10. nov 2005 13:31
Any (korenzu), zaporedja dni nisem mislila tako, kot sem napisala, upoštevala bom zaporedje, kot je v 3MD (recimo 1. teden B-Š-OH-S-B-Š-S, 2. teden pa B-Š-OH-S-B-OH-S), pa saj ni bistveno, hočem doseči samo to, da čez konec tedna ne bo S dni in da je nekaj več beljakovin. Če mi bo špilalo, vam sporočim, sicer pa tudi...
Marjetka Cvetka, prav imaš, da vztrajaš pri svojem, najbrž res rabiš odmor. Meni se zdi, da je 1 krog 3MD na leto čisto dovolj, 3 mesece pavze je kar premalo. Morda pa tudi tale novembrski čas, ko nas včasih še vreme spravi v slabo voljo, pa še dnevi so kratki, res ni pravi za tako veliko zadevo, kot je 3MD.
Beba, komaj že čakam danes popoldne, da greva z mojim dragim po mašinco, me veseli, da si zadovoljna z njo. Odstopanje porabe kalorij pa definitivno je, ker pri orbitreku nič ne vpišeš podatkov o uporabniku in je to (vsaj po moje) nek brezvezen podatek, saj je poraba kalorij popolnoma drugačna pri nekom s 50 kg kot pri nekom s 100 kg. Srčni monitor vsaj te nastavitve ima, ampak jaz v tole s kalorijami vseeno ne zaupam preveč...
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 10. nov 2005 13:47:10