Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. dec 2005 16:57

Živjo marjetka in hvala ti! Veš moj vesoljček je danes zelo lačen, vendar mu ne dam nič drugega kot sadje:) Ga bom že izstradala, da bo odšel. :)) Za kosilo ni bilo nič mesa ampak mandarine. Preprosto zato, ker mi je tako pasalo. Se le malokdaj naredi, da mi sadje tako diši, da bi se zanj odrekla kosilu. :) In take dni je treba izkoristiti. Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

14. dec 2005 17:36

Lepo pozdravljene. Ves čas sem vas brala, vendar bolj površno, vseeno vem kaj se je dogajalo. Imela sem ogromno obveznosti. Tudi dijete se nisem držala, imam slabo vest, vendar bom ponovno začela s petkom. Saj ni potrebno, da grem do konca. Pri meni je važno, da težo zadržim, kar v teh tednih nisem povsem, pa da oklesam kakšen kg. Meni se zdi odrekanje hrane, grozno. Toliko hrane je okoli mene in to ukusne. Nekatere med vami ste pridne, s polno energije, kar je tudi prav. Ne zdi pa se mi v redu, da čakate prihodnjega leta, da boste ponovno začele. V redu bo, če boste do takrat pazile na prehrano, da si med prazniki ne naberete dodatnih kilogramov. Joj, kako znam svetovati! Vsem skupaj želim v prihodnosti veliko uspeha in veselja. Res lepo je poskušati stare obleke, ki so prevelike. Pa se še slišimo! Migla

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

14. dec 2005 17:55

Pozdravljene punce, končno sem doma in sedaj vam lahko tudi od doma pišem ter vas berem. Ne morem vam povedati kako nestrpno sem čakala, da me končno priključijo na net, predvsem zaradi našega foruma. V službi imam obupno gužvo vsi bi zadnji trenutek nekaj radi, tako da sploh nimam časa za forum, ampak od danes dalje me to sploh ne moti, ker bom lahko poopldan in zvečer vse nadoknadila. Me veseli, da ste se v Celju lepo imele...upam, da tudi nam iz Ljuljane in okolice uspe kdaj, da se takole srečamo na kavi. Če ne prej pa vse skupaj v februarju...imam vse zapisane za srečanje, vas bom potem v januarju vse napisala in boste še enkrat potrdile svojo udeležbo. Jaz sploh nimam časa za hrano, tako, da sem danes pojedla 2 pomaranči in zeleno solato...včasih tudi gužva v službi prav pride. Jutri pa se vam pridružim na vodi. Sedaj pa letim po hči na trening, pa potem še kaj napišem. Se še beremo in pišemo! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 14. dec 2005 18:46:18

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

14. dec 2005 20:12

Pozdravljene! Glede na to, ko pišete kakšen užitek je, da lahko spet oblečete kakšno staro obleko, katera vam je bila že dolgo preozka, naj vam napišem ,kaj se je pa meni zgodilo. Sklenila sem, da si bom za novo leto kupila nekaj novega za oblečt. Šla sem v trgovino, izbrala prvo vel.44- kar je bila moja velikost, pomerim- premajhno. Prodajalka prinese velikost 46 . pomerim , spet preozko. O groza, tako pa ne bo šlo več naprej! Prodajalka prijazno ponudi, da mi prinese vel 48, pa sem odklonila in odšla domov brez vsega. Torej bo potrebno nekaj storiti na kar se nas že nekaj pripravlja. Torej bo treba dati nekaj "nase in ne samo vase!" Lep pozdrav vsem in vesele priprave na praznike! marja

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

14. dec 2005 20:25

HOJLA. DANAŠNJI SADNI DAN USPEL 100 posto,še jutrišnji sadno-vodni dan,pol pa v soboto zjutraj še tehtanje in upam,da mi bo božiček prinesel kako kg manj.Zdaj pa lahko noč,da ne bo grehov. luna1

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

14. dec 2005 20:28

Joj,sem čist pozabila.Jankica hvala za pojasnilo glede vpisa v forum. luna1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. dec 2005 20:31

Hojla! Joj,dva dni sem bila brez neta,zdej bi pa kar pisala in pisala! Rožica,tako je prav,le izstradajmo naše vesoljčke. Moj bo kar trpel dva dni,ko bo na sadju in vodi in če bo po sreči še na orbitreku! Migla,ja pa sej tudi tako gre,mal se pregrešiš,pol pa spet mal pas zategneš,pa je,samo da kile ne grejo preveč gor,pa bo že! Claudia,super da si končno dobila net.Sam so pa brzinski,ni kaj!No,samo da boš lahko več z nami. Dušanka,a novo glavo si si privoščila!A to si se za Božička opicanila!Mogoče ti bo pa le prinesel kaj lepega,pa ko bo že hodil pri vas,lahko še mimigrede odnese kako kilo,sej bo imel prazno vrečo in bo imel ravno dovolj prostora. Helena,ti pa še kar vztrajaš v mrazu!Pa ti si res korenina!Samo ko bomo pa naslednjič šle na pijačo,bova pa midve ostalim usta zalepili,ker drugače sploh ne prideva zraven! Ribica,veš v naš kraj pride Dedek mraz že v petek in naša mlajša punca že komaj čaka.Tako ti kar verjamem,da si ga že srečala.Sem si pa že pripravila paleto različnih kozarcev in lončkov,tako da si bom čimbolj popestrila lunin post. Jankica,praviš da ti ni do tistih hlač,ko pol zadnje plati ven gleda.Ej,pa zakaj ne,sej bi se jih navadila,punca,sej zdej pa ja tako dobro izgledaš! Punce,mejte se lepo kolikor se da. Moja starejša je že čist na koncu z živci,ker se ne spravim dol z compjuterja!Lol! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

14. dec 2005 21:13

Dober večer, hujšarice. Vidim, da se imate lepo, da se 100 na uro pripravljate na praznike. Jaz verjetno tudi, ker kar ne morem, da ne bi vsak dan imela B dan,jem meso, kot da ga sto let ne bi. Groza!!! Na vago sploh ne grem več, ker me je strah, da bo kakšna kg prišla nazaj. Sicer dopoldan samo pijem in jem sadje, popoldan pa je kriza. Kaj bo, ko bom začela kaj pečit. Noro!! Tole pismo Marja, je pa res dobro. Sem si ga malo sprintala, da ga jutri v službi preberem, pa tisto o blondinkah tudi, Tuna( moj bi rekel, da tudi če sem temna, imam korenince blond), ampak je Marjanca lepo povedala v Celju, da se zato barvamo na blond, da če kakšno neumno zinemo vsak ve zakaj. Marjanca, te pa res vsi zelo pogrešamo, zato se prosim kaj oglasi, če lahko. Lisičke že tudi nisem dolgo slišala ne videla, menda ni spet v BG, ali pa že veselo peče za praznike. Mislim, da bomo pred prazniki vse bolj kot ne mrknile, 3.se pa začne borba s kg.Kar je tudi prav, novo leto, novim zmagam naproti. Tako, imejte se, lahko noč vam želim in naj vam škratki prinesejo lepe sanje.Moja hčerkica že sanja. Nočko, Rmeli

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

14. dec 2005 23:09

Rožica in Luna1, partnerici! Smo zdržale sadni dan, kaj? Jutri pa še malo sadja do 17. ure potem pa vodaaaa! Punce, naredite si zaloge vode, ker v četrtek in petek bo prišlo do povečane porabe vode. Nas bo veliko upoštevlo lunco. Pa lahko noč! bonaca

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

15. dec 2005 6:17

Dobro jutro lepa dekleta! Punce, se samo smejim, ko vas berem! Najprej Marji, potem Tuni!Kako je pestro,ko se oglasite še tiste, ki za nekaj časa mrknite. Človek vas je prav vesel! Bravo Claudia12, jim je le uspel priklopit! Imaš pa dobre živce! Sedaj je tvoja naloga, da se večkrat oglasiš na forum! Marjetka cvetka, tako sem se nasmejala tvojim lepilnim trakom! Si predstavljaš, kako bi zgledalo, če bi jim zalepile usta? Moram priznat, da sem boljše volje in imam več energije, ko sem bila na srečanju in še včeraj sem imela srečanje s prijateljico in to je bilo zame bomba energije! Takšna srečanja človeka prerodi! Sedaj še tebi Rmeli, se moram smejat. Samo ne mrknit, kako je luštno z vami na forumu, ko se oglašate! Bonaca pri nas jo že zapirajo po večerih! Groza! Majdad držim pesti zate! Hvala, ker si se oglasila! Dušanka, tudi jaz sem danes na sadju, jutri še pa ne vem, če bom imela vodo! Dekleta lepo se imejte in se kaj oglasite! Lp helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti