15. dec 2005 11:12
Jutro! Ja dobro jutro! Sem takšna kot da bi me povozil tramvaj. Joooojj! Bi potrebovala zobotrepce, da bi lahko gledala, da o težkih, bolečih očeh sploh ne govorim. Ne se bati, z mano ni nič narobe, le bio ritem imam čisto zmešan.... Sem spet Aktivno bedela do 5:00, ko nekatere že vstanete. Pa saj nisem normalna, včeraj sem se ob 1:00 lotila likati, .... , kar ne morem spati, kot bi bilo sredi popoldneva.... In temu moram narediti konec. Zato sem si naredila budilko ob 8:00. Pa bomo videli zdaj, kdaj bom šla danes spat!!! :) Bonaca jaz si zaloge vode delam že kar nekaj časa, ker pri nas voda ni pitna (je oporečna) in jo je treba prekuhavati. Zato najreje skuham veliko količino čaja in ga pijem čez cel dan. Tako da bom jaz bolj na čaju. Se pa že danes počutim tako prazno, sja veš kruli v želodcu, da vem da bo ta luna zelo težka. Encijan lepo da si se oglasila sem te že kar malo pogrešala. Si pa tudi jaz ne delam jedilnika v naprej, ker se mi je tako težje držat. Si le pišem dnevnik, kot praviš ti. Zapišem si res vsako stvar, ki jo pojem, vsak vmesni prigrizek in ko se list v dnevniku sumljivo polni, me daje taka salaba vest, da me navadno skušnjave res ne premagajo oz. lahko pogledam kaj vse sem si privoščila za vmesni prigrizek, ki ga navadno vsi spregladamo in tako nadziram prehrano. Seveda je to pisanje zelo zamudno, vendar je nujno potrebno da se spravim v red. Navadno si določim le dan ( npr. B, Š, ...), ker mi ta izbra obroka še ne gre najbolje in se navadno vedno pregrešim, kosilo nekako že obvladam, večerja pa je že druga pesem. Če rečem, da bo npr. B večerja, me kruh tako mami,.... No to se moram še naučiti, da bom lahko vzdrževala težo. Ker ko postraviš mene pred hladilnik, da bi se odločila kaj bom večerjala (B; Š; ...),....Jao, tu se dieta navadno konča. Ta po dietni sistem mi ni nikoli deloval. Pa saj se vidi, zato pa imam pribitek kilogramov... Kapo dol vsem, ki vam uspeva! Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.