3. jan 2006 16:28
Hojla, taprave ste, kar 33 vas je že na dieti. Bravo. Jaz pa vas le spodujam, sama pa grešim. Včeraj sem si sadni dan pokvarila, ker mi je ob 22. uri zadišala sarma in se ji nisem mogla upreti. Sem se potolažila s tem, da bom imela danes še en vitaminski dan oz. zelenjavni dan, pa sem se premislila ko sem prišla domov in spet jedla sarmo. No ja, vse po pravilih beljakovinskega dne. Zvečer pa bom najverjetneje kar jogurt, ker grem na jogo in pred jogo ni najbolje veliko jesti. Ampak nekaj je pa potrebno, da ni večjih grehov zvečer ali celooooo ponoči. Tud jaz sem v času diete pila kavo z mlekom in malo sladkorja le na beljakovinski dan, je bila takrat toliko boljša. ostale dneve pa sem poskusila brez mleka. je kar šlo. Zdaj pa kar kavo z mlekom in rjavim sladkorjem. Mialim, da sojin sir tofu sodi v B dan, prav tako se stirnjam, da beljakovin meso, mlečni izdelki in jajca ne smeš mešati med seboj. Laho pa poješ različne vrste mesa, ali različne sire ipd. Leča mislim, da sodi me ŠKROB, če se ne motim in takrat se verjetno tudi lahko poje lečina juha. Vodo pa je potrebno kar popiti do 2 litra dnevno. Pazite- 2 dl sadnega ali zelenjavnega soka se že šteje za samostojen obrok. Takole, bodite pridne še naprej in imejte se rade. LANES