14. dec 2005 20:31
Hojla!
Joj,dva dni sem bila brez neta,zdej bi pa kar pisala in pisala!
Rožica,tako je prav,le izstradajmo naše vesoljčke.
Moj bo kar trpel dva dni,ko bo na sadju in vodi in če bo po sreči še na orbitreku!
Migla,ja pa sej tudi tako gre,mal se pregrešiš,pol pa spet mal pas zategneš,pa je,samo da kile ne grejo preveč gor,pa bo že!
Claudia,super da si končno dobila net.Sam so pa brzinski,ni kaj!No,samo da boš lahko več z nami.
Dušanka,a novo glavo si si privoščila!A to si se za Božička opicanila!Mogoče ti bo pa le prinesel kaj lepega,pa ko bo že hodil pri vas,lahko še mimigrede odnese kako kilo,sej bo imel prazno vrečo in bo imel ravno dovolj prostora.
Helena,ti pa še kar vztrajaš v mrazu!Pa ti si res korenina!Samo ko bomo pa naslednjič šle na pijačo,bova pa midve ostalim usta zalepili,ker drugače sploh ne prideva zraven
!
Ribica,veš v naš kraj pride Dedek mraz že v petek in naša mlajša punca že komaj čaka.Tako ti kar verjamem,da si ga že srečala.Sem si pa že pripravila paleto različnih kozarcev in lončkov,tako da si bom čimbolj popestrila lunin post.
Jankica,praviš da ti ni do tistih hlač,ko pol zadnje plati ven gleda.Ej,pa zakaj ne,sej bi se jih navadila,punca,sej zdej pa ja tako dobro izgledaš!
Punce,mejte se lepo kolikor se da.
Moja starejša je že čist na koncu z živci,ker se ne spravim dol z compjuterja!Lol!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka