Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

15. dec 2005 18:16

Hoja, kaj je zdej. Smo al nismo ... mislim na vodi. Jaz sem bila danes sadna kompot iz suhega sadja z mislimi sem si privoščila okrog četrte ure. Ob 17. uri še en zeleni čaj z bratom v Celju, ko je moj sin imel tabornike. Zdaj pa sem že doma. Pripravljam se na odbojko. Pridne bodite vse stare in nove, zdržimo na vodi, ker se bomo samo dobro počutile. Smo in bomo. Imejte se. LANES

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

15. dec 2005 20:13

Smo, kajne da smo - pa saj smo šele začele uživati v vodi. Sadni dan do popoldne uspel, razen pri kosilu sem pojedla solato namesto kaj drugega. Sploh nisem lačna. Mislim pa da zato, ker sem ves čas z mislimi z vami in vem, da nas je veliko. Nagovorila sem tudi sinova, tako da smo v hiši 3 - še dobro, da imam cel galon vode. Joj, za koliko kg skupaj bomo jutri zjutraj lažje? Še lažje bomo popoldne ob 17. uri. Predlagam, da vsaka napiše, koliko je zgubila, potem pa suma sumarum in uspelo nam bo! Tudi mene se je prijel virus. Mislim, da mi Daleron 3cold čisto vzame apetit. Vsaj ta teden to opazim in sem nadvse srečna. Saj se tako malo kdaj zgodi, da mi ne paše jest. Mejte se - se beremo - držimo pesti im mislimo ena na drugo, drage sotrpinke! VERONIKA

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. dec 2005 20:48

Dušanka saj jaz bi zdaj tudi eno zaradi lakote. :) Sem pripravljala sendvič za mojega fanta, in kako diši ementaler.... Sem morala kar malo na forum, da pozabim. Samo smo pa asice. Smo izbrala pravo stran/forum za hujšanje-kulinarika.Obdane z dobrotami,.... Mi pa na dieto. :) Še huje na vodni post. :) LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. dec 2005 21:32

Rožica,ha,ha,ha! Ja,obdane z dobrotami! Jaz sem bila kar bolj na čaju do sedaj,pa eno šumečo tableto.Pa hčerka me je dobila,ko sem en košček mesa nevarno približala mojim ustom!Uf,težka bo,men je boljš post na prazno luno,polna mi nekam ne leži! Pa kaj čem jamrat,sej nisem sama! Držimo pesti! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

15. dec 2005 21:53

Rožica,ne si preveč ogledovat medenih hišk,da ti ne bodo začele preveč sline tečt! So pa svetovne,kajne? Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

15. dec 2005 21:54

Marjetka jaz sem pa malo gledala forum. Ne boš verjela, brala sem recepte. Odkrila sem nekaj zanimivega, za moje domače (mlečni kruh). In bom mogla preizkusiti, ker so jih zadnjič tako navdušili parkeljni, ki sem jih spekla za miklavža, da so izrazili željo, da bi jaz to spekla kar v obliki kruha. Vendar sem pri brskanju izbrskala recept, ki ga bom preizkusila, mogoče jim bo bolj všeč kot tisti za parkeljne. lp. Grem zdaj enga na eks! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

15. dec 2005 21:55

Dober večer, punce moje! Teče, teče vodica. Pa čajček. Še malo bom gledala Bar, potem pa spat, ker se mi zdi da me je začelo zebsti tako kot je ponavadi takrat, ko malo manj ali nič ne ješ. Lahko noč in lepe sanje! bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

15. dec 2005 22:16

Dober večer! Še ena na vodi...upam, da nam uspe, kako fino nas je brati, ko nas prime skušnjava po hrani pa hitro na forum! Jaz se sicer slabo počutim zgleda, da sem nekaj fasala, mi je že cel dan slabo, še celo bruhala sem, tako da sploh nimam želje po hrani. Dopoldan sem bila na sadju, potem sem pa eno juhico pojedla...več mi pa sploh ni pasalo. No upam, da bo jutri čez dan kaj bolje, ker drugače bom morala kaj toplega pojesti, da pozdravim svoj želodček...prvo zdravje potem pa postava! Punce super ste z vsemi prigodami in skušnjavami...ampak me se ne damo...v slogi je moč! Bomo že zdržale do jutri popoldan!!!!!!!!! Lahko noč vsem in čim manj skušnjav in omamnih vonjev hrane!!! claudia12

Rožica  

15. dec 2005 22:17

Ja jaz sem še kar tu gor! Danes me boste imele pol kufer! Bonaca tudi mene že zebe ko psa. Sem izkoristila reklame, da si nalijem topel čaj. Seveda nisem mogla mimo računalnik, da ne pogledam sem gor! Pa saj same dobro veste kako je z zasvojenostjo! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

15. dec 2005 22:25

Rožica,takoj spat,si čula ti dečva! Bonaca,ti se pa na debelo pokrij,pa stisni se kam! Claudija,upam da ni kakšen virus,ampak samo vpliv polne lune. Grem še jaz na en eks,pol pa spat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti