Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ursula  

član od: 15.11.2004

sporočila: 16

9. jan 2006 8:48

Hoj! Tudi mene zanima kako je s to tabelo, če nimaš gesla? in zelo bi bila vesela če bi mi katera zaupala koliko zgubis v prvem tednu - meni se zdi da ne grem nikamor razen napihnjena nisem vec tako, bolje bom vedela jutri zjurtraj ko je na vrsti vaganje. lep dan Ursula

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. jan 2006 9:39

Evo jaz pa kar bluzim in bluzim, moja teža v soboto 64,7. Torej tista ki je delala statistiko naj mi prosim popravi težo. Tako upam da me bo zdaj treščilo po glavi in da bom nehala žreti.... Lp tuna

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

9. jan 2006 9:57

Dobro jutro vsem skupaj!Se mi zdi, da smo danes zelo zasedene, ko je tako malo sporocil! Moja teza, po enem tednu locevanja je 74,3 kg.Sem zelo zadovoljna! Za kosilo imam steklene rezance z zelenjavo in mesano solato (rukola, endivija, kitajsko zelje), za vecerjo pa jabolcni zavitek. Tudi meni se danes mudi, zato vam zelim lep dan in se beremo zvecer! Nena-morje

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

9. jan 2006 10:15

Lep shujsani pozdrav Ne vem kje ste res vse danes? Sem pricakovala da se bo forum trgal po sivih od statistik pri vaganju!? No bom pa jaz med prvimi. Teza en teden nazaj: 64,5 Teza danes zjutraj: 62,4 Po mojem njenju je to kar uspeh. Glede na to da nisem imela 62,x kil ze skoraj eno leto sem vec kot zadovoljna. Grem naprej z vami Tuna, brcni se v rito in se nam pridruzi pri dieti. Dosti "bluzenja"!!! Ce je vojna je vojna za vse!!!! Danes za kosilo- palacinke. Za vecerjo verjetno tortilla z zelenjavo. Vmes se kaksno sadje za prebroditev krize. Moram priznat da sem zadnja dva vecera gresila. Kar ne morem in ne morem vec poslusat zelodcka kako kruli. Oba vecera sem si potesila zelodcek (in mozgancke) s posuseno marelico, ki sem jo grickala 5 minut. Je pa pasalo! Lep pozdrav iz Sarajeva, sarajka

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

9. jan 2006 10:32

Dobro jutro...oz. dober dan punce kje ste danes. No jaz sem se zjutraj pozabila stehtati...se bom jutri in vam javim. Sem kar pridna, včeraj sicer zaradi zelo slabega počutja nisem bila na orbitreku, drugače pa sem vsak dan na njem..sem prišla do 12 minut...saj počasi pa bo...edin problem je tole moje zdravje...obupno se počutim, kuha mee, glava me boli...upam, da bo kmalu bolje. No diete se kar držim in ne grešim, razen v soboto zvečer sem šampanjca popila. Kako pa kaj ostale. Malo sem gledala seznam udeleženk in datume kdaj katera ne more na srečanje v Ljubljano in mislim, da bomo kar težko našle datum, ki bo vsem ustrezal, ker so februarja ravno počitnice. Migla se pa tudi nič ne javi, kdaj pride iz daljnega Egipta in če se nam bo pridružila. Tudi ideja o 8. marcu se mi zdi dobra...mogoče 10. marec?????? Torej punce..dajmo se odločit!!!! claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. jan 2006 10:55

Pozdravljene! Jaz vam izgubljeno težo sporočim jutri, ko bo zaključen prvi teden. In tako vsak torek naprej. Upam da mi bo jutri tehtanje polepšalo dan, čeprav nimam ne vem kako dobrega občutka. Ja, res bo potrebno počasi določiti datum za naše srečanje. Bi bilo pa dobro, da pri določitvi datuma gledamo malo tudi na to, kaj na tisti dan lahko jemo. Večina nas je štartala skupaj, torej smo po dnevih enako, in ne bi bilo fino, da imamo srečanje na sadni dan. Potem ne rabimo rezervirat v restavraciji, ampak se lahko dobimo kar na tržnici. Mene sadje danes še čaka, saj mi ne tekne prav preveč. Za kosilo si bom pa privoščila makarone, tokrat s paradižnikovo omako. Uživajte v sončnem dnevu. tejčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. jan 2006 10:59

Živjo! Tuna bova morale skupaj stopit pred ogledalo, da nama klikne. hehe,... Mi smo že imeli debato včeraj o mojem prehranjevanju. me je dragi opomnil, da bo potrebna kontrola, da ne bo potem prepozno, ker baje nastradajmo vsi z mojo strogo dieto. kar pa se seveda nisem strinjala, ker kljub dieti raznoliko kuham,... Vsekakor pa ga razumem, saj je res uveden nek red prehranjevanja in razgibavanja. Npr. Hitimo domov, da jaz ne zamudim ure za večerjo, ... Jaz bom danes skuhala repo in pečene klobasice. Njam. Zame bo danes bolj repa, bomo videli če mi uspe. Bom kljub praznovanju v soboto, že ta teden poskušala privajat telo na manjši vnos. Potem pa verjetno v ponedeljek nizki štart... Verjetno zato, ker mi težeje uspeva, če si toliko v naprej določim nek dan. Mi je najlažje začet, ko čutim, ko mi telo pove, da je dovolj, ko se počutim prenažrto, težko,... Saj ppoznate ta občutek. Se beremo. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

9. jan 2006 11:16

Hojla, Moja teža pred enim tednom: 69 kg, danes zjutraj 67,5. Mi je pa tale drugi dietni krog neprimerno lažji v primerjavi s prvim. Sploh ne razmišljam o tem da sem na dieti. Ko začutim lakoto pa kar malo čajčka popijem, pa je... Danes za kosilo: špageti z zelenjavno omako, za večerjo: čokoladni biskvit. Tudi mene zanima kako pridem do gesla za tabelo oz. kje se ta tabela nahaja?! Pozdravček od Ivonje ivonja

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. jan 2006 11:27

Tudi meni pošljite še enkrat vsa gesla in e naslov,.... Ker sem po pomoti sporočilo izbrisala. :) PROSIM! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

zdenka70  

član od: 9.1.2006

sporočila: 1

9. jan 2006 11:30

Hojla, Pozdravljene, Navdušena sem nad forumom, sicer nanj ne zaidem velikorkat, včasih pa mi le uspe pokukati in tu marsikdaj dobim kakšno ideo ali odgovor na vprašanje. Danes pa se v službi ne moremo uskladiti kam prišetvamo določena živila, pa sem se odločila da povprašam kar tu. Ker nekatere sodelavke hujšajo ali pa so hujšale po 3MD (nekatere zelo uspešno, druge malo manj) se naša debata razpreda v to kdaj jesti določena živila ali na škrobni ali na OH dan. Prosim vas za pomoč! proso prosena kaša pira ajdova kaša ješprenčkova kaša Hvala vam za pomoč in čim več uspeha! zdenka70

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti