9. nov 2005 7:51
Hema, saj ne morem verjet, da bo to tvoj prvi vodni dan. Po rezultatih sodeč si mislim, da si imela še kšnga dodatnga. Družno ti držimo pesti, ma da ti uspe!!! jankica
9. nov 2005 7:51
Hema, saj ne morem verjet, da bo to tvoj prvi vodni dan. Po rezultatih sodeč si mislim, da si imela še kšnga dodatnga. Družno ti držimo pesti, ma da ti uspe!!! jankica
9. nov 2005 8:19
Dobro jutro! Tuna, res ne vem kaj je s tem mojim glavobolom. Pa hrbtenica me tudi že 14 dni matra (kljub vskaodnevni telovadbi - cca 20 - 30 minut). Oboje skupaj. Za znoret. Če ne bo bolje, bom tudi jaz šla vprašat zdravnike za mnenje. Sem mislila drugi teden, pa sem se spomnila, da je 18. drugi teden in upam na vašo terapijo. Če pa še potem ne bo bolje pa grem. bonaca
9. nov 2005 8:25
Te bomo me že vzele v roke...pripravi se... na obdelavo... Vidim da se naš album lepo polni...punce čestitam za korajžo. Kaj NadaM boš tudi ti priložila svojo sliko...? LP tuna
9. nov 2005 9:55
Bonaca, po 18.11. boš 100% zdrava. Čage delajo čudeže ! Glede na to, da si že končala z dieto, upam, da te bo po 18.11. bolela glava le še od popitega riževega vina, obremenitev hrbtenice pa ti bomo olajšali z močnimi trebušnimi in hrbtnimi mišicami, ki ti jih bo ojačal smeh. marjanca45
9. nov 2005 10:09
Tuna, Marjanca hvala, hvala! Se bom vajinih zdravniških nasvetov strogo držala. bonaca
9. nov 2005 10:46
Hojla! Tale forum ima tudi zdravilno moč. Men je danes velik boje. Bonaca,sej bo.Moj glavobol je čez noč čudežno iginil.Upam,da bodo tudi tvoje težave minile. Mejte se lepo! Hema,tebi pa uspešen vodni dan! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
9. nov 2005 11:51
Dons sm tok čudna (sadna), pa sem nekej poiskala: JURČEK F ŠOLI F šoli pr matematiki je učitelca pitala našega Jurčeka: "Jurček; na veji sidijo tri vrane, lovec eno strli. Keko vran še sedi na veji???" Jurček je reka:"Nobena, učitelca. Streljena doj opodne, ovi dve pa odletita. "Narobe Jurček",je rekla učitelca,"dve še sedita na veji, se mi pa dopodne tvoj način razmišlaja!!" Jurček ba neke cejta tiho, te pa je zdigna roko: "Učitelca, zej pa mo jas neke vos pita!" Učitelca je malo premišlovala, ka de Jurček ošpiča, radovednost pa joj je fseeno ne dola mira, te pa je le prvolila. "No, Jurček, pitej!" "Tak", je reka Jurček,"po cesti hodijo tri ženske, ka majo v rokah sladolet. Prva liže, drüga ga cmüli, tretja pa oblizovle. Ka mislite, kera ot toith treh žensk je ožejena??" Učitelca je rdeča grotala, te pa mu je le odgovorila: "Jurček, mislin, ka tista, kera je sladolet oblizovala:" Jurček pa:"Narobe učitelca, tista je ožejena, kera ma na roki poročni prstan, se mi pa dopodne vaš način razmišlaja!!!!" jankica
9. nov 2005 12:02
Jankica v kakšnem jeziku pa si pisala, sem se morala pošteno potrudit da sem tole prebrala. LP tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 09. nov 2005 12:53:31
9. nov 2005 12:06
Clavdia12 hvala za ponujen prevoz a sem ugotovila da vseeno ne bom mogla z vami. 19.11. namreč delam zjutraj in bi bila kriza da pridem domov enkrat proti jutru. Ja nič punce super se imejte. Jaz upam da se boste še kaj srečale in se bom srečanja tudi jaz lahko udeležila. Me pa ful zanima kaj je s tem vašim albumom. Kje pa sploh je? Vem da sem še premalo časa na forumu in tudi se strinjam da imate časovno omejitev, a tudi če bi dobila geslo se mi sanja ne kje naj ta album iščem. Da jaz dam svojo sliko na album bi zagotovo marsikateri dvignila moralo oziroma bi pokazala kaj je to gorenjska trma. Edini problem je da imam slik od prej zelo malo pa še na teh se skrivam za nekom da se me slučajno ne bi cele videl. NadaM mogoče imam idejo zate kako ti bo preskočilo v glavi. Jaz sem dala svojo najbolj grozno sliko v hladilnik. Ti povem deluje 100%. Ko sem zagledala sliko me je takoj minilo da bi se grešila s hrano. Še vedno pa nosim sliko v denarnici če mi slučajno kdo ne vrjame kolk sem shujšala.Jaz pravim da jo nosim sabo v spomin in opomin sama sebi. No sedaj se pa počasi odpravljam za štedilnik imama makarončke, zvečer pa nekaj sladkega. Lep dan sotrpinke! any
9. nov 2005 12:39
Tuna, po moje je prekmursko. Jankica, imam prav ? marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Čokoladni eklerji