Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

3. jan 2006 6:17

Dobro jutro! Pika, jaz sem današnji "D" dan začela zh dvema mandarinama in tabletkami in vse poplaknila z . Dopoldne bo pestro: mandarine, , , , , .... O ja, bomo uspele, boste videle. Lep sadno-beljakovinski dan vam želim! Dušanka

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

3. jan 2006 6:22

DOBRO JUTRO! Kot vidite je srečanje Gorenjk uspelo, super je bilo samo hitro je minilo, bi se imele še veliko za povedat, no pa drugič. Hvala vsem za pohvalne besede, sej je uspeh, še kakšen kg bo pa treba dol dat, sebe poglejte kako ste super. Pa kakšne popravke bo treba naredit, ha, ha ane Any. A se nas je nabralo v "lepotnem salonu" kot gob po dežju. Prazniki so "uspeli", včeraj sem stopila na vago, saj to ne more biti res, to moraš samo probat. Besede boljše polovice so: "Saj veš kakšne sorte si, pač ne smeš in nikoli ne boš smela jesti", dobra tolažba ni kaj. Punce dober štart nam želim. Pri meni je dopoldne čežana, kosilo,sataraš z jajci, večerja ravno tako. Seveda zraven paše orbitrek, saj že malo joka, ker ga nič ne obiščem. Kako mi že sedaj kruli po želodcu, kaj šele bo. Zaenkrat se ne bom dala, ve mi boste pa v pomoč. Sedaj grem vodo pit. SREČNO VSEM! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 03. jan 2006 06:57:57

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

3. jan 2006 7:41

Jutro pupe? Smo vse štartale? Bravo za nas! Jaz ravno meljem jabolko, potem me čaka še kavica (danes na moje zadovoljstvo z mlekom ) in sem pripravljena za prvi delovni dan v tem letu. Me pa že takoj danes čaka preizkušnja, saj sodelavec časti za 50 let. Bom pojedla kakšen košček salame, kakšno kumarico in bo. Upam da se mi bo uspelo tako kontrolirat, saj res ne želim pasti že prvi dan. Seveda sem danes najprej stopila na vago... Katastrofa!!! Kot da (zdaj že)lanskega kroga sploh ne bi bilo. Se bo treba letos malo bolj v roke vzet. Malo že prehitevam, bo treba najprej shujšat, potem bom pa vzdrževala. Tako punce, veliko močne volje vam želim. Pozdravček! tejčica

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

3. jan 2006 7:49

Živijoooo in srečno v novem letu! Kot sem obljubila, ne preveč ponosno objavljam moje »štartne« podatke, ki so čez božično-novoletne praznike postali še malo bolj » drugačni« : starost : 34, višina: 164 cm, novozapadla teža: 83 kg . Drage Gorenjke, žal mi je, da sem vas zamudila v Buf-u – delala sem do zadnjega in nisem »hodila« na forum. Pa drugič, ne? Tako, zdaj, ko sem povedala vesoljni Sloveniji, ni več razloga, da bi se skrivala in bežala pred usodo: štart danes. Po službi šibam direkt na predavanja in ne vem natančno, kako ga bom izpeljala, pa glih prvi dan… Ciao! gogy

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

3. jan 2006 7:53

živjo! Najprej vse najboljše v novem letu. točno po enem letu spet med vami. Brala in spremljala pa sem vas skozi vse leto. Tudi jaz štartam ponovno z 3MD, ker sem se proti koncu leta malo zapustila in spet nekaj kg pridobila. Vidim, da nas bo veliko, koliko bo šele izgubljenih kg. Bravo punce. Zdaj pa zares. Srečno. lkc

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

3. jan 2006 8:24

Gogy, pozdravljena! Ali si tudi ti Gorenjka oziroma v naši blližini? Dobrodošla med nami; če se bomo spet zbirale, bodo poleg foruma šibala še zasebna sporočila, da se uskladimo. Tvoji podatki pa so zelo podobni mojim: ista višina, ista teža kot pri meni v začetku septembra na štartu, le nekaj let sem starejša. Želim ti uspešno klatenje kil! Drž se! jankica

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

3. jan 2006 8:37

Lepo pozdravljene in srečno v novem letu! Dekleta že dolgo vas prebiram in se spotoma z vami trudim izgubiti kakšen kg - pa ni lahko. Sedaj pa zares - začne se danes! Moji podatki: starost : 42, višina: 160 cm, zadnja teža: 74 kg . Sem Gorenjka in celi vesoljni Sloveniji povem - cilj 66 kg. Tako gremo dalje. Pozdrav! Jana janadr

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

3. jan 2006 8:57

Dobro jutro punce, tudi jaz se pokorno javljam..v novem krogu 3MD, sem v enem mesecu pridobila 5 kg, ki jih moram obvezno dol sklatit, pa še kakšnega zraven..torej...stara bom 33 let, višina 173cm, teža 75,6 kg..cilj...65kg, realno pa je vsaj 6 spredaj na tehtnici, ki bi ostala, tudi po končani dieti. Pijem grenko kavo z mlekom, pojedla sem že 2 pomaranči, za kosilo imam zrezke na žaru in solato, pol man za večerjo. Z orbitrekom se pa bolj postrani gledava..tako, da bomo videli, če bova postala prijatelja, vsaj 10 min dnevno! claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jan 2006 9:03

1.Memmy-aknirad 2.Tejčica 3.Tuna 4.Tabina 5.Marjetka cvetka 6.Lisička 7.Ivonja 8.Rožica 9.Beba 10.Encijan 11.Muci 12.Marja 13.Gogy 14.Katti 15.Pika 16.Luna1 17.Rmeli 18.Masenka 19.Dušanka 20.Helena 21.NadaM 22.Luna12 23.Picika 24.Claudia12 25.Nena-morje 26.Sarajka 27.Jade 28.Zaklina 29.Ursula 30.Kristina 31.Ikc 32.Janadr 33.Cukrck 34.Tejci38 35.Marcipan 36.Varja 37.Smile28 38.Robida Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 03. jan 2006 11:26:59

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

3. jan 2006 9:12

No pa gremo punce!!! Jutranje meritve za statistiko. 25 let 168 cm trenutna teza 64.5 kg ciljna teza 58 kg Za zajtrk sem si privoscila 2 jabolka na prazen zelodcek kar ze dolgo nisem naredila in sem ze skoraj pozabila kaksen neprijeten obcutek je to Pijem zeliscni cajcek brez sladkorja. Za kosilo kuhan piscancek v juhici po Merjetkino za vecerjo na maroski nacin (v znak podpore ga pripravi moja boljsa polovica). Za telovadbo imam po treh tednih dopusta za pospravit celo hiso, tako da se mi se s kaksenem orbitrekom danes ne bo potrebno spogledavat Veliko dobre volje in lep dan, sarajka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti