Ločevanje živil 90. dni - 5. del

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

3. jan 2006 13:27

Ojla ! Jankica, sej si vidla kakšen vampi imam. Če gre hrana dol naj gre še voda. Pa da ti mene vidiš kako hitim kot da mi bo kaj ušlo. Popoldne se mi ponavadi voda ustavi, oči pa mečem kam drugam, no samo da rok ne bom stegovala.. Glede jajc in sira sem se sama vedno držala samo ene stvari. Bonaca, hvala za lepe želje, vsekakor je na prvem mestu zdravje. Po mojih izkušnjah je bolje če je čim več premora med dieto, saj se zgubljanje kg ustavi, poj pa deluje psiha 100 na uro. Uf smo zagnane, me zanima kolk časa bo to trajalo. Pa brez zamere, sej mislim sebe. LP beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 03. jan 2006 13:41:44

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

3. jan 2006 13:52

PIKA, izklopi Caps Lock (velike črke), pa brez zamere! jankica

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

3. jan 2006 14:08

No, pa je moja riba ze v zelodcu!Sem bila danes zelo pridna in sla ze zjutraj v Volendam (20 km iz Amstrerdama) kupovat sveze ulovljene ribe (to je tako, kot pri nas v Dalamaciji, ko gres zjutraj cakat ladije, ko se vrnejo iz ribolova).Vedno jih kupim malo vec, ocistim in nato zamrznem. Sarajka, imam sreco, da zivim v Amsterdamu, ker tukaj "nema sta nema"!Trgovin je toliko, da si tega ne mores predstavljati!Dobijo se sestavine za vse svetovne kuhinje...sama kupujem najvec zacimb v indijskih trgovinah, ker mi ta kuhinja tudi najbolj ugaja.Sem namrec vegetarjanka (jem pa ribe in mlecne izdelke!) njihov sejtan in tofu pa sta bozanka!Meni osebno kilogrami ne bi bili tako velik problem, ker se zelo zdravo prehranjujem, ampak kaj, ko pa imam tako rada slascice in cokolado , se raje pa jih pecem!Te tri mesece se bom morala zelo "nazaj drzati", da me ne premamijo ti recepti na KulSlo!!!! A mi lahko se katera svetuje kam spada tofu, v beljakovinski ali skrobni dan?Jaz bi ga dala v beljakovinski...samo sedaj pa nisem vec prepricana, ker soja se je na skrobni dan??? Se moje karakteristike: 57 let (godine nisu vaznepri izgubljanju teze!) visina 170 teza 75 kg...z upanjem na 65.... Lepo vas vse skupaj pozdravljam iz soncnega Amsterdama Nena-morje

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

3. jan 2006 14:16

Po osmih mesecih sem tukaj znova. Prvič mi je uspelo, vendar sem pridelala 6 kg. Skoraj 3 kg čez novoletne praznike. KATASTROFA! No, ampak sedaj začenjam znova. VEM, DA USPEŠNO! Berem pa vas skoraj že ves čas. Čudovite ste, torej se vam z današnjim dnem pridružujem. Vam poročam sproti. Držite se, prepričana sem, da boste uspele. Moje mere: 174 cm višine 69 kg 51 let Vas pozdravljam AURA! AURA

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

3. jan 2006 14:23

Sarajevski pozdrav Nana- morje prav fovs sem ti!!! Sarajevo je cisto druga pesem. Danes sem sla do Mercatorja pa je bil se ta zaprt O kaksnih svezih ribah ne duha ne sluha. Improvizacija bo moj nacin skozi tole dieto. Za danes sem si kupila piscancka, ampak brez solate. Tako sem se razvadila na Spar-ovih solatah iz vreck da se nisem naredila preskoka na trebljenje. Ampak bo treba. Bom pa danes za vecerjo. Tudi mene zanima kam lahko tofu skombiniram? In pa, ce je lahko namesto zelene solate na B dnevu tudi vlozena rdeca pesa? Tolk se mi lusta nekaj sladkega! sarajka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

3. jan 2006 14:25

Zdravo pridne punce! Uf, koliko se nas je nabralo! Vode toliko, da kar dežuram v tistem lokalu, pa še mandarine so tako sočne, da dodajo svoje. Joj, kako ste pridne. Ste toliko napisale, da sem se komaj čez pretolkla. Sedaj moj želodček težko čaka dragega, da pogrejem mrežno pečenko od nedelje, njemu spečem krompčirček, družno pa bova udarila po solatki. No, pa še malo župce je ostalo od nedelje, bo kar prav prišla. Še moji podatki: skoraj 58 let, 158 cm, o teži pa ne bi...... Vsak izgubljen centimetrček bo dobrodošel. Upam, da bom sedaj bolj pridna, saj je bil zadnji teden preteklega leta katastrofa. Še dobro, da je prišel današnji dan. Bi rekla: skrajni čas!!! Malo prej sem se vrnila iz balkona - sedela sem na prvem letošnjem sončku, je bil sicer bolj meglen, kot ne, ampak sonček je pa le bil. Sedaj se pa že skriva, ne vem, ali za oblake, ali pa v meglo. Škoda, pa tako lepo se je začelo. Uživajte v beljakovinskem dnevu Dušanka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

3. jan 2006 14:50

Hojla, punce! Nisem vas uspela prebrat, si pa kar mislim, kaj je glavna tema. Sem na seznamu, sem prisotna, ne čisto prisebna, lačna pa kot volk. Še sreča, da sem v službi, da nimam božje poti do hladilnika. Podatki: 45 let, visoka 165, težka veliko preveč, mere (ne vem, ker se še nisem zmerila), želja - čimveč balasta spravit s sebe in seveda čimveč centimetrov. Se pozna, da je danes prvi dan po praznikih, ker sem pozabila prinesti s seboj sadje, v hladilniku sem našla malo sira, ki sem ga pojedla za kosilo. Še sreča da imamo vodo, da jo pijem v veeeeliiiiiikih količinah. Sem bila pa pridna in sem šla zjutraj peš v službo, to je kakšnih 2o minut pešačenja. Je super pasalo. Bom jutri probala ponovit vajo. Čim manj prekrškov in veliko dobre volje vam pošilja vaša sotrpinka Gobica

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

3. jan 2006 14:56

helow Res nas je veliko tako da komaj dohajam vendar bomo s skupnimi močmi in spodbujanji gotovo uspele.Meni je lansko leto v prvem krogu uspelo sklatiti 25kg -malo za boljšo motivacijo.Sedaj sem se odločila za drugi krog kajti pridelala sem si 4kg. Danes za prvi dan sem se odločila kar za vodni, da se vsaj malo ščistim predvsem beljakovinskih strupov. Vsem sotrpinkam želim srečno v nadaljevanju uspešnega hujšanja. LP kristina

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

3. jan 2006 15:09

Sem potem jedla samo solato s sirom in brez jajc. Jaz sem mislila, da se ne meša mesa s sirom. No ja, pa hvala za nasvete. Vidim, da nekatere veliko pijete, je to nujno pri tej dieti? Jaz namreč ne pijem dosti, če imam dober dan popijem kakkšnih 6-7 dl, drugače manj. Takrat v bolnici sem se mogla oreng prsilt, da je šlo dol. No prav, se beremo jutri. bybye katti

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

3. jan 2006 15:29

Beba, kakšen vamp neki, vamp je zgodovina, želodec preteklost, želodček sedanjost - pa ja ne misliš pristati na mlinčku Katti, ja, s tekočino pa se kar pomatraj, vsaj 1,5 do 2 litra (voda + čaj + kava + naravni sok (sok je samostojen obrok namesto sadja). jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti