Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. dec 2005 22:33

Marjetka, če povem po pravici sploh nisem zaspana. Jutri si spet nastavim uro zjutraj. Pa res ni bog, da se ne spravim nazaj v red. Ponoči se spi-podnevi bedi!!! In ne obratno kot jaz prakticiram. Grem na še en vroč čaj! Danes bom 100% spala z termoforjem. :) Kolikor bom spala. :) Na zdravje! In sladke sanje. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

15. dec 2005 22:37

Tudi mene že zebe, pa sem si gretje naštimala na 23 stopinj...še čajček popijem pa grem spat! Saj ne morem verjet koliko nas je na vodi! Pogrešam pa našo Marjanco!!!! Marjanca upam, da si že bolje in nas bereš, ko boš pa pri volji se nam pa vsaj malo oglasi! claudia12

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

15. dec 2005 22:41

Zdravo!! Da se še jaz malo oglasim. Tudi jaz sem na vodi, samo nisem imela cel dan sadja ampak sem za kosilo jedla riž z grahom- škrobni dan. Me je pa tako nosila luna zadnja dva dni, da to ni res. In se moram malo vzeti k sebi, Če ga začnem bluziti pri hrani se potem običajno niti tu ne oglasim, ker mi je kar nerodno. V ponedeljek sem spekla Muffine, ker sem imela OH dan, samo so potem ostali še za v torek in za v sredo.......... Saj berem vas pa tako vedno, in sem kar dobila spet zalet, ko sem videla koliko nas je danes na vodi, ( pri nas je sicer že dobra za piti, samo se mi je malo uprla in jo prinesem od tam kjer sem bila prej doma, je čista, kot solza) Veš Rožica, tudi moj mož se mi je že smejal, češ; Kulinarika pa hujšanje, kdo je še videl kaj takega. Sicer je pa v vsaki tipični ženski reviji 1/3 mode, 1/3 receptov in 1/3 hujšanja. Zdaj grem pa spat, Jutri pa naprej voda...... Lepo se imejte in lahko noč!!

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

16. dec 2005 4:06

Dobro jutro vodice Če ste že vse na vodi, še bom pa jaz, vam delala družbo! Pa kaj pol? Bom pa za kosila pila vodo, namesto meseka! Danes pa res ne morem samo jaz jesti! Bom solidarna z vami! Če me bo zeblo, se bom pa možeku stisnila! Encijan, kako te je človek vesel, ko se po dolgem času oglasiš! Pa Rožica se tudi večkrat zadnje čase oglaša! Bravo punce! Lepo se imejte ob vodi! Tuna ti nam poskrbi en vodni vic! Vodni pozdrav helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

16. dec 2005 6:07

Dobro jutro! A vztrajate na vodici? A teče v potokih? Koliko poa nas je skupaj: rožica verovnika marjetna cvetka helena45 claudia12 hema lanes bonaca tuna manon luna1 moja širokost A sem katero pozabila? Javite se vse, ki pijete vodo. Saj nas je kar za en majhen razred. Držite se! Pa kak topel čajček in kavico si tudi privoščite, da ne bo zeblo. Lep dan do 17.15 ob vodi, potem pa vsaka po svoje!! Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

16. dec 2005 6:39

Jaz sem še definitivno na vodi, zdajle grem v Ljubljano-imamo sestanek, tako mi bo lažje zdržati tale vodni dan. Madona smo face... Čaoči tuna

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

16. dec 2005 6:43

Dobri duh Poročen par igra golf na ekskluzivnem igrišcu, ki je obdano z luksuznimi hišami. Pri tretji luknji mož reče ženi: "Draga, bodi previdna, da žogica ne zleti v tisto hišo na gričku. Če razbiješ njeno veliko okno, naju bo popravilo stalo celo premoženje. Žena zamahne, žogica zleti ravno v veliko, razkošno okno in ga razbije. Mož se prime za glavo in vpije na ženo: "Ali ti nisem rekel, da pazi!!!! No dobro, greva skupaj do lastnika hiše in vprašajva, koliko bo stalo popravilo. "Skupaj gresta do hiše, potrkata in zaslišita zamolkel glas: "Napreeej". Vstopita in vidita, da je razbito steklo razsejano po celem stanovanju. Na kavču sedi star moški, ki ju ogovori: "Ali sta vidva razbila okno?" "Da, oprostite, nisva namerno..." "Ne opravičuj se. Pravzaprav bi se vama rad zahvalil. Sem dobri duh, ki je bil že 1000 let zaprt v tej hisi. Ker sta me rešila, lahko izpolnim tri želje. Vsakemu od vaju bom prepustil po eno, in zadnja bo ostala meni.""OK, super!!!" vzklikne mož, "jaz bi rad, da se moj bančni račun vsak dan poveča za milijon tolarjev." "Ni problemov, to je najmanj kar lahko storim", je zadovoljen duh. "Jaz pa hočem po eno razkošno hišo v vsaki državi sveta." reče žena. "Bom uredil." reče duh."Kaj pa je tvoja želja?" vpraša mož duha."Ker sem bil zaprt v tej hiši, nisem spal z žensko že 1000 let. Moja želja je, da bi spal z vašo ženo." Tako se duh in žena odpravita v spalnico. A čez dve uri, ko sta oba že utrujena duh vpraša ženo: "Koliko je star tvoj mož?" "35", odgovori ona. "In še vedno verjame v duhove? tuna

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

16. dec 2005 6:52

Jutro, hujšarice! Dušanka, še dobro, da me nisi dala na seznam, ker sem grešilaaaaaaaa! Včeraj dopoldne sadje, za kosilo solata, kos kruha in čista zelenjavna juha, ob pol petih dve pesti oreškov in potem nič vse do pol desetih, ko sta imela mož in sin ene take hude želje po večerji. Le kaj mi je bilo, da sem jima ustregla, mar bi šla na forum ali pa spat. Ko pa začnem enkrat šariti okrog hladilnika, me pa kar not povleče (Rožica, a ti je to kaj poznano?). Še dobro, da nisem jedla vse od kraja, ampak najprej samo en košček poli salame, pa potem še enega, potem pa sem se spomnila, da sem zase kupila piščančje prsi v ovoju in sem jih morala poskusit, zraven pa sem zobala kar neokisano zeleno solato. Saj sem res kot ena kura: zjutraj sem se počutila kot povožena kura, zvečer pa sem se tako nazobala, da sem kar zrasla - pardon ne zrasla, sem se razširila. Ampak počutje za nekaj časa je bilo pa super, potem pa me je prijelo tisto črvičenje, ki se mu reče slaba vest in obžalovanje. No, kakorkoli že, sedajle sem pri spovedi in naj mi ... da odvezo! Danes sem pa dobra in vem, da bom z lahkoto zdržala do večerje. Sama se nisem tehtala, verjamem pa, da bo vaša statistika minus kilogramov presegla vse rekorde. Tale polna luna je pa res huda, bom morala probat še ob mlaju, če bo takrat kaj lažje. Držite se! jankica

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

16. dec 2005 7:23

Dobro jutro, vodenke! Tole je pa nalezljivo, trenutno sem namreč tudi jaz še z vami na vodi, če bom zdržala do konca, bomo pa še videli. V najslabšem primeru bom imela sadni dan, kar pa tudi ne bo slabo! Včeraj sem se na pogostitvi pošteno najedla, v glavnem zelenjave in kruha, za popestritev pa še par koščkov sira s plemenito plesnijo. Mnjam, je bilo dobro. Na žalost je čez nekaj časa padlo še nekaj koščkov peciva in sok, tako da počutje popodne ni bilo ravno najboljše, čeprav mi je dal želodec mir in me ni tiščalo tako kot takrat, ko pretiravam s količino ali res kakšno smrtonosno kombinacijo. V glavnem, po 15-i uri sem s hrano zaključila, potem pa sem popila kar veliko vode, ob 17-ih sem si privoščila še vodo z limono, potem pa brez dodatkov. Največ sem je popila med vadbo na orbiju, poslušte to, migala sem 75 minut in prevozila 24 km, eno uro sem držala utrip med 125 in 155, zadnjih 10 minut pa sem ga umirjala. Po tušu sem se počutila kot prerojena in sploh nisem bila več zaspana, pred vadbo pa sem razmišljala, al naj grem spat, al migat. Pa sem se odločila v svoje dobro, tudi zato, ker sem vam tukaj povedala, kaj bom delala zvečer in vas povabila zraven. Mi je katera delala družbo? Zdaj grem pa po vodo. A še za kateri prinesem? Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 16. dec 2005 07:25:24

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

16. dec 2005 8:01

Dobro jutro, ponovno! Beba, sprejemam tvoj namig, če bi se tudi Gorenjke dobile na kofetku. Jaz bi šla med tednom lahko med 15.00 in 18.00 uro ali pa v soboto, Korenzu in Hema, na kateri izmeni sta? Predlagam Kranj. Javite se, lahko tudi druge, ki kdaj hodite tod okrog. Lep pozdrav! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti