Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

10. nov 2005 16:06

Punce, tudi pri nas v Mb imamo meglo in temo, kar je meni od sile zoprno. Čakala sem, da bo postalo svetlo in je začelo postajati še bolj temno. Moram se sprijazniti, da je november, kar res ni najboljši čas za hujšanje, saj sem bila prej v tem času še kje zunaj s kolesom, sedaj sem pa že doma. Novi smeškoti so res super, saj ne redijo. Hvala zanje. riba-ribica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

10. nov 2005 17:09

Tudi meni je kar malo hudo, kere sem sama ravno dobila zalet. Encijan, najbrž sem malo prepozna, tvoja izbira je pa dobra. tudi sama sem takrat hotela tega, sem ga zbrala po katalogih, pa ga še nisio imeli v prodaji jaz sem pa hotela imeti orbitrek TAKOJ, in sem dodala še 40 čukov razlika je pa samo ta da je ta za 99.000 sit elektronski tvoj je pa mehanski, pa ne vem če se splača dat tok več. Glede telovadbe pa si oglejte tole, se splača mal prebrat: WWW.mojtrener.com Se dobi kar veliko uporabnega, samo nikar ne glejte preveč tistih teleščkov ker so že kar malo umetni Ljudi s tako postavo je na tem svetu tako malo komaj 1%. Poraba kalorij je odvisna od srčnega utripa, od starosti, od indeksa telesne mase še največ pa od tega kolikšen %mišic imamo.Lahko sta dva enako velika in enako težka pa bosta imela popolnoma drugačno telo(mišice so težje kot maščobe) Spet me malo zanaša ven iz naše teme, mislim iz 3MD. No ja sicer ja pa telesna vadba,no vsaj naj bi bila, sestavni del hujšanja, Pa je mene treb kar pošteno suvati v tazadnjo da se skidam na orbitrek ko je takole vreme. Imam srečo gre mož rad na sobno kolo in greva potem skupaj v "telovadnico". Pa obvezno musko s sabo. kakšne Nightwishe. Dovolj sem spet nakladala. lepo se imejte hema

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

10. nov 2005 21:32

Dober večer! Kak ste bejbe! Kaj ste počele na tako lep in sončen dan? Jaz sem takoj po predavanjih šla tečt in moram povedati, da sem se po teku počutila tako dobro.Prej pa sem bila zelo napihnjena in slabe volje. Nekaj so me mučili vetrovi, verjetno zaradi tega, ker bom dobila ta rdečo teto na obisk. Po kosilu pa sva šli z mamo na Ptuj, oz. malo ven iz Ptuja. V hišo usnja Herman, kjer sem si kupila jakno- dala sem 54.000 sit in kar nisem mogla verjeti očem, prav mi je bila št. 38- te št. nisem nosila ne vem kako dolgo že...kar kake 5 let, sigurno. Ful sem bila ponosna nase! Tak da sem domov prišla okoli 8ure zvečer, se je vse skupaj kar zavleklo pa še daleč je bilo. Lepo bodite! Nočko saby

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. nov 2005 21:54

Živjo Saby, sem ravnokar gledala slikce. Ti moram povedati, da si zelo simpatična. Koliko pa si stara? Oprosti če si že povedala. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

10. nov 2005 21:58

Zdravo Rožica! Hvala ti na komplimentu, jih nisem navajena, moram pa povedati, da po dieti kar dežujejo. Ne opravičuj se, samo enkrat sem vprašala. Stara pa sem 21 let. Lp saby

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

10. nov 2005 22:26

Hojla dekleta ! Ja lep večer ni kaj. Po dolgem času mi je uspel popoln sadni dan. Sem kar malo ponosna nase. Upam da me bo jutri zjutraj tehtnica nagradila s kakšne pol kile manj. Beba jaz sem tudi Gorenjka! Iz katerega konca pa prihajaš? Bi se mogoče lahko kdaj dobile! any

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. nov 2005 22:40

Hojla! Punce, jaz se danes tak dobr počutim. Imela sem beljakovinsko kosilo in škrobno večerjo.In nč nisem grešila. Ste opazile,da imamo nove smeškote! ! Ha,ha! Dušanka,ti le kar pridno nadaljuj.Veš,men je bil tale tretji krog mal preveč hitro.Od začetka je bilo kar super,pol me je pa preveč zamorilo.Pa še ta zdravila in vse skupaj. Any,čestitke za uspešen sadni dan.Men ti sadni dnevi tud delajo probleme,očitno sem se sadja preobjedla,zelenjava mi pa ne diši preveč.Ja v kombinaciji z mesom je super,kar takole sama mi pa bolj težko gre dol. Sej res,koliko novih obrazov v albumu,sej ste same super punce. Hvala Bogu,da so izumli internet,da spoznavam takšne čudovite ljudi. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

11. nov 2005 2:16

Bom še enkrat malo positnarila.Nič mi ni jasno,kaj je ta 3MD,pa krog.Vem samo,da hujate.Prosim za pomoč. Saša vemves

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

11. nov 2005 5:05

Dobro jutro dekleta! Kje ste ta zgodnje - Helena45, Rmeli, Hema itd. - pri nas danes ni tako hude megle, vsaj sedajle ne, da bi se mogle izgubiti. Včeraj je pa bila huda, da je kaj. Helena, Hema, Goga (?), danes imamo OH dan, a ne? Za Gogo nisem prepričana, mislim, da nam je z vodnim dnem ušla. Jaz bom danes naredila za pokušino polentno pico z zelenjavo in gobicami za mene, za dragega bom pa tuno gor naložila - se je strinjal. Upam, da nama bo všeč - bom poročala. Vemves, to je trimesečna dieta - delaš jo 90 dni, potem samo vzdržuješ težo, pa drugi krog spet 90 dni itd. Ene so tako pridne, da so že v tretjem krogu, jaz sem šele začetnica v drugem mesecu prvega kroga - pa kar nekako gre. Tudi izgubila sem že nekaj. Če želiš kaj več izvedeti o tej dieti, preberi na forumu Ločevanje živil od 1. do 5. dela, ker pa je to ogromno branja (prišparaj za dolge zimske večere), pojdi na www.mojplanet.com/dieta/ in tam boš vse izvedela - na levi strani klikni na "prehranjevalni ciklus" in na nekaj straneh je dokaj natančen opis diete. Dobrodošla, če se nam pridružiš, več ko nas bo, bolj bomo podpirale ena drugo in upam tudi uspevale s hujšanjem. Vsem želim lep dan, vam, ki niste v kotlinah, pa obilo sonca - pri nas v LJ bo verjetno spet cel dan megla Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. nov 2005 5:19

Dobro jutro dekleta!! Danes sem malo pozna, pa sigurna!!Ja Dušanka danes pade sladica zvečer.Sedajle grem svojemu prijatelju zobozdravniku.V službo grem popoldan, če bom imela potem kaj časa, se vam oglasim.Moram vas tudi prebrat, ker ste zelo veliko napisale. Lep dan vam želim!! Čao,čao! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti