Ločevanje živil 90. dni - 5. del

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

16. dec 2005 8:13

Dobro jutro! Sporočam vam, da se vodnega dneva držim. Popila kavico in skodelico čaja, zdaj grem nalit novo. Smo pa res face. Kot da gremo na žurko, ne pa da imamo vodni dan. Skupaj smo v dobrem in zlem. Vidiš Marjanca, kaj delamo! Daj nas vsaj pozdravi - dobro jutro rožice! Saj ti bomo dale potem mir. Obljubimo (no ne čisto zares). Zdaj pa še moram malo delat. bonaca

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

16. dec 2005 8:17

Jankica, jaz ta teden delam popoldne, tisti teden ko sem dpopldne, imam pa popoldne šolo, tako, da ne vem če bom imela čas. Sem pa takoj zraven, če bom le lahko. (ob petkih nimam šole).Kranj mi odgovarja. Bi bilo pa pomoje bolje če se zmenimo za po novem letu, ker je zdajle vse tako natrpano.Samo ne se ozirat name, Če bom lahko sem zraven, če ne, pa pač ne. lep pozdrav!! VODA JE ZAKON!!! Hema

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

16. dec 2005 8:43

Dobro jutro! Tudi jaz še kar na vodi! Popisa sicer jutranjo kavico, ravnokar so mi prinesli še čaj...vodo imam pa ves čas ob sebi na pisalni mizi. Mojemu želodčku je precej bolje, tako da zgleda, da bom z vami di pete popoldan samo na vodi in čaju. Za vsak primer sem si pa prinesla 3 mandarine in eno zelenjavno juhico, če bo kriza! Lep pozdrav!!! claudia12

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

16. dec 2005 8:47

Dober dan! Pridne ste "vodene punce" jest se ne morem odločit, ne vem kaj je z mano. Verjetno psiha deluje ampak dokler je še vse nekako pod kontrolo še kar gre. Vedno so sama odrekanja tko da se včasih tud men "odtrga". Pa saj bo kmalu 3.1. in gremo nekatere veselo v novo borbo. Če sem zdržala toliko časa bom še naprej, sedaj tudi z vašo pomočjo. Hema in jankica jest delam samo dopoldne, sem pripravljena priti v Kranj. Kar zmente se! LP beba

MANON  

član od: 23.11.2005

sporočila: 13

16. dec 2005 8:48

Dušanka in vse ostale vodne-teče,teče vodica in to zelo uspešno-počutje super. Jankica-nič hudega,če ti ni uspelo,saj lune še pridejo. Na zdravje! MANON

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

16. dec 2005 8:59

Juuuuuutro! Mi smo pa veseli, ker gremo v ponedeljek lahko v vrtec, mami pa v službo!!!! Je bil res že čas, ker se nama obema že meša. Pa tolko piškotov sva že spekle, da je bilo potrebno kupit nove škatle (kljub temu da smo jih kar pridno mlatli ). Joj, joj, joj, kdaj bo 3.1. da štartam z dieto, sicer se razlezem maksimalno... Vidim da kar skupinsko tole luno držite. Bravo!!! Sem nameravala tudi jaz, pa je vmes prišla ena obveznost, kjer se ne bi spodobilo, da kompliciram z vodo. Ta dva tedna ko sem doma, občutno preveč spim. Spat hodim normalno (skoraj vedno pred polnočjo), vstanem pa nikoli pred osmo. Pa to je 2-3 ure spanja več kot običajno. Očitno sem prinesla sedaj vse za nazaj notri, ker to noč nisem mogla zaspati do 4-ih zjutraj, zbujena pa sem bila še pred sedmo. Ekola, dovolj od mene za sedaj. Se še beremo! Pozdravček! tejčica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

16. dec 2005 9:05

Tejčica, katere piškote si vse spekla? Daj napiši. Moje pečenje se bo začelo jutri. Prejšnjo nedeljo sem naredila medenjake, jutri pa še kaj. bonaca

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

16. dec 2005 9:20

Zdravo, vode se držim kot pijanec plota, čeprav je okoli mene 1000 in 1 skušnjava. Generalni praznuje rojstni dan, pa je tajnica že navse zgodaj hodila po pisarnah s toraticami in kasneje z bomboni. trenutno raznaša sadje, ne vem kaj vse bo še padlo. ZAME NIČ - vztrajam. Se beremo OBOŽUJEM VODO VERONIKA

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

16. dec 2005 10:48

Dobro jutro mlade dame Odprem pipo da si bom natočila vodo pa nič,pa kaj ste jovso popile? Ja face ste svaka vam čast le tako naprej.Je pa res super da vas je toliko skupaj na vodi da vspodbujate ena drugo. Tejčica vi v vrtec jaz pa spet na bolniško namreč mojo hči sem včeraj oeljala k zdravniku z pikicami ki se jim reče norice.No tako bo spet vse šlo mimo nas.V torek bi jo mgla peljti k dedka mrazu pa nebo nič že tadrugo leto je za dedka mraza v vrtcu bolna. Jaz sem pri dijeti še kar upešn edino zgleda da ta polna luna slabo vpliva na moje prehranjevanje kar nekaj bi jedla.Dane imam OH dan tako da bojo makaroni in zelenjava zvečer pa sladica. Jaz sem se tudi začela rekreirat zjutraj naredim tibetanske vaj za pomlajevanje in pozdrav soncu zvečer pa še malo na orbija samo sem še čist brez kondicije tako da sem včeraj zdržal celih10 minut.Rekla sem si da nebom pretiravala in bom rajši vsak dan dodala naselednjih 5 minut da nebom prehitro nehala in obupala zaradi bolečin ki pridejo iz pretiravanja. Toliko od mene za vas in pustite kaj vode tudi za nas ki nismo samo na vodi. Lep dan vam želim Čao jaca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. dec 2005 10:56

Živjo! Jaz sem za enkrat še vedno vodna. Počutje zelo slabo!!! Glavobol, slabost,...Utrujenost. Spet sem pozno zaspala vstala ob 7:00. Sem se že spogledovala s klementinami,.... No skratka, tudi jaz obožujem VODO!!!! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti