Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

10. nov 2005 6:56

Hojla, včeraj potem nisem več uspela na net. Je res bolje, da imaš čimveč opravkov, ker tako ne misliš samo na hrano. Dopoldne sem sunila malo mesa in kos kruha, in zato tudi imela slabo vest. Za popoldne sem vzela s sabo jabolko in vodo, pa ni bilo časa ne jest ne pit (le spotoma malo vode iz pipe!). No, pozno popoldne in zvečer pa so padli vitminčki. Tuna, Marjanca in ostale: tisti vic naj bi bil pa po prleško. Dušanka, pri nas tašča večkrat skuha polento. Ona z ocvirki in mlekom, jaz pa si jo naložim v teflonko, gor pa pelate in zelenjavo, pa imam ta hitro pico. Hema, čestitam! Pa še študiraš zraven. jankica

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

10. nov 2005 7:09

Rmeli, tvojo zadrego pri večerni toaleti zelo dobro poznam izpred 1 leta in malo več. Po teži me je bilo toliko skupaj kot tebe, samo ne vem, koliko si velika. Sama nisem prav pri ta velikih, tam okoli 167 cm. Danes, ko me je dosti manj skupaj, pa je tudi težav s toaleto veliko manj. Sicer ti pa svetujem, da glede na to, da boš zelo resno pristopila k dieti, da si ne nabavljaš ne vem kaj novega in se raje nagradi z novo obleko kasneje, morda čez minus 15 kg. Če prav razumem, se greš dieto že tretjič Tudi sama sem v zadnjem mesecu 3. kroga, pa gre vse skupaj zelo, zelo počasi. Migla, lunine mene sem našla na spletni strani in če boš še kdaj rabila, mi sporoči. Če želiš, ti jih bom izpisala še za vnaprej, samo med vikendom, ko bom doma in imam od petka do nedelje prost računalnik. Vsem ostalim želim veliko volje in uspeha. Mimo grede - bila sem na MRI hrbtenice - izvidi porazni. Imam prihodnji teden ponovno ortopeda, potem pa bo kar bo ........... Se beremo LP VERONIKA

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

10. nov 2005 7:39

Ojla! Vas berem kako ste pridne, pa se greste že 3. krog. Meni trenutno še kar uspeva. Me je pa že zjutraj prešinilo, da ko bo konec tega 2. kroga se ne grem več. Upam, da mi bo uspelo sklatit še teh nekaj kg, če pa ne pa je to verjetno tista teža, ki se je moje telo oklepa in se bom sprijaznila z njo. Z mojo rekreacijo je pa te dni zelo slabo - že tri dni samo čiščenje vrta in okolice stanovanja. Moja hoja pa nič. Najprej slabo vreme, potem obiski, pa pozna ura ko smo prišli domov in dneva je konec. Resno razmišljam, da bi si nabavila orbitrek, pa je moj možek proti. Jaz pa si mislim, da bi vsaj tako malo gibala, ker mi je telovadba preveč dolgočasna in se sploh ne morem pripraviti do nje, pa bi bili kakšni trebušnjaki nujno potrebni.Kaj pa mislite druge? Z oblačili je pa res zdaj veliko lažje ko imam manj kg. Pa tudi lažje se odpravim kaj kupit. Včasih mi je bila to ena najbolj zoprnih stvari. Vse mi je bilo majhno in kar vročina me je oblivala, ko sem prosila ze večjo št. pa še večjo št.. Na koncu ko pa sem bila oblečena si pa sploh nisem bila všeč pa še plačati sem morala za to. GROZA. Sicer sem pa to kupovala največkrat v BTC-ju. Tam je veliko trgovin in se najde vse živo. varja

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

10. nov 2005 7:45

Dobro jutro frajle! Mene pa danes glava boli,pa sitna sem,pa na sadju sem....Joj kar nazaj domov bi šla tolk sem slabe volje.Včeraj sem po dolgem času malo hodila po trgovinah in sem probala ene hlače,bila sem prav srečna ker sem oblekla št 48 prav na komot.Za prvi cilj sem si zadala konf.št.46,se pa sploh ne tehtam,ker me potem prehitro vse mine.Sem pa bila tam nekje kot ti Rmeli okrog 108 kg žive vage pri 172 cm v višino grrr...Je pa zanimivo,ker mi vsak reče saj tebi pa res ne bi bilo treba hujšat,ker imam premoženje enakomerno porazdeljeno ,tako,da nisem trebušasta imam pa grozno debela stegna,tako,da zlepa ne dobim hlač,ki se me ne bi držale okrog stegna,ker potrem pa pride do izraza moj veličastni celulit. No najbolje,da začnem delat,da ne bo še kdo ratal tečen. Adijo jesen

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

10. nov 2005 8:11

Hojla! Včeraj sem sicer imela mesni dan, a sem ga kar precej zaužila, tako da sem se odločila, da bom danes samo ob kavi in vodi, da se malo prečistim, ker se počutim prav napihnjeno. Očitno sem se že ful navadla na to dieto in se mi je celo želodec skrčil - neverjetno ,a resnično! Bom si pa vseeno kupila Anjino revijo, da se malo zamislim in dvignem moralo... Škoda ker ne morem priti na srečanje, saj ima stric abrahama, ampak na naslednjem sem zraven. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

10. nov 2005 8:35

Jutro, še od mene. Jesen, tudi mene boli glava, tečna sem, zoprna in bi šla najraje domov med rjuhe. Pa še ta presneta megla. Še sreča, da sem sama v pisarni in lahko godem na glas kot se mi zljubi. Pogovor sam s sabo ..... ha, ha. Tale moj ponovni krog ne gre pa ne gre. Se moram že enkrat pošteno v roke vzet. Največji problem je ta, da se premalo gibam. Moj orbitrek je stojalo za cunje, kadar se zvečer 100% odpravim ven, kdo pride na obisk. Naj gre k vragu vse skupaj. Bom morala res na nočne pohode, da bo kaj iz tega. Rmeli, krasno da si se odločila. Se bomo vzpodbujale, pa bo šlo lažje. Tako, zdaj pa moram delat. Se beremo. Čauči! Gobica

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

10. nov 2005 8:52

Dobro jutro, sončice! Še sem tu in vas z veseljem prebiram, moram pa povedati, da sem pred tednom dni nenačrtovano prekinila dieto in to do včeraj, ko sem končno spet spravila skupaj sadni dan brez greha. Končno sem prišla še do kakega drugega sadja razen jabolk (rdeče grozdje, mnjam). Pred tednom dni sem (v času mesečnega perila) začutila nepremagljivo željo po beljakovinah in je bil potem cel teden pretežno beljakovinski, seveda z dodatki, tudi kruha ni manjkalo. Pa so šli moji dobri sklepi rakom žvižgat! Priznam, da so imele moje pregrehe tudi čustvene vzroke... Tako, da moram zdaj vse še enkrat dobro premisliti in si narediti res dober plan. Razmišljam, da bi si dneve malo priredila tako, da čez vikend ne bo sadnega dne, ker me to najbolj iztiri. Pa tako lepo sem začela, prvih 10 dni mi je šlo kot po maslu in čeprav "tečem" že tretji krog, mi je šlo v teh 10 dneh v primerjavi s prvima dvema krogoma največ kg dol, seveda sem jih potem z nepravilnimi kombinacijami hitro dobila nazaj. Danes se po včerajšnjem S dnevu počutim že neprimerno bolje, a bom najbrž imela še kar en S dan, ker me spet skoraj nič ne bo doma, tega sploh opazila ne bom in doma me potem čaka še grozdje... Do nedelje bom še malo improvizirala, takrat pa si bom vzela čas zase in si res naredila plan za naprej. Saj veste, kaj me med drugim žene naprej - naše srečanje - do 18. moram spet priti nazaj v pravi ritem prehranjevanja, da vam ne bom samo jamrala... Včeraj sem bila v celjskem Mercatorju in sprobala orbitrek od Energeticsa, tistega za nekaj manj kot 60.000. Ni najcenejši, a zraven dobiš še merilec srčnega utripa (v vrednosti 10.000) in je zelo kompakten in stabilen, teče zelo tiho, skratka je čisto nekaj drugega kot tisti iz TV prodaje, ki sem ga sprobala pri prijateljih (starejši model brez magneta). Tako, da sem bila navdušena in ga greva danes iskat. Bila sem tudi v Hervisu, kje imajo v akciji Kettlerjeve modele, a sem se odločila za Energeticsa in mislim, da mi ne bo žal. Hema, kaj meniš? Moram nazaj delat! L.p. Encijan

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

10. nov 2005 9:04

Hojla punce! Opažam da je danes prav en zoprn dan.Tudi jaz sem vsa na glavo pa še teto iz amerike sem dobila. Zdaj vsaj vem zakaj me je tako bolel hrbrt. Jesen tudi jaz sem na sadju in sem zmazala že en grozd belega grozdja. Zdaj pa letim ker sem dobila ta prave obiske. Se še kaj oglasim pred službo. Čao! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 10. nov 2005 09:05:27

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

10. nov 2005 9:26

Evo še ena zoprna danes! Sem nenaspana, sitna...in z vnetjem mehurja. Celo noč sem letala na wc in vse me je bolelo, tako da sem se zjutraj prvo odpravila k zdravniku..sedajle pa veselo pijem ursi čaj in naredim najbolj nujne stvari..potem grem pa domov spat. claudia12

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. nov 2005 9:46

Živjo! Migla, če nimaš takšnega koledarja si lahko pomagaš s to stranjo http://www.lunin.net/ Boš našla še veliko več kot le o luninah menah. Jazdaj se pa res že malo bolj polni album, vas je kar lepo pogledat. Nada odrežite del fotografije, tako da boste smi na njej (to lahko storite s programom Picture Manager, najdete ga v Officevih programih). Ups, same sitne. Upam da se ne bo širilo po forumu. Tudi jaz nisem pridna, z dieto ni nič. Nekaj sem pridobila, kar so opazili tudi drugi v okolici. Je pa z mano popolnoma enako kot s tabo Encijan, čisto zavestno grešim. Takoj ko pričnem z dieto se mi neizmerno "lušta" beljakovin. Upam da me boste spametovale, če ne prej pa na srečanju. Samo kaj ko mi nič ne pomaga, če nisem res sama trdno odločena. Sva včeraj s fantom imela tehtanje in kar ni mogel verjet koliko tehtam. Samo meter še moram vzet v roke, da vidim dejansko stanje, ki pa vem da ne bo preveč vspodbudno, saj sploh nimam več problemov z garderobo. Vse sem spet zapolnila. Sem se odločila, da grem kupit jabolka za ozimnico, da bom imela doma in bom jedla samo Verjetno se bom ustavila tam v petek, preden grem na srečanje, za začetek imam še jabolka z našega sadovnjaka, ki pa mi niso tako dobra, pa bodo že morala biti! Lp Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti