2. jan 2006 5:57
Tole pa ni ravno moja običajna ura za javljanje! Sem spala cele 3 ure in evo mene, budna kot včasih niti čez dan ne. Sem mali zvečer pozabila dat plenico gor, pa se je zbudila vsa polulana. Potem sem jo pa stuširala in preobleklain in se tako "zbrihtala" do konca. Ker je zmočila jogi sedaj spi pri nama (oz. pri mojemu), meni pa to ne ustreza. Jaz za spat rabim prostor in sem se spravila v dnevno, pa tudi ne gre. In tako lutam po stanovanju že od štirih.
Včeraj smo šli na novoletno kosilo jesti ven in nam je mala tak zganjala, da najbrž do naslednjega novega leta ne gremo z njo spet v restavracijo!!! Je za mizo zdržala cele pol ure, kljub temu da smo imeli sabo knjigice, pa za risat... Ni ravno dober filing če ti otrok šiba med mizami, se plazi po vseh štirih okrog mize (pri 3,5 letih)... Še dobro da je bilo tam še nekaj otrok in da so bili ostali zelooooo razumevajoči. Na koncu pa smo le ugotovili, da je bila v primerjavi z lanskoletnim kosilom že veliko bolj strpna. Sicer me je bilo pa že od jutra naprej strah kaj bo. Napapcali smo se pa za obliznit.
Danes bom še malo matrala želodček, jutri pa bo že boljše. Sem že razmišjala kaj bom v naslednjih treh mesecih najbolj pogrešala, da bi si to danes privoščila, pa še nisem prišla do zaključka.
Jutri bo potrebno stopit na vago!
Raje niti ne pomislim kakšno presenečenje me čaka...
Tako punce. Upam da ve še sladko spančkate. Uživajte še danes v prostem dnevu.
Pozdravček!
tejčica
Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 02. jan 2006 05:59:53