9. jan 2006 18:01
Drage prijateljice!
Res ste občudovanja vredne - kakšni rezultati
Jaz pa mislim, da se bom pridružila Heleni45 in Smile28, ki sta ugotovili, da nima smisla vleči dieto več kot 90 dni - popusti volja in zdravje. Ne, ne gre in ne gre tako, kot sem si zastavila. Bo res treba počakati vsaj nekaj mesecev, pa ponovno začeti resno. Danes sem imela čisto trden namen kuhati makarone s pestom, zaključilo pa se je pri tortelinih
. Poleg tega sem dopoldne pekla mohantove piškote in sem morala poskusiti, normalno!
Prihodnji teden me še čaka ena manjša operacija na roki, tako da ne bom mogla normalno kuhati vsaj 14 dni, če ne več, zato pridno polnim zamrzovalno omaro s stvarmi, ki jih bom lahko samo pogrevala - seveda spet ne bo nič z dieto.
Marjetka cvetka, prosim zapiši veliko črno piko, kaj piko, kar packo naredi, čim večjo, tem bolje. Ampak 14.1. pa obljubim, da sem z vami na vodi (pač s tistimi, ki boste držale luno). Takrat bi tako ali tako moral biti sadni dan, pa naj bo vodni, a ne? Sadne dneve pa mislim obdržati še naprej, saj vsaj s sadjem ni nobenega dela, razen lupljenja - to pa bo že nekako šlo!
Mislim sicer, da v tem tednu nisem nič pridobila, raje kak cm izgubila, kar pa tudi šteje! Če bi mi uspelo priti na centimetre, ki sem jih imela pred Božičem, bi bila zelo zadovoljna, ker je bil zadnji teden do novega leta katastrofa!
Naj vam uspe, če že meni ne bo! Lepo pozdravljene
Dušanka