2. jan 2006 13:56
Hojla dekleta,
Pozdravljene vse znane in vse nove. Končno sem si vzela čas, da sevam oglasim. Vidim, da ste veliko napisale.
Gorenjke super, da ste se zbrale in malo poklepetale. Verjamem, da ste se imele super.
Marjetka cvetka super si s svojimi pesmicami in vsaka ti čas za moralno spodbudo vsem dekletom, ki jutri začenjajo z dieto. Od srca vam želim, da vam vsem uspe doseči cilj, ki ste si ga zastavile.
Je moj lubi rekel, ko sem začela z dieto, da kar naprej nekaj jem. Seveda, dopoldan sadje, če je bila kriza tudi na 2 uri, pa kosilo, vmes kakšna kavica in večerja. Pri tej dieti nisi lačen, je res super. Jaz se vam pri dieti ne pridružujem, ker pridno vzdržujem težo zaenkrat sem še na naslednjih 90 dni, potem pa plan za naprej od februarja. Bo treba malo stopiti v stik z Marjanco, ki je že zelo pogrešana, kajne. Marjanca smo s tabo.
Mi je Božiček prinesel digitalno tehtnico in se zdaj lahko natančno tehtam vsako jutro. Če bi jo dobila pred 6 meseci, bi lahko bila užaljena, zdaj pa sem je bila prav vesela, ker sem si jo že želela kupiti, da bom lažje vzdrževala težo. Se moram pohvali, da sem s tehtnico zadovoljna oz. s svojo težo, saj sem pri prehranjevanju pazila na kombinacije in na čas med obroki.
MAjdad tudi nate mislimo.
Robida, v teh prazničnih dneh sem se spomnila nate, ko smo praznovali rojstni dan sinove prijateljice. Takrat je, če se ne motim praznovala tudi tvoja hčerkica. Vse naj naj ji želim.
Dušanka meni je kidanje snega v teh prostih dneh bilo samo v veselje, saj sem se s tem razgibala in nadihala svežega zraka. Mi bo pa mučno, ko bo treba zjutraj zgodaj vstati, prelopatati parkirišče pred hišo, očistiti avto in se odpraviti v službo. Ponavadi nam cestarji s pluženjem zasujejo izvoz na cesto, zato ne moremo z avtom z dvorišča, dokler ne odstanimi snega.
Helena in Dušanka, a si upata kar nadaljevati z dieto, čeprav sta komaj končali z njo. Jaz se ne bi tako izčrpala. Malo premora bi si pa le vzela. Kaj pa zdravje? Sicer pa, če sta se odločili, kapo dol in veliko uspeha.
Dobrodošle vse nove, veliko uspeha vam želim.
Tejčica, vedno so kakšne preizkušnje, pa jih včasih zmoremo premagati, včasih pač ne gre. Pa kaj, saj smo vsi pod kožo krvavi in ljudje. Mislim, da je Rožica enkrat zapisala, da je bolj pomembno, da se znaš pobrati, ko padeš. Tudi tu jih boš premagala. Držim pesti. Ja otroci so pa otroci. Poskušamo jih spraviti v neke okvirje pa nam ponavadi v začetku ne uspeva. Včasih se sprašujem, a je potrebno, da se obremenjujemo, ker so otroci takšni kot so. So spontani, uživajo, se smejijo. Kaj pa mi? Mi pa že gremo tako kot večina s tokom in smo že prilagojeni. Včasih se še od srca ne znamo več nasmejati.
Ja Rmeli, ni slabo, da si vse beležiš. Tudi Marjanca si pridno vse piše. Jaz zdaj ko vzdržujem vnaprej zapišem le dneve B, Š, Š, B, OH in S …, potem se pa sproti odločim, kaj bom jedla, da bo za vse dobro. Kar pojem si tudi zapišem, manjše grehe pa obkrožim. A če ga kdaj polomim, mi ni žal. Se pač zgodi. Veliko uspeha ti želim.
Ej, punce, vas pa na srečanju v februarju ja nič ne bo skupaj. Bosta prave suhice, kar 20 se vas bo lotilo diete. Vam res od srca privoščim: veliko sadja, zelenjave, dobrote na ta prave dni v kombinacije seveda in veliko energije in volje. Sem z vami.
Ostale pa se mi lahko pridružite na polni luni, ki bo 14. januarja v soboto od 10. 49 ure dalje, Jaz sem takrat 24 uri 100% na vodi. Tista, ki je z mano naj se javi.
Claudija12 glede srečanja v LJ se lahko jaz udeležim 3., 4, 10. ali 11. februarja. To sta petka in soboti. Naslednji vikend pa ne bi šlo.
Tuna verjetno še uživaš z družino, lepo se imej.
Zdaj pa res zaključujem. Lepo se imejte.
LANES