Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jan 2006 11:36

Hojla! Daj punce,nehajte,saj vas ne folgam več vpisovat na seznam! Poleg tega pa še kuham,šla sem na randi z orbitrekom,dela toliko,da sploh ni časa mislit na hrano. Zase delam piščančje prsi z jajčevci po receptu iz rinine knjižice,za moje bo pa piščančja rižota. Punce,želim vam da bi vam uspelo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

3. jan 2006 11:40

Sam tulk da vam povem da sem na dieti, zaenkrat imam takšno gužvo da sploh nimam časa jest. Lep pozdrav tuna

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

3. jan 2006 12:01

ŽIVJO! Vidim, da se nas je nabralo kar 38 in upam, da nam bo vsem uspelo do konca. Danes bom imela za kosilo 2 jajca in solato iz mladega sira in paradižnika. Zanima me, če je to v redu? Začela sem pa z jabolkom. Dajte mi še en zagon, da se spravim na orbi trek. Pa lep dan katti

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

3. jan 2006 12:17

Aloha! Skoz imam v mislih, da vas v tej ponovoletni gužvi vsaj pozdravim, vsem sotrpinkam želim prijeten sadni štart in mesno nadaljevanje. Pred pol urce sem utegnila v želodec vreči 4 male mandarine. O kosilu še razmišljam-po moje bo kar sparova kuhinja postregla s kakšno solatko in naravnim zrezkom, ker bom doma bolj pozna... kar je pa najbolj neverjetno pri vsej moji lanski shujševalni kalvariji, v kateri sem se tehtala tudi 2x na dan (malce pretiravam), da sem se pa DANES na dan D pozabila stehtati. bom jutri to uredila, drastičnih sprememb ne more bit, saj nosim v črevesju še vse novoletno govno-zdaj se bo vsaj prebava poštimala, kolikor se kaj spomnim pozitivnih stranskih učinkov diete. Tako dekleta, hir aj kom end hir aj go... Pridno dietirajte, kak špancir po zasneženih potkah, pa se marca vidimo stajnšane in izklesane. Na ogromno pozirivne energije... lp tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jan 2006 12:49

Punce,bravo za začetek! Jaz sem se pravkar najedla in bom najbrž kar počila,tista juha mi je bila že skorajda odveč,sem je spila manj kot tri deci. Katti,Kombinacija ni najboljša,saj naj ne bi mesali med seboj mesa in sira,jajc in sira ter mesa in jajc.Zato je najbolje,da ješ sir z veliko paradižnika,al pa samo jajca z paradižnikom. Tabina,sem se morala nasmejati,da si se pozabila stehtati,ker vem kako si bila lani dobesedno obsedena z tehtanjem in kilogrami.Vidim,da ti gre na bolje.Želim ti uspešno dietiranje. Tuna,da ne boš pozabila jest,kaj malega pa le daj v usta! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

3. jan 2006 12:55

Ste oz. smo pa pridne s pisanjem danes. Se vidi da smo polne zagona. Naj bo tako vseh 90 dni in potem še naprej. Jaz sem prvi kiks že naredila in sicer zavedno. Smo v službi nazdravili novemu letu, pa še sodelavec je praznoval Abrahama in sem z njimi nazdravila. Torej, deci refoška je moj greh. Se pa ne sekiram preveč, bi se bolj če bi grešila s hrano. Jaz bom z objavo mojih podatkov še malo počakala. Bom raje sporočala koliko bo šlo v tednu dol. Če bo podobno kot lani, bom zeloooo zadovoljna. Se beremo še kasneje. tejčica

cukrck  

član od: 11.7.2005

sporočila: 9

3. jan 2006 12:59

Ko vidim koliko nas je, se mi zdi, da bi bilo zanimivo voditi tedensko evidenco, koliko smo vse skupaj shujšale!! Komaj čakam, da končam s šihtom. Pri nas na Primorskem je sončno in upam, da si bom pred temo lahko privoščila en dolg sprehod! cukrck

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

3. jan 2006 12:59

Vauuuuuu! Koliko novih, pa še ena Gorenjka (janadr) - moja so..., tudi jaz jih bom letos 42. Goqy je Primorka na Gorenjskem, Tejčica pa Gorenjka na Primorskem - moramo se enkrat dobit, mi je tako všeč primorski dialekt, ma oštja, vs je fajn poslušat. Marjetka cvetka, danes pa si zasuta z delom, ha, ha. Marcipan: jaz jutranjo kavo pijem pred sadjem, sicer jo pijem brez, toda nekatere se mleku niso odrekle, pa je bilo tudi uspešno. Kruh na B dan pa včasih jem, včasih pa ne - odvisno od hrane in potrebe. Sem pa ponavadi pojedla kos polnozrnatega kruha na S dan poleg zelenjavne ali dietne juhe (mi je pasalo). Ribe in morske sadeže ješ na B dan. Ja, Beba, le kako ti uspeva spraviti toooliko vode dol? Jaz sem popila dve kavici in pol litra čaja, pa jabolki in mandarine, vodo bom pa za polno luno prišparala! Katti, odloči se: ali jajca ali sir, oboje skupaj ne gre, lahko pa za kosilo jajca, za večerjo pa sir. Lep pozdrav in uspešnooooooooo! jankica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

3. jan 2006 13:02

Hej punce! Želim vam uspešno hujšanje. Se vas je pa nabralo. Sem pa istih misli kot Lanes. Ko končate z dieto, morate imeti 3 mesece premora, ker tako pač je. Saj lahko potem naredite še en krog, če se vam zdi to potrebno. Pa na kontrolo krvi je dobro da bi šle. Pa tisto, ko imajo nekatere kar malo diete pa nehajo za 14 dni pa potem spet nadaljujejo, no to ni nič. Ali si na dieti, ali nisi. Organizem zajebav.... pa ni prav lepo. Pa tudi dobro ni. Ponavadi Rožica skritizira, danes pa jaz. Jo bom malo nadomestila. No vsekakor veliko dobrih želja od mene, veliko izgubljenih kilogramov, držim pesti za vas. Samo na zdravje pazite. Je največ vredno! bonaca

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

3. jan 2006 13:05

ŽIVJO!! RAVNOKAR SEM PRIDIVJALA IZ SLUŽBE, DALA V PISKER PIŠČANČJA PRSA, PA ZA RAČUNALNIK. JOJ KOLIKO STE NAPISALE. ZA ZAČETEK SE KAR DOBRO DRŽIM. POJEDLA SEM 3 MANDARINE IN POPILA SKORAJ 1 LITER VODE. MOJO PRAVIJO, DA BODO ONI TUDI HUJŠALI. DANES ŽE, AMPAK NE VEM KAJ BO REKEL MOŽ JUTRI, KO NE BO MESA. ZELENJAVO RAJE FRCA PO KROŽNIKU. LEP DAN VSEM IN DRŽIMO PESTI ZA NAS. PIKA Pika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti