Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. nov 2005 13:03

Any,dej no,a veš da jaz naslednji dan tud delam zjutraj,pa si sploh ne upam vprašat,če sem lahk fraj,ker so rekli,da če se le da,da ne bi v petkih in sobotah jemali dopust,če res ni kaj nujnega. Pa kaj,bom že preživela,če lahk grem od dohtarja naravnost na delo,bom šla pa enkrat še s fešte. Tudi jaz sem danes sadna in sem za kosilo pravkar pojedla tri palačinke.Matr so ble dobre! Ja,tak ga jaz serjem,pol se pa čudim,da kile ne grejo dol. Ampak v službo si bom nesla samo sadje,tako,da popoldan bom stoprocentno sadna. Marjanca,lepo se sfreziraj. Čauči bejbe! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. nov 2005 13:06

Marjetka Cvetka, so bile vsaj sadne palačinke. Upam da so ti teknile in da se jih je splačalo pojesti. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

9. nov 2005 13:23

Marjetka cvetka, bom kar blond ostala, da me ljudje ne bodo kaj dosti spraševali po pameti. Ampak si pa res prava faca s temi palačinkami ! marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

9. nov 2005 14:09

Marjetka Cvetka, boljše je, da greš najprej na žurko pa potem delat, kot najprej k zdravniku pa potem delat. Pa lep popoldan ti želim! bonaca

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

9. nov 2005 14:35

Prijateljice, ali mi lahko katera svetuje, kateri dan se lahko je polenta. Imam jo zelo rada, sedaj pa ne vem, ali jo lahko jem na Š ali na OH dan? Pa še nekaj - ste opazile, da se danes Helena45 sploh še ni javila?? Upam, da je vse v redu z njo! Ste videle, kako lep dan se je naredil? Naj vam bo lepo tudi popoldne in večer! Dušanka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

9. nov 2005 14:45

Zdravo, dame! Tudi jaz sem že zjutraj pogrešala Heleno, sem vas brala že ob 5-ih. Pa sem mislila da najbrž še teče.Nisem se pa imela časa oglasit. Moj PRVI vodni dan mi zaenkrat kar uspeva, zjutraj sem spila eno kavo, pa zdajle jo tudi pijem, drugače pa vodica. Na šihtu sem brez težav zdržala in spila 1,5litra vode. Popoldne imam pa tako šolo in bom manj mislila na lakoto. Pa mislim, da mi bo tokrat uspelo. Hvala vam za spodbudo. Bonaca, za glavobol je zelo dobro če naribaš korenino ingverja in jo poješ eno malo žličko in poplakneš z vodo. Lahko pa glavobol izvira iz hrbtenice in bi bilo kar prav če greš k zdravniku. Da se boste pa 18. 11. imele zelo lepo Vam pa verjamem in sem vam prav po gorenjsko fouš.(vam zavidam).Ko sem bila še mlajša sem pa na šiht večkrat prišla kar "direkt" iz kakšne žurke ali iz diskača. Zdaj pa tega nebi več zmogla,ha. No, bi blo pa zanimiv probat.Samo, sej veste, taplavi, pa delavske knjižice, to zelo radi talajo, se ni za hecat. hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 09. nov 2005 14:50:26

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

9. nov 2005 14:49

Dušanka, jaz sem jo zadnjič jedla na škrob pa menda ni škrob.Zato ker je predelana se lahko je le na OH dan.Tudi v Rinini knjižici je recept za OH dan. Upam da res ni kaj narobe z Heleno. hema

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

9. nov 2005 14:53

Hema hvala, torej bo definitivno na sporedu v petek, ko imam OH dan. Pa še čestitam za uspeli vodni dan - zdrži do večera, saj bo šlo! Bravo V ponedeljek pa ne pozabi javiti rezultata - sem prepričana, da bo uspešno. Dušanka

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

9. nov 2005 15:52

Hvala Veronika za informacijo. Jaz takega koledarja nimam. Migla

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

9. nov 2005 16:00

Nisem čisto prepričana,za kaj gre,ker nisem spremljala teme,kot se mi zdi,za hujšanje in neko srečanje.sem lahko zdraven,pri obeh variantah. Saša vemves

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti