hojla! Kaj je zdaj punce,se bojite tedenske statistike,ha,ha! Moje stanje je sledeče: Teža dne 3.1.2005-112kg Teža dne 9.1.2005-108kg Ni slabo,kaj?Pa še nekaj se moram pohvaliti,do danes še brez pikice greha.Vauuu,res mi dajete motivacijo,punce. Včeraj sem šla na enourni sprehod,danes bo pa verjetno spet orbitrek na vrsti. Čapatiji so že v mojem želodcu,za večerjo me pa čaka kos potratne potice in štiri rumove kroglice in seveda jedilna čokolada. Ja jutri bomo pa spet sadje tolkli!Juhu! V sredo bo dušen puranji zrezek in solata,v četrtek cvetačna juha,za naprej pa še ne vem. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. jan 2006 15:46

Tuna hvala! Sem te narobe razumela z tistim bluzenjem in žretjem..., sem mislila da se spet loviš. Bravo, le tako naprej, naj ti dieta čim bolj uspeva. Nesrečka vloženo zelenjavo lahko ješ vsak dan, enako kot ostalo zelenjavo. Pač paziš na tisto zelenjavo ki spada pod Š (koruza, fižol, grah,...), drugače pa jo lahko ješ prav vsak dan! lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

9. jan 2006 16:17

Bravo Marjetka cvetka, le tako naprej !!!!! Moja statistika je slabša: 3.1. - 85 kg 9.1. - 83 kg Vendar še kar v redu. Grešila nisem, vendar" je bila težka." Samo če bo šlo tako naprej bo zelo, zelo v redu. Še k telovadbi se bom morala spravit. Samo to pa ne gre in ne gre. Lep pozdrav! marja

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

9. jan 2006 16:59

Halo pozdravljene punce! Nekatere ta pridne ste se že stehtale. Jaz sem pozabila in me prav zanima - ker kar nekaj pregreh sem naredila kaj bo pokazala tehtnica? Vidim pa: Marjetka cvetka razlika 4 kg - (čestitam) ČESTITAM. V tem lepem hladnem zimskem popoldnevu sva se s psom že vrnila iz sprehoda in lahko povem, da je je bilo krasno. Lepa snežna pokrajina in čudovit razgled na okoliško hribovje. Obljubljajo takšno vreme cel teden, vendar bodo noči hladne - mrzle - zmrznene. Glede srečanja v Lj pa najbolje, da se kar ustreli - določi datum, ker čas /je ali ni zlato/ bo hitro minil. Nap. ala: 8. februar - kulturni nato 14. februar Valentinovo nato čas okoli pusta in glej ga *marec*. Bodite pridne! Jana janadr

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

9. jan 2006 17:20

Živjo!! Tudi jaz bi rada imela vpogled v tabelo. Mi lahko to omogočitr, prosim. Še moji podatki:3.1.2006.....60kg 9.1.2006.....58kg Vendar sem kar malo grešila. Se moram poboljšati. Še jutri sem povabljena na "babji žur", pa vam že zdaj povem, da ne bom jedla jabolk ampak kaj drugega. Zato bom pa cel dan na vodi, popoldne(ob 5) pa kaj konkretnega. Potem pa čisto zares!!! Lep večer, drage moje!! Pika

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

9. jan 2006 17:37

Ojla, da se še jaz pofočkam in javim statistiko: 2.1. 82 kg 9.1. 79 kg Ni slabo, a ne? mi je bilo pa zelo težko med vikendom, ko smo praznovali rojstni dan (vsi so jedli pršut, sir in torto), jaz pa slan kuhan krompir. Sem pa trmasta in se nisem pregrešila. Bravo jaz. olina

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

9. jan 2006 18:01

Drage prijateljice! Res ste občudovanja vredne - kakšni rezultati Jaz pa mislim, da se bom pridružila Heleni45 in Smile28, ki sta ugotovili, da nima smisla vleči dieto več kot 90 dni - popusti volja in zdravje. Ne, ne gre in ne gre tako, kot sem si zastavila. Bo res treba počakati vsaj nekaj mesecev, pa ponovno začeti resno. Danes sem imela čisto trden namen kuhati makarone s pestom, zaključilo pa se je pri tortelinih . Poleg tega sem dopoldne pekla mohantove piškote in sem morala poskusiti, normalno! Prihodnji teden me še čaka ena manjša operacija na roki, tako da ne bom mogla normalno kuhati vsaj 14 dni, če ne več, zato pridno polnim zamrzovalno omaro s stvarmi, ki jih bom lahko samo pogrevala - seveda spet ne bo nič z dieto. Marjetka cvetka, prosim zapiši veliko črno piko, kaj piko, kar packo naredi, čim večjo, tem bolje. Ampak 14.1. pa obljubim, da sem z vami na vodi (pač s tistimi, ki boste držale luno). Takrat bi tako ali tako moral biti sadni dan, pa naj bo vodni, a ne? Sadne dneve pa mislim obdržati še naprej, saj vsaj s sadjem ni nobenega dela, razen lupljenja - to pa bo že nekako šlo! Mislim sicer, da v tem tednu nisem nič pridobila, raje kak cm izgubila, kar pa tudi šteje! Če bi mi uspelo priti na centimetre, ki sem jih imela pred Božičem, bi bila zelo zadovoljna, ker je bil zadnji teden do novega leta katastrofa! Naj vam uspe, če že meni ne bo! Lepo pozdravljene Dušanka

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

9. jan 2006 18:38

Hojla, tudi jaz se kar na hitro oglasim. Danes sem se odločila za vitaminski dan. Pa sem imela kar krizo. V soboto in nedeljo smo smučali in se mi je čas za kosilo prestavil skoraj na večerno uro, tako da sem večejala okrog 21. ure. Ni šlo drugače. Danes pa sem v službi imela takšno gnečo, da sem pozabila piti in jesti, sadje seveda. Do treh pa sem s sinom letala po trgivinah in bila vedno bolj brez energije, prav slabo sem se že počutila, zato sva šla s sinom jest, jaz solato brez stročnic, sin pa burger meni. Zaradi slabega počutja danes nisme šla v fitnes, ker verjetno ne bi zmogla zastavljenega porgrama. Sem pa šla ven na enourni sprehod. prejle sem pojedla pest arašidov in popila zeliščni čaj z medom, za večerjo pa si bom privoščila kuhano zeljenjavo (cvetača, brokoli in korenček) in zeleno solato. Jutri pa mesek. Ne vem še kakšen, ampak bo. Moja teža je še vedno takšna kot je bila pred 70 dnevi oz. po končani dieti - 62, 5 kg na višino 167 cm. Včasih mi pokaže tudi kilo manj, a nikoili več. Vidim, da ste pridne in vztrajne. Četitam vam vsem in vztrajno naprej. Marjetka cvetka in Olina bravo. Res vama gre. Kar tako naprej. Dušanka, rej je najprej pomembno zdravje, potem pa naš izgled. Ampak kljub temu pazi, da boš še naprej ločevala. Jaz se ne upam spustiti. Tuna, kaj je zdaj to? KAj pa delaš? Zdaj pa se vzami v roke in pridno nadaljuj, kar si si zastavila. Sem s tabo. Se vidiva na odbojki? Helena, tudi jaz se večkrat spomnem nate: v fitnesu na tekaču, ali kadar grem na sprehod in se v hitri hoji odločam za tek, pa ostanem samo pri hoji. Mi je pa kljub temu prijetno toplo in se razgibam. Bi pa rada bila tako močna in vztrajna kot ti, da bi tudi tekla vsak dan. Bom poskusila hoditi tiste dni ko nimam fitnesa, joge ali odbojke. Se ti bom javila in pohvalila ali pa ne. Robida, tudi tebi en lep pozdarv. Oglasi se še kaj in nam kaj napiši. MArjanca, rožica, imaš kakšne nasvete zame, ko sem na vzdrževanju. Bonaca, kako si kaj? Rožica, počasi se daleč pride, tudi tebi bo uspelo. Lepo se imejte. LANES

kamin  

član od: 26.1.2005

sporočila: 9

9. jan 2006 19:24

ojla! Včeraj sem malo grešila in imam sedaj zelo slabo vest. Danes sem pa spet pridna, za kosilo sem imela pico z zelenjavo pa veliko vode sem popila. Strah me je pa, kako bo spet jutri, ko je na vrsti sadje. Za kosilo si bom naredila sadno solato (pomaranča, jabolko, banana) ki jo bom malo pogrela v pečici, da me ne bo spet tako zeblo. Vagala se še nisem, se mi pa zdi, da nisem več tako napihnjena - so hlače v pasu malo manj napete. Nas je toliko, da si vseh imen ne zapomnim, ampak tisti, ki želi poizkusiti s tabletami lahko povem, da je moja sodelavka končala v bolnici z odprto rano na želodcu. Nočem biti pametna, ampak res ne vem, če je to dobro. Lep pozdrav! kamin

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. jan 2006 19:50

Čer ženskice! Mene bo pobral. Mi vročina sploh ne pade, kašelj se mi ne umiri, tako da sem danes začela jesti sirup za izkašljevanje. To sicer ni po pravilih diete, ampak res ne morem več drugače. Danes sem pojedla: Z 4 mandarine K špageti s paradižnikovo omako V plazma keksi in rebro jedilne čokolade Mi pa sladko danes začuda sploh ni pasalo. Za jutri se bojim da bom ob sadju "prešvoh". Bomo videli. Zjutraj pa najprej vaganje. Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti