Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. jan 2006 14:18

Hojla! Punce,zadnji čas,da začnemo z dieto!še dva grešna dneva,potem pa konc neumnosti. A veste,za koliko se bodo zredili Slovenci med temi prazniki? Za celih petisoč ton(5000T)Halo,Slovenija težja za petisoč ton! No,punce,koliko ste pa ve prispevale?Ha,ha,ha! Uživajte še torej ta dva dneva,pol bo pa tahuda šiba pela,ja! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

1. jan 2006 14:44

Hej, Marjetka cvetka, A veš kaj se mi je prikazalo pred očmi ko sem prebrala tvoj post? Ena gromozanska čreda govedi nekje na divjem zahodu, pišuka to je8-10000 glav govedi. Sej vem da mal čudno gledam na to samo če pa pomislim, da bi vsi preživeli tudi brez teh dodanih kil. No ja sicer sem pa tudi jaz prispevala za en rep ( 1,5 kg) Jaz sem se danes stehtala in je bila za kosilo že kisla repa (čisto pusta, brez maščob, na možičkovo žalost) lp hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 01. jan 2006 14:44:54

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

1. jan 2006 17:50

En deževen pozdrav iz okolice kamnika.Tudi jaz komaj čakam 3.januar,ker ta teden kar nekaj grešim.nazaj sem dobila celi 2kg.Sem se odločila ,da imam jutri post,upam da bo šlo,ker se je želodček navadil na grehe.Vtorek pa zares. luna1

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

1. jan 2006 19:42

Še en novoletni pozdravček od mene. Tudi jaz sem seveda med tistimi grešniki z dodatnimi kg, ampak me navdušuje misel, da bo kmalu drugače in bo kmalu torek. Začetek čisto novega načina, življenskih navad in vem, da bomo skupaj premaknile gore. Zjutraj v torek bom stopila na vago in si bom stvari pisala kot Lanes, ki ima vse te stvari pošlihtane na papirju. Kolikor se poznam, bom nekaj časa vztrajala s pisanjem, potem bo pa že kakšen vrag, da me bo zmotil.Ampak bom poskusila biti drugačna. Preživite še naprej lep praznični čas in se beremo v torek. LP Rmeli

Marjetka cvetka  

1. jan 2006 22:34

Hojla! To mi delajte punce,tako se govori!Ja,jutri še mal grešnega življenja,pol pa konc hecov,pol pa v boj proti kilam,maščobam in mastni hrani! Hema,dobro primerjavo si nam dala!Jaz sem med temi prazniki pridelala pol prednje noge,ha,ha! Rmeli,ha,nč te ne bo minilo do pisanja,ker pol te bom jaz skregala in boš rajši naprej pridno pisala in se držala diete,kot pa moje hude besede brala! Meni je brat za Novo leto podaril eno beležko,tako,da bom imela kam pisat,pa tudi izgovarjat se ne morem več,da nimam kam pisat.Dobro je zadel darilo! Punce,javim se vam še jutri,ko bom spet dala gor seznam,zdaj nas je že štiriindvajset! Uživajte v poslednjih užitka polnih uricah! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

2. jan 2006 1:30

Živjo, punce! Pa smo zapustile staro leto, v odvečne kilograme odeto. Zdaj po Novem, zdaj po Novem, zdaj po Novem letu boljše bo! Tejčica in ostale: Tudi jaz sem imela tik pred začetkom diete tak apetit, da bi vola pojedla in sem si še malo kil pridelala. In potem je šlo prvi teden še največ dol. Verovnika je zapisala: ".... zbrale so se, da se pomenijo kako so za vse večne čase prenehale s hujašnjem in bodo težo le še vzdrževale. Tako ste suhe na sliki, da res ne vem zakaj včasih takšno tarjanje. Ko obelodanim mojo ogromnost, se boste počutile še bolje ....." Res se moramo paziti, da vzdržujemo svojo težo, toda vsaka bi pa še rada nekaj shujšala! Verovnika, le zakaj še ne dodaš svoje slikce? Tako bi te v Ljubljani prej spoznale. Tudi če ima katera 3-mestno kilažo, še ni nič izgubljenega. To so dokazale tudi Beba, Any in Hema. Prav posebno občudujem punce, ki so bile že od otroštva "bunkice" (oprostite izrazu - se oproščam) in so s svojimi kilogrami prav kvalitetno živele, zdaj pa so na popolni preobrazbi. Sicer pa sem si za Silvestra in tudi za 1.1. zavestno privoščila ogromno dobre hrane v nepravilnih kombinacijah, pa tudi kozarček rujnega. Pridna sem le dopoldne ob sadju. Ko bi le imela karakter kot Marjanca, za katero se bojim, da bo shirala. Marjanca, pogrešamo te in nate smo mislile tudi na srečanju. Javi se malo. Helena, Dušanka in Claudija! Zakaj pa ve spet na dieto, saj ste komaj končale, pa tudi rezultati niso od muh. Dajte telese malo odmora in se ne sekirajte za te praznične viške. V tednu ali dveh bomo pa že malo sklatile ta pridelek, a ne? Želim vam brezskrben prazničen dan in ostanite zdrave in cele (tale led me skrbi!)! jankica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. jan 2006 5:57

Tole pa ni ravno moja običajna ura za javljanje! Sem spala cele 3 ure in evo mene, budna kot včasih niti čez dan ne. Sem mali zvečer pozabila dat plenico gor, pa se je zbudila vsa polulana. Potem sem jo pa stuširala in preobleklain in se tako "zbrihtala" do konca. Ker je zmočila jogi sedaj spi pri nama (oz. pri mojemu), meni pa to ne ustreza. Jaz za spat rabim prostor in sem se spravila v dnevno, pa tudi ne gre. In tako lutam po stanovanju že od štirih. Včeraj smo šli na novoletno kosilo jesti ven in nam je mala tak zganjala, da najbrž do naslednjega novega leta ne gremo z njo spet v restavracijo!!! Je za mizo zdržala cele pol ure, kljub temu da smo imeli sabo knjigice, pa za risat... Ni ravno dober filing če ti otrok šiba med mizami, se plazi po vseh štirih okrog mize (pri 3,5 letih)... Še dobro da je bilo tam še nekaj otrok in da so bili ostali zelooooo razumevajoči. Na koncu pa smo le ugotovili, da je bila v primerjavi z lanskoletnim kosilom že veliko bolj strpna. Sicer me je bilo pa že od jutra naprej strah kaj bo. Napapcali smo se pa za obliznit. Danes bom še malo matrala želodček, jutri pa bo že boljše. Sem že razmišjala kaj bom v naslednjih treh mesecih najbolj pogrešala, da bi si to danes privoščila, pa še nisem prišla do zaključka. Jutri bo potrebno stopit na vago! Raje niti ne pomislim kakšno presenečenje me čaka... Tako punce. Upam da ve še sladko spančkate. Uživajte še danes v prostem dnevu. Pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 02. jan 2006 05:59:53

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

2. jan 2006 6:11

Hojla Tejćica, Jankica in vse ostale in ostali! Pri meni pa ni nihče polulal jogija, pa vseeno ne zdržim v postelji več kot nekaj ur, potem pa malo sem, pa zopet malo na jogi - po obrokih. Seveda, tale hrana je pa od vraga - vsem nam dela preglavice - pa vsem tako paše..... Jutri zjutraj bo pa katastrofa na celi črti - koliko je že rekla Marjetka cvetka, da smo se Slovenčki prenajedli čez praznike???? Joj, kdaj nas bo srečala pamet? Ampak ene boste spet danes zgubljale kilograme s kidanjem - spet nam ga je malo nasulo. Pa še vedno lepo sneži tu pri nas. Kot vedno - pogled iz tople sobe je enkraten, ampak ubogi tisti, ki morajo sedajle kidat, prav nič vam ne zavidam. Našega hišnika že slišim, kako praska z lopato po tleh - priden dečko, ni kaj. To pa je prednost življenja v bloku, da ti drugi skidajo Še zadnje praznične užitke vam želim, jutri zjutraj pa tehtanje in merjenje Dušanka

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

2. jan 2006 6:44

DOBRO JUTRO!! NO ZADNJI DAN UŽITKOV. SEM MISLILA, DA BI ŽE DANES ZMANJŠALA MOJO PREHRANO, POTEM SEM PA V HLADILNIKU ZAGLEDALA DOMAČO BOROVNIČEVO MARMELADO IN SI NAMAZALA POŠTEN KOS KRUHA , PA KAVO ZRAVEN. JOJ, KAKO JE BILO DOBRO. NE VEM, KAKO BOM JUTRI ZDRŽALA. LEP DAN VSEM SKUPAJ!!! PIKA Pika

Marjetka cvetka  

2. jan 2006 12:14

Hojla! Ja,punce,kako boste zdržale jutri.Ja z skupnimi močmi bomo pa ja uspele,kajne! Ma,me bo ja sram,da bi vas bilo toliko brez greha,jaz bi ga pa biksala. Mene že v nedeljo čaka preizkušnja,ko bomo že praznovali rojstni dan. Pa še na škrobu bom.No,ja bo že. Ma,punce,naužijte se danes,jutri pa veselo na dieto! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti