11. nov 2005 5:05
Dobro jutro dekleta!
Kje ste ta zgodnje - Helena45, Rmeli, Hema itd. - pri nas danes ni tako hude megle, vsaj sedajle ne, da bi se mogle izgubiti. Včeraj je pa bila huda, da je kaj.
Helena, Hema, Goga (?), danes imamo OH dan, a ne? Za Gogo nisem prepričana, mislim, da nam je z vodnim dnem ušla. Jaz bom danes naredila za pokušino polentno pico z zelenjavo in gobicami za mene, za dragega bom pa tuno gor naložila - se je strinjal. Upam, da nama bo všeč - bom poročala.
Vemves, to je trimesečna dieta - delaš jo 90 dni, potem samo vzdržuješ težo, pa drugi krog spet 90 dni itd. Ene so tako pridne, da so že v tretjem krogu, jaz sem šele začetnica
v drugem mesecu prvega kroga - pa kar nekako gre. Tudi izgubila sem že nekaj. Če želiš kaj več izvedeti o tej dieti, preberi na forumu Ločevanje živil od 1. do 5. dela, ker pa je to ogromno branja (prišparaj za dolge zimske večere), pojdi na
www.mojplanet.com/dieta/ in tam boš vse izvedela - na levi strani klikni na "prehranjevalni ciklus" in na nekaj straneh je dokaj natančen opis diete. Dobrodošla, če se nam pridružiš, več ko nas bo, bolj bomo podpirale ena drugo in upam tudi uspevale s hujšanjem.
Vsem želim lep dan, vam, ki niste v kotlinah, pa obilo sonca - pri nas v LJ bo verjetno spet cel dan megla
Dušanka