10. nov 2005 12:12
Ja punce moje drage, kaj pa je zdaj to? Pa ne kar ena za drugo zdaj odpovedovat!
Rožica, sem že zadnjič opazila, da imava zelo podobne probleme, ampak sem upala, da si jih vsaj ti že ukrotila. Kako je to zanimivo, da nam tako zapašejo beljakovine, a jih jemo res toliko premalo? Meni se zdi, da sem jih po prvem srečanju s 3MD začela jesti še več, ker sem prej pojedla bolj malo mesa, zato pa več zelenjavnih juh in raznih čorb, pa krompirja, riža, solat itd., pa prej takih "napadov" nikoli nisem imela. No, res pa je, da sem prej pojedla precej več jogurta, seveda skupaj še s čim (burek, palačinke, kruh z marmelado), ne samega. No, po svoje sem tudi jaz zaključila s 3MD in bom izumila neko svojo varianto, če mi seveda uspe. V enem tednu nameravam imeti 2 S in 2 B dneva, pa 1 Š in 2 OH ali obratno (2 Š in 1 OH), seveda z upoštevanjem vrstega reda dni. Bom poskusila 2 tedna, pa da vidim rezultate in počutje. Za prvo silo se moram znebit enih 4 kil, ki me zelo motijo, potem pa mi je vseeno, če gre bolj počasi dol, samo da gor ne bi šlo.
Bom gonila orbitrek, da bo joj! Riba-ribica bom poročala, kako bom zadovoljna z orbitrekom, eliptikom oz. eliptičnim trenažerjem. Kolikor je meni znano, so to le različna poimenovanja za istovrstno napravo, vsaj mislim, da ni kakih razlik, če pa že so, so manjše kot med vegetarijanci in vegani (sem našla primerjavo, kaj?).
Marjetka cvetka in Tuna, bomo morale na našem srečanju z Rožico, Lisičko, pa še s katero skleniti pakt o nenapadanju (hladilnika in sladkarij), ga zapečatiti s podpisom in ga nato obestiti na hladilnik in v predal s sladkarijami, kaj pravite! Dodatno se bomo zavezale še za dobro bojno pripravljenost, za katero pa je nujen redni trening. Morda bi pa kaj pomagalo?
Rmeli, ne znam ti pomagati pri garderobi, tudi meni je bila muka pri svojem maksimumu kupovati oblačila za eno poroko, zadovoljila sem se z dolgim krilom, topom in blazerjem (vse temne barve - odtenki sive), ki je delno zakril obline. Zdaj mi tista ogromna kikla služi za to, da se spomim, kakšna sem bila in kaj mi je uspelo, saj mi tudi zapeta pade dol. Ups, že dolgo nisem probala, upam, da to še drži. Sem jo hotela po drugem krogu dati zožati, pa se mi teža nikakor ni hotela ustaliti...
Aja, Rožica, glede ozimnice. Saj je fino, imaš jabolka doma, ampak (vsaj pri meni) to pomeni, da moji sadni dnevi niso dovolj pestri (ker jem skoraj samo jabolka) in me premami pogled na moževo kosilo oz. obed. Četudi imam jabolka rada, se jih počasi naveličam in včeraj bi me zagotovo premamil sveže pečen kruh, ki sva ga pripeljala iz Celja, če si ne bi kupila tudi pregrešno dobrega grozdja in ga pojedla cel krožnik. Potem me kruh pač ni več ganil, pa še sita sem bila.
Lep dan vsem skupaj, pa glavo gor in ne obupavat!
Encijan