Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

3. jan 2006 22:50

Kristina, saj nisem tako mislila. Veš tudi jaz bi se brez kave težko sestavila zjutraj skupaj, pa tudi popoldne mora biti obvezno po kosilu. Hotela sem samo povedat da je ne smemo štet med popito tekočino, pa še vedno ne vem točno zakaj. Je menda močen diuretik pa ne razumem čisto kaj ima to zvezo z pitjem....... Bom jutri malo pobrskala po starih Sokolih (revije) in če bom kaj našla vam povem. Morda bo pa katera druga znala več povedat. Jaz sem samo mizar po poklicu, pa ne vem veliko Kavi se pa ne odpovem, pa pika! Lepo se imejte. Hema

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

3. jan 2006 23:48

Ojla! Tako moj 1.dan je uspel. Pri hrani sem bila pridna, le pila sem premalo. Pa tudi zjutraj sem telovadila na tešče. Upam, da bom jutri tudi. Odločila sem se, da bom vsak dan vzela kot dan za iziv. Držite mi pesti, da zdržim. Sedaj se pa spravim na hitro v mumuland, da me ne zanese v hladilnik. Želim vam mirno in lepo noč. Irena picika

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

4. jan 2006 1:25

No, dobro jutro!! Pol dveh ponoči je, naš drugi dan, jaz pa ne morem spati. Ne vem kaj mi je. Pa nisem lačna. Bolj hudo je bilo zvečer. Z veseljem sem prebrala vaš pogovor in prav zanimivo je. Se slišimo spet zjutraj, če bo čas, ali pa popoldne. Lep dan vsem SHUJŠEVALKAM. Pika Pika

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

4. jan 2006 3:54

Dobro jutro shujševalke in ostale!!! Po vaših nasvetih in po mojem premisleku sem se odločila, da zaključim z dieto!! Lanes in Bonaca vama dam prav, rabiš počitek. Bom začela delati na vzdrževanju diete!!Shujšala sem 14kg in mislim, da moram biti zelo zadovoljna z izgubo kg!! Za vse vas bom držala pesti, da vam uspe!! Marjetka cvetka mene pa zbriši z liste.Hvala ti in brez zamere, ker imaš z mano dela! Trenutno rabim mal premor!!Z tekom pa ne bom končala!!Pri tem uživam!! Punce lep dan vam želim in lepo se imejte!! Čim manj grehov!! Čao!! helena45

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

4. jan 2006 6:14

Živjo! Prav občudujem heleno 45, ki vsako jutro teče. Res je pridna. jaz sem pa glede tega tako lena. Zdaj pa v službo. Čao!! Pika

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

4. jan 2006 6:59

Zdravo druščine! Če vas človek ne bo uspel brato sproti, bo treba kar kakšen dan dopusta, da vas preberem. Vse ste tako zagnane in prav je tako. Zelo zanimivo, da niste lačne. Seveda ne, saj se je vse premaknilo in zaačelo v glavi in ne v želodcu. Sama ne bom z vami, ker sem decembra končala 3. krog te diete. 9 mesecev s prekratkimi presledki je bilo kar dovolj in moje telo se ne odziva več. Treba bo ubrati drugo pot - manjši, veliko manjši obroki, kot so dovoljeni pri dieti in veliko, veliko več gibanja. Sem pa s svojim zgledom prepičala sodelavko, da je pričela. Torej že peta, ki sem jo prpričala, da ta dieta res drži. Vse 4 sodelavke, ki so že čisto shujšane (po mojem nasvetu) so mi ob novem letu iskreno čestitale in se mi nadvse zahvalile, da sem jim to dieto " podtaknila" in so mi nadvse hvaležne. Berem vas - in spremljam. Mimo grede, danes bom imela zagotovo sadni dan - očiščevanje manjših prazničnih grehov. Zaklina, sem vesela, da ti je uspelo priti v druščino, kljub začetnim težavam. Se beremo, by, by VERONIKA

kamin  

član od: 26.1.2005

sporočila: 9

4. jan 2006 7:54

živjo! kamin

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

4. jan 2006 7:57

Dobro jutro! Bravo res veliko pogumnih deklet. In vse preživele. Moram priznati, da sem imela krizo in sem se potolažila s pestjo rozin. Popoldan, ko sem imela obiske pa sem imela v glavi, da sladkarij ne smem jesti ampak čisto avtomatsko popila kavo z mlekom - sreča B dan. Danes zjutraj popila kavo brez mleka - je čisto zanič brez haska. Bodite pridne in veselo naprej. Jana janadr

kamin  

član od: 26.1.2005

sporočila: 9

4. jan 2006 7:59

No pa začnimo še enkrat, me zafrkava tale računalniška tehnika. Berem vas že eno leto in se ob branju pridno bašem s hrano, razultat pa je naslednji: v 170, s: 38, t:87. Zdaj mi je končno v glavi kliknilo in sem se vam pridružila. Prvi dan je uspešno za mano. danes bom jedla okisan fižol, me pa zanima kako pripravljate krompir, ali je napr. lahko pire z vsaj malo margarine? Ćestitam vsem, ki tečete že drugi krog! Upam, da bo meni uspel vsaj prvi. Se še beremo! Ćav! kamin

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

4. jan 2006 8:25

Dobro jutro vse stare in vse nove! Madona nas je, tudi jaz sem brez problemov preživela prvi dan. Zanima me če boste te podatke kje objavile...Marjetka.... nisem zasledila ko ste se pogovarjale o tem....moji podatki so: starost 32 let, višina 169 cm, kg...se moram še zvagati.....prejšni teden v kopalkah je bilo 61,5 kg.... Kaj Marjanca je še kar nedosegljiva? LP tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti