4. jan 2006 9:30
Hojla!
Janadr, se čisto strinjam s tabo da je kava brez mleka zanič. Jaz sem se včeraj prav nalivala z belo kavo, tako da sem prinesla notri naslednje 3 dni ko je ne smem.
Mi res ni užitna brez mleka. Nima pa smisla da se matram z njo, če mi ne paše.
Helena45, bravo za -14kg.
Se mi zdi tvoja odločitev, da boš sedaj po končanem 1. krogu najprej nekaj časa ohranjala težo, pravilna. Ti najbolje poznaš svoje telo in veš kdaj je potreben premor. Kot je napisala Verovnika, telo se ne odziva več če ni pravih prekinitev in vse skupaj traja predolgo. Še enkrat čestitke za zelo upešno zaključeno dieto, pa veliko uspeha pri ohranjevanju.
Kamin, dobrodošla med nami. Krompir si jaz največkrat pripravim pečenega v pečici z malo ali celo brez olja. Včasih si ga samo skuham in si zraven pripravim džuveč ali pa blitvo. Velikokrat pa si ga narežem v solato. Seveda si lahko pripraviš tudi pire, samo brez mleka in malenkost maščobe. Se mi pa zdi da tak ni pol tako dober kot običajno pripravljen (s sladko smetano). Joj kako se mi že cedijo sline, do kosila pa še toliko ur!?!
Tabina, Marjanca ima neke probleme in se je malo umaknila s foruma. Vse jo že močno pogrešamo in komaj čakamo da se vrne. Nam je pa ona res lahko vzor za to dieto, saj je tudi po končani dieti tako dosledna pri hrani, da ji sploh ni problem ohranjat težo.
Claudia12, meni sicer voda ni problem ker že tako pijem večinoma vodo, ampak da si malo popestrim zadevo pijem tudi dosti čaja. Največkrat sadnega, roiboos (ne vem če je pravilno napisano), sedaj med dieto pa tudi Ašičev postni čaj. Se spomnite koliko vode smo spile v kitajski! SO se samo smejali. Pa na zdravje!
Dusanka, od kje ti volja za še en krog!!! Bo pa super če bo mož s tabo držal dieto, saj bo tako dosti manj skušnjav.
Tuna, pohvalno da takoj reagiraš na vsak nov kilogram. Če bi jaz tako počela sigurno ne bi prišla do take teže kot jo imam sedaj. Tako sem si pa vedno govorila, pa saj je samo 1 kg, 2 kg, bom že dol sklatla. Sedaj pa klatim dol 20-30kg!!! Veliko je v samokontroli. Bravo.
Sedaj bo pa treba še malo delat in ne samo čvekat in na hrano mislit!
Pozdravček!
tejčica